Zijn Beagles goede gezinshonden?

Inhoudsopgave

Ben je op zoek naar een harige metgezel om zich bij je familie aan te sluiten? Heb je je ooit afgevraagd of een Beagle een goede match zou zijn? Nou, laat me je vertellen, Beagles kunnen fantastische gezinshonden zijn! Kies een beagle als gezinshond.

Hun sociale en op de roedel gerichte aard maakt hen een geweldige toevoeging aan elk huishouden. Deze slimme en trainbare pups zijn perfect voor gezinnen die bereid zijn tijd en geduld te investeren in hun training. Hoewel ze veel energie hebben en dagelijkse lichaamsbeweging nodig hebben, zullen ze niet te aanhankelijk zijn – ze weten hoe ze zichzelf kunnen vermaken.

Bovendien staan Beagles bekend om hun goede omgang met kinderen en het vormen van sterke banden met hun eigenaren. Houd echter rekening met hun neiging om luid te blaffen en te ontsnappen, evenals hun koppigheid tijdens de training. Regelmatige bezoeken aan de dierenarts zijn noodzakelijk om eventuele veelvoorkomende gezondheidsproblemen aan te pakken.

Dus, als je een viervoetige vriend wilt die vreugde en opwinding in je familie zal brengen, dan zou een Beagle wel eens precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

Belangrijkste punten

 • Beagles hebben een sociale en op de roedel gerichte aard en genieten van het gezelschap van mensen en andere dieren.
 • Ze vormen sterke banden met hun eigenaren en familieleden.
 • Beagles zijn snelle leerlingen en willen graag behagen, maar hebben mogelijk consistente training en geduld nodig.
 • Ze hebben een hoog energieniveau, zijn speels en kunnen zichzelf vermaken.

Temperament en persoonlijkheidstrekken

Beagles zijn sociale en op de roedel gerichte honden, wat betekent dat ze ervan genieten om bij mensen en andere dieren te zijn. Ze zijn intelligent en trainbaar, waardoor ze een goede keuze zijn voor gezinnen die bereid zijn tijd en moeite te investeren in hun training.

Beagles zijn ook energiek en kunnen zichzelf vermaken, maar ze zijn ook goed met kinderen en vormen sterke banden met hun eigenaren.

Sociaal en gericht op de groep.

Beagle als gezinshond

Bij het overwegen van een gezinshond is het belangrijk op te merken dat hun sociale en op de roedel gerichte aard hen tot een geweldige metgezel maakt. Beagles staan bekend om hun vriendelijke en sociale gedrag, waardoor ze uitstekende gezelschapsdieren zijn. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken die hun sociaal gedrag en op de roedel gerichte gedrag benadrukken:

 • Beagles genieten van het gezelschap van hun eigenaren en andere huisdieren, en gedijen in een sociale omgeving.
 • Ze houden er niet van om lange tijd alleen gelaten te worden, dus het hebben van gezelschap of het bieden van mentale en fysieke stimulatie is cruciaal.
 • Het is belangrijk om ze op de juiste manier voor te stellen aan andere huisdieren om een soepele integratie in het gezin te garanderen.
 • Door Beagles al op jonge leeftijd te socialiseren, kan overmatig vocaliseren worden voorkomen en kunnen betere interacties met andere huisdieren worden bevorderd.
 • Ze vormen sterke banden met hun gezinsleden en zijn over het algemeen goed met kinderen, hoewel toezicht nog steeds nodig is vanwege hun energieke en ondeugende aard.

Met hun sociale en op de roedel gerichte aard kunnen Beagles echt geweldige toevoegingen zijn aan elk gezin.

Intelligent en Leerbaar

Als je overweegt om een Beagle als gezinshond te nemen, zul je hun intelligentie en trainbaarheid waarderen. Beagles staan bekend om hun vermogen om te leren en opdrachten op te volgen, hoewel ze mogelijk consistente training en geduld nodig hebben. Hun intelligentie stelt hen in staat om positieve bekrachtiging te begrijpen en erop te reageren, waardoor trainingsessies effectiever worden. Hier is een visuele voorstelling van de intelligentie en trainbaarheid van Beagles:

IntelligentieTrainbaarheid
Snelle leerlingenReageren goed op positieve bekrachtiging
Nieuwsgierig en bereid om te behagenKunnen consistente training en geduld vereisen
Kunnen gemakkelijk worden afgeleidHebben baat bij vroegtijdige socialisatie

Zoals je kunt zien, bezitten Beagles de intelligentie en trainbaarheid die nodig zijn om goede gezinshonden te worden. Met de juiste training en socialisatie kunnen ze zich goed aanpassen aan hun omgeving en een geliefd lid van je familie worden.

