10 dingen die Beagles graag doen

Elk hondenras is anders. Terwijl sommige rassen, zoals Duitse herders, er bijvoorbeeld de voorkeur aan geven onafhankelijk te zijn, willen andere rassen, zoals Golden Retrievers, altijd bij hun baasje zijn. Maar hoe zit het met beagles? Wat doen beagles graag?

Blaffen, huilen, janken

Beagles

Als je dit nog niet wist: de Beagles zijn supervocaal. Ze maken verschillende geluiden om je te laten weten wat hun gevoelens zijn.

Mijn hondje blaft elke keer als hij aandacht wil. Hij staart naar de deurklink en maakt een piepend geluid als hij naar buiten wil. Hij zeurt als hij wil eten wat wij eten. Hij blaft hoog als iemand aanbelt.

Het is alsof ze hun eigen taal hebben, die alleen beagle-eigenaren kunnen begrijpen.

Dingen ruiken

Beagles zijn speurhonden. Ze werden gefokt om de geur van kleine dieren op te sporen en ze te achtervolgen voor hun baasjes.

beagle dog sniffing on the green grass.

Het is hun natuurlijke instinct om te snuiven. Beagles hebben een van de krachtigste neuzen met 225 miljoen zintuigreceptoren. Om dat in perspectief te plaatsen: menselijke neuzen hebben slechts 400 zintuigreceptoren.

Net als elke andere beagle is hij geobsedeerd door het ruiken van dingen. Hij zou alles opsnuiven wat hij buiten vindt, zelfs de poep van andere dieren.

Eet, eet en eet meer

Beagles zijn fijnproevers. Ze houden van eten. Leg iets binnen hun bereik en ze zullen het binnen een paar seconden naar binnen slikken.

Girl gives a beagle puppy a huge steel cup full of dog food. A very hungry dog on a teal background

Hun liefde voor eten kan gevaarlijk zijn. Niet alle menselijke voeding is veilig voor beagles. Voedselproducten zoals knoflook, ui, suiker en kruiden zijn giftig voor hen.

Vorige maand klom onze lieverd op onze eettafel en at overgebleven brownies. We moesten hem naar een eerste hulp brengen en hem twee dagen onder observatie houden.

Zorg er dus voor dat u al het voer, behalve hondenvoer, buiten het bereik van uw beagle houdt.

Op dingen kauwen

Ik denk dat dit universeel is. Niet alleen beagles, maar alle honden houden ervan om te kauwen. Het is iets dat hen ontspant.

Kauwen is niet slecht. Het helpt zelfs om de kaken van de hond gezond te houden en de tanden schoon te houden. Maar het is essentieel om uw beagle te leren wat goed is om op te kauwen en wat niet. Of je vindt de mascara van je bank en meubels elke keer als je thuiskomt.

Je kunt je hond af en toe een botje of een kauwtraktatie aanbieden.

Socialiseren

Beagles zijn extraverte honden. Ze zijn graag in de buurt van mensen en andere honden. Ze schuwen niet. In plaats daarvan zullen ze op een persoon springen om ze te overladen met likken en kussen.

Elke keer als er gasten bij ons thuis kwamen, begroette hij hen met een kwispelende staart. Dan grijpt hij om de een of andere reden altijd een van zijn speelgoed en biedt het de gasten aan.

Niet alleen met mensen, maar ook met andere honden. Je moet ze gezien hebben in een hondenpark. Ze worden super enthousiast om met andere honden om te gaan.

Hun sociale vaardigheden zijn echter sterk afhankelijk van hoe goed een beagle in zijn puppytijd is gesocialiseerd.

Springen op anderen

Beagles zijn springerige honden. Ze beginnen vaak te springen als ze opgewonden zijn. Ze kunnen zelfs springen om iets uit je hand te halen.

Dit is niet iets dat je moet promoten. Springen kan zowel voor uw beagle als voor uzelf gevaarlijk zijn. Je hond kan zijn voeten breken. Op de lange termijn kan het de kans op gewrichtsproblemen vergroten.

Dus als dit iets is dat uw hond doet, probeer dan zijn impuls onder controle te krijgen en leer hem om het niet te doen.

Knuffelen

Voor mijn familie en mij is dit de beste eigenschap van beagles. Ze zijn dol op knuffelen.

Hoewel sommige hondenrassen er de voorkeur aan geven alleen en onafhankelijk te zijn, kunnen beagles niet leven zonder menselijke genegenheid.

Elke ochtend vind ik Groot opgerold in mijn deken, met zijn rug op mijn voeten. Hij vindt het ook heerlijk om een dutje te doen op de schoot van mijn vriendin als we films kijken.

In de meeste gevallen houden ze allemaal van knuffelen.

Slapen op je bed

Beagles vinden het heerlijk om naast hun dierbaren te slapen. Of ze vinden onze matras veel comfortabeler dan die van hun.

Ik heb zoveel geprobeerd om mijn Groot te leren op zijn bed te slapen. Maar midden in de nacht, als ik slaap, springt hij op het bed en nestelt zich in mijn deken. Ik ben een diepe slaper, dus ik vind mijn kleine monster lekker in mijn deken naast me liggen.

Eerst dacht ik dat het mijn beagle was. Maar toen ik een Reddit-gemeenschap van beagle-eigenaren vroeg, vertelden zovelen me dat ze met hetzelfde worden geconfronteerd.

In cirkels rennen

We weten allemaal hoe graag beagles rennen. Maar om de een of andere reden houden ze ervan om in cirkels te rennen.

Ik heb geprobeerd de reden achter dit gedrag te vinden, maar blijkbaar doen nogal wat beagles het, maar niemand weet waarom.

Stuur me een e-mail als je de oorzaak weet.

Touwtrekken spelen

Beagles spelen graag touwtrekken. Pak een touwspeeltje, houd het ene uiteinde vast en geef het andere aan je beagle en laat hem trekken.

Dit brengt hun roofzuchtige karakter naar voren. Maar het is ook een geweldige manier om hun energie vrij te maken.

Ninja Tip: Je beagle kan zelfs grommen tijdens het touwtrekken. Het is volkomen normaal en gezond.

Het is echter essentieel om enkele basisregels op te stellen om uw veiligheid te garanderen. Leer je beagle het LEAVE-commando voordat je begint met spelen. Je hond moet het speelgoed op jouw bevel achterlaten. Begin met een lang touw om ongelukken te voorkomen.

Laatste gedachten

Dit waren dus enkele van de meest voorkomende dingen die beagles graag doen. Als er een bepaald gedrag is dat volgens jou op deze lijst zou moeten staan, stuur me dan gerust een e-mail.

En bekijk wat andere Beagle eigenaars nog ontdekt hebben: https://www.woefkesranch.be/reviews/ras/beagle/

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Beagle.

Beagle: Waldo 1 jaar

Beste Marleen,

 

Bedankt voor uw berichtje. 

Hierbij enkele foto’s van Waldo.

 

Mvg,

 

Luc, Lieve en Waldo 

 

°9/11/2022

Gatsby x Linda

Beagle - Willow

Onderwerp: Re: Happy Birthday

 

Dank u 🙂 

Willow 

Beagle : Bobien, 1 jaar

Hierbij foto van ons jarig beagle bobien. Bij julkie aangekocht.

ze stelt  het hier heel goed.

 

Verjaardag van Tobee, 1 jaar

Beste Mevrouw,

 

Van harte dank voor je verjaardagswensen aan ons eenjarige beagle. 

Tobee doet het geweldig goed en is en schat van een hond. 

Zie hoe ze speelt. 

Prettige dag 

Hubert van de Werve 

Bernadette van de Werve

Gahia - Beagle

Bonjour, 

 

Gahia est parmi nous depuis 1 semaine, tout se passe très bien. 

Elle a vite pris ses repères et est pleine de vie. 

Elle mange bien, dort bien, joue énormément etc… 

C est un amour

 

Salutations 

 

 

Beagles

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Beagle - Kerry - Heist op den Berg - België

Happy Birthday !!

 

 

GATSBY X KERRY

°22/7/2022

Beagle
The best team, impeccable service, maximum kindness and promptness! I recommend Woefkesranch!
🥰🥰 This review makes us skip a hearthbeat. Thx so much for these kind words!!

 

Beagle - Otto - Beveren-Waas, België

Thank you for your kindness, communication, seriousness and promptness! I am very happy that I chose the Woefkesranch team!
Have a nice weekend! 

Otto was born on the 23rd of April 2022.
Donna x Oscar

Laad meer

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Beagle