Woefkesranch

10 dingen die Beagles graag doen

Elk hondenras is anders. Terwijl sommige rassen, zoals Duitse herders, er bijvoorbeeld de voorkeur aan geven onafhankelijk te zijn, willen andere rassen, zoals Golden Retrievers, altijd bij hun baasje zijn. Maar hoe zit het met beagles? Wat doen beagles graag?

Blaffen, huilen, janken

Beagles

Als je dit nog niet wist: de Beagles zijn supervocaal. Ze maken verschillende geluiden om je te laten weten wat hun gevoelens zijn.

Mijn beagle blaft elke keer als hij aandacht wil. Hij staart naar de deurklink en maakt een piepend geluid als hij naar buiten wil. Hij zeurt als hij wil eten wat wij eten. Hij blaft hoog als iemand aanbelt.

Het is alsof ze hun eigen taal hebben, die alleen beagle-eigenaren kunnen begrijpen.

Dingen ruiken

Beagles zijn speurhonden. Ze werden gefokt om de geur van kleine dieren op te sporen en ze te achtervolgen voor hun baasjes.

Beagle dog sniffing green grass
beagle dog sniffing on the green grass.

Het is hun natuurlijke instinct om te snuiven. Beagles hebben een van de krachtigste neuzen met 225 miljoen zintuigreceptoren. Om dat in perspectief te plaatsen: menselijke neuzen hebben slechts 400 zintuigreceptoren.

Net als elke andere beagle is hij geobsedeerd door het ruiken van dingen. Hij zou alles opsnuiven wat hij buiten vindt, zelfs de poep van andere dieren.

Eet, eet en eet meer

Beagles zijn fijnproevers. Ze houden van eten. Leg iets binnen hun bereik en ze zullen het binnen een paar seconden naar binnen slikken.

Beagle voeding
Meisje geeft een beagle-puppy een enorme stalen beker vol hondenvoer. Een zeer hongerige hond op een blauwgroen achtergrond

Hun liefde voor eten kan gevaarlijk zijn. Niet alle menselijke voeding is veilig voor beagles. Voedselproducten zoals knoflook, ui, suiker en kruiden zijn giftig voor hen.

Vorige maand klom onze lieverd op onze eettafel en at overgebleven brownies. We moesten hem naar een eerste hulp brengen en hem twee dagen onder observatie houden.

Zorg er dus voor dat u al het voer, behalve hondenvoer, buiten het bereik van uw beagle houdt.

Op dingen kauwen

Portrait cute beagle dog chewing treats toys while lying floor home interior

Ik denk dat dit universeel is. Niet alleen beagles, maar alle honden houden ervan om te kauwen. Het is iets dat hen ontspant.

Kauwen is niet slecht. Het helpt zelfs om de kaken van de hond gezond te houden en de tanden schoon te houden. Maar het is essentieel om uw beagle te leren wat goed is om op te kauwen en wat niet. Of je vindt de mascara van je bank en meubels elke keer als je thuiskomt.

Je kunt je hond af en toe een botje of een kauwtraktatie aanbieden.

Socialiseren

Beagles zijn extraverte honden. Ze zijn graag in de buurt van mensen en andere honden. Ze schuwen niet. In plaats daarvan zullen ze op een persoon springen om ze te overladen met likken en kussen.

Elke keer als er gasten bij ons thuis kwamen, begroette hij hen met een kwispelende staart. Dan grijpt hij om de een of andere reden altijd een van zijn speelgoed en biedt het de gasten aan.

Niet alleen met mensen, maar ook met andere honden. Je moet ze gezien hebben in een hondenpark. Ze worden super enthousiast om met andere honden om te gaan.

Hun sociale vaardigheden zijn echter sterk afhankelijk van hoe goed een beagle in zijn puppytijd is gesocialiseerd.

Springen op anderen

Old person with their pet dog

Beagles zijn springerige honden. Ze beginnen vaak te springen als ze opgewonden zijn. Ze kunnen zelfs springen om iets uit je hand te halen.

Dit is niet iets dat je moet promoten. Springen kan zowel voor uw beagle als voor uzelf gevaarlijk zijn. Je hond kan zijn voeten breken. Op de lange termijn kan het de kans op gewrichtsproblemen vergroten.

Dus als dit iets is dat uw hond doet, probeer dan zijn impuls onder controle te krijgen en leer hem om het niet te doen.

Knuffelen

Voor mijn familie en mij is dit de beste eigenschap van beagles. Ze zijn dol op knuffelen.

Old person with their pet dog 1

Hoewel sommige hondenrassen er de voorkeur aan geven alleen en onafhankelijk te zijn, kunnen beagles niet leven zonder menselijke genegenheid.

Elke ochtend vind ik Groot opgerold in mijn deken, met zijn rug op mijn voeten. Hij vindt het ook heerlijk om een ​​dutje te doen op de schoot van mijn vriendin als we films kijken.

In de meeste gevallen houden ze allemaal van knuffelen.

Slapen op je bed

Beagles vinden het heerlijk om naast hun dierbaren te slapen. Of ze vinden onze matras veel comfortabeler dan die van hun.

Ik heb zoveel geprobeerd om mijn Groot te leren op zijn bed te slapen. Maar midden in de nacht, als ik slaap, springt hij op het bed en nestelt zich in mijn deken. Ik ben een diepe slaper, dus ik vind mijn kleine monster lekker in mijn deken naast me liggen.

Woman lying bed making selfie

Eerst dacht ik dat het mijn beagle was. Maar toen ik een Reddit-gemeenschap van beagle-eigenaren vroeg, vertelden zovelen me dat ze met hetzelfde worden geconfronteerd.

In cirkels rennen

We weten allemaal hoe graag beagles rennen. Maar om de een of andere reden houden ze ervan om in cirkels te rennen.

Ik heb geprobeerd de reden achter dit gedrag te vinden, maar blijkbaar doen nogal wat beagles het, maar niemand weet waarom.

Stuur me een e-mail als je de oorzaak weet.

Touwtrekken spelen

Female child using rope toy during dog training

Beagles spelen graag touwtrekken. Pak een touwspeeltje, houd het ene uiteinde vast en geef het andere aan je beagle en laat hem trekken.

Dit brengt hun roofzuchtige karakter naar voren. Maar het is ook een geweldige manier om hun energie vrij te maken.

Ninja Tip: Je beagle kan zelfs grommen tijdens het touwtrekken. Het is volkomen normaal en gezond.

Het is echter essentieel om enkele basisregels op te stellen om uw veiligheid te garanderen. Leer je beagle het LEAVE-commando voordat je begint met spelen. Je hond moet het speelgoed op jouw bevel achterlaten. Begin met een lang touw om ongelukken te voorkomen.

Laatste gedachten

Dit waren dus enkele van de meest voorkomende dingen die beagles graag doen. Als er een bepaald gedrag is dat volgens jou op deze lijst zou moeten staan, stuur me dan gerust een e-mail.

En bekijk wat andere Beagle eigenaars nog ontdekt hebben: https://www.woefkesranch.be/reviews/ras/beagle/

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Beagle.

Oscar – Beagle

Beste

In bijlage een paar foto’s van Oscar. Wordt ondertussen een grote meneer ;)

GroetjesR5r8b41ynn6s3zkh2fjbjw23f71w1s3tnyw1sqggm1w kdhw1gdnym3lcdf0w3bpb

Cooper – Beagle

Hallokes   

Onze Cooper ondertussen zijn vaccin gehad hier nog fotootjes van Cooper. 

 R5r8b41ynn6s3zkh2fjpqw1q5mxg3lfbbww1q48bm1xp16nw1gdpbw1wzjrdw24wbcg25fmr9w1 hvy

Lila – Beagle

 Bonjour,

Notre petite Lila se porte très bien. Les gens l’admire et les enfants en raffolent.

Bon dimanche

beagle : Nala

We now also have a 5 month old baby who Nala absolutely adores ♥️

R5r8b41ynn6s3zkh2fdg w1srtcg1spn9hw3jjpvl1xnxrtw1gc r 3dh b1w1q44k 1xnclkw22wfc01 yr87n1s4kbj4w1

Beagle : Bella Happy Birthday 1 year old-

🎂🎉🎊

Sent from Yahoo Mail on Android

R5r8b41ynn6s3zkh2fdlpw1zmvzg3k22lfw1v2skp1w vtqw1gd36q3bkmg w3yn3bc3h3bghw25cyy81 yr87n1s4kbj4w1

Samba – Beagle

Bonjour;

Voici notre petite samba qui a bien grandit.

Elle est heureuse parmi nous.😍

Bon dimanche 

R5r8b41ynn6s3zkh2fc yw3h39gs3lj5wqw3lhh z1x0

Jules – Beagle

Zoals je ziet ben ik al flink gegroeid en zit ik vol fratsen xxx

Beagle – millie

Hierbij ter info een paar foto’s van Millie. De pup die nu bijna 2 weken bij ons is. Ze doet het heel goed. Ze is een flinke, ondeugende, speelse en lieve hond. Groeten vanwege de familie Caes uit Aarschot

Barry – Beagle

Ben al  groot aan worden 🐾

Grtjs Jean en Gerda 

 

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Beagle

Lees meer over de op onze blog.