Beagle gezinshond: Energiek en Zelfvermakelijk

Beagle gezinshond

Vanwege hun energieke en zelfvermakende aard zul je merken dat Beagles levendige en boeiende gezinsdieren zijn. Deze honden hebben een natuurlijke levenslust en zijn altijd klaar voor plezier en avontuur. Hier zijn vijf belangrijke eigenschappen die Beagles tot een uitstekende keuze maken voor een actief gezin:

 • Hoog energieniveau: Beagles staan bekend om hun onuitputtelijke energie. Ze houden van spelen, rennen en ontdekken, waardoor ze perfecte metgezellen zijn voor gezinnen die van buitenactiviteiten houden.
 • Speels en levendig: Beagles hebben een speelse en levendige persoonlijkheid die vreugde en gelach brengt in elk huishouden. Ze zijn altijd in voor een spelletje apporteren of een dolletje in het park.
 • Zelfvermakend: Beagles hebben het vermogen om zichzelf te vermaken, wat een groot voordeel kan zijn voor drukke gezinnen. Ze vermaken zich prima met hun speelgoed of het verkennen van hun omgeving.
 • Nieuwsgierig en leergierig: Beagles hebben van nature een nieuwsgierigheid en houden ervan hun omgeving te onderzoeken. Dit kan hen mentaal stimuleren en verveling voorkomen.
 • Gezelschap: Ondanks hun onafhankelijke karakter vormen Beagles sterke banden met hun gezinsleden. Ze gedijen op gezelschap en zijn altijd klaar om hun geliefden te overladen met genegenheid.

Met hun energieke en zelfvermakende karakter kunnen Beagles veel vreugde en opwinding brengen in het leven van een gezin.

Beagle als gezinshond: Goed met kinderen

Beagles staan bekend om hun goede omgang met kinderen, waarbij ze een temperament en persoonlijkheid tonen die hen geschikt maakt voor gezinnen. Hun evenwichtige en nieuwsgierige aard stelt hen in staat goed overweg te kunnen met kleine kinderen. Beagles zijn sociaal en ondeugend, en vormen sterke banden met hun familieleden. Ze zijn geweldige gezinshuisdieren en kunnen een bron van vermaak en gezelschap zijn voor kinderen. Echter, toezicht kan nodig zijn om de veiligheid van zowel het kind als de hond te waarborgen. Om een duidelijker begrip te geven, hier is een tabel die de temperament- en persoonlijkheidstrekken van Beagles benadrukt als het gaat om interactie met kleine kinderen:

TemperamentstrekkenPersoonlijkheidstrekkenInteractie met kleine kinderen
SociaalOndeugendOver het algemeen goed
EvenwichtigNieuwsgierigGeschikte keuze
Sterke banden met familieledenVermaakKan toezicht nodig hebben

Uitdagingen en Trainingsmoeilijkheden

Beagle reu 7663 1

Het trainen van een Beagle kan een uitdagende onderneming zijn vanwege hun koppigheid en sterke wil. Bij het trainen van Beagles kunnen er wat moeilijkheden en uitdagingen ontstaan. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

 • Beagles kunnen langzame leerlingen zijn: Vanwege hun onafhankelijke karakter kunnen Beagles langer nodig hebben om te leren dan andere hondenrassen. Geduld en volharding zijn belangrijk.
 • Afleidingen zijn lastig: Beagles hebben een nieuwsgierige aard en een sterk reukvermogen, wat ze tijdens het trainen gemakkelijk afgeleid kan maken. Duidelijke en consistente training is essentieel.
 • Vroeg beginnen is belangrijk: Het wordt aanbevolen om Beagle-puppy’s al op jonge leeftijd te trainen en te socialiseren. Dit helpt hen goede gewoonten en manieren te ontwikkelen.
 • Let op tekenen van vermoeidheid: Beagles kunnen snel moe worden, dus het is belangrijk om te letten op tekenen van vermoeidheid tijdens trainingssessies. Het aanpassen van de duur en intensiteit van de training kan het proces effectiever maken.
 • Consistente lichaamsbeweging is noodzakelijk: Beagles zijn energieke honden die minstens 2 uur lichaamsbeweging per dag nodig hebben. Regelmatige lichamelijke activiteit helpt hen mentaal gestimuleerd te blijven en voorkomt gedragsproblemen.

Trainings- en socialisatiebehoeften

Als het gaat om trainingsmethoden voor Beagles, zijn positieve bekrachtiging en consistentie essentieel. Beagles reageren goed op beloningen en lof, dus het gebruiken van traktaties of speelgoed als prikkels kan effectief zijn.

Het socialiseren van Beagles met kinderen moet vroeg beginnen om ervoor te zorgen dat ze opgroeien tot vriendelijke en goedgemanierde honden rond kinderen. Het is echter belangrijk op te merken dat het trainen van Beagles uitdagend kan zijn vanwege hun eigenzinnige aard, dus geduld en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk.

Trainingsmethoden voor Beagles

Beagle teef 7704 20

Hoe kun je een Beagle effectief trainen en socialiseren om aan hun unieke behoeften te voldoen? Trainingsmethoden voor Beagles zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zich ontwikkelen tot goed opgevoede en gehoorzame leden van je familie. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het trainen van je Beagle:

 • Gebruik positieve bekrachtiging: Beagles reageren goed op beloningen en lof. Gebruik traktaties, speelgoed en verbale aanmoediging om goed gedrag te versterken.
 • Wees consequent: Consistentie is belangrijk bij het trainen van een Beagle. Gebruik altijd dezelfde commando’s en beloningssysteem om verwarring te voorkomen.
 • Begin vroeg met trainen: Begin zo vroeg mogelijk met het trainen van je Beagle om goede gewoonten te ontwikkelen en gedragsproblemen te voorkomen.
 • Bied mentale stimulatie: Beagles zijn van nature nieuwsgierig, dus zorg voor puzzelspeelgoed, geurspelletjes en interactief spel om hen mentaal gestimuleerd te houden.
 • Zoek professionele hulp indien nodig: Als je moeite hebt met het trainen van je Beagle, overweeg dan om deel te nemen aan gehoorzaamheidscursussen of raadpleeg een professionele hondentrainer voor begeleiding.

Socialiseren van Beagle en kinderen

Als u kinderen heeft, is het belangrijk om uw Beagle al op jonge leeftijd met hen te socialiseren om een harmonieuze en veilige omgeving te waarborgen. Beagles staan bekend om hun vriendelijke en sociale karakter, waardoor ze geweldige metgezellen zijn voor kinderen. Echter, een goede training en socialisatie zijn essentieel om goed gedrag rond kinderen te ontwikkelen. Hier zijn enkele tips om uw Beagle en kinderen te socialiseren met elkaar:

TrainingstipsSocialisatietips
Begin vroeg met trainenIntroduceer uw Beagle geleidelijk aan kinderen
Gebruik positieve bekrachtigingHoud toezicht op interacties tussen uw Beagle en kinderen
Leer basiscommando’sMoedig zacht en passend spel aan
Stel grenzen en regels vastStel uw Beagle bloot aan verschillende omgevingen en situaties

Uitdagingen bij het trainen van Beagles

Beagle reu 7676 2

Om je Beagle effectief te trainen en socialiseren, is het belangrijk om de uitdagingen te begrijpen die gepaard gaan met hun trainings- en socialiseringsbehoeften. Hier zijn enkele belangrijke uitdagingen die je kunt tegenkomen:

 • Koppigheid: Beagles kunnen koppig en onafhankelijk zijn, wat de training moeilijker kan maken. Geduld en consistentie zijn essentieel om deze uitdaging te overwinnen.
 • Makkelijk afgeleid: Vanwege hun sterke reukvermogen en nieuwsgierige aard kunnen Beagles gemakkelijk afgeleid raken tijdens trainingssessies. Korte en boeiende trainingssessies kunnen helpen om hun focus te behouden.
 • Sterk jachtinstinct: Beagles hebben een sterk jachtinstinct, wat ervoor kan zorgen dat ze afdwalen of gefixeerd raken op geuren. Een veilige omheining en goede riemtraining zijn essentieel om ontsnappingspogingen te voorkomen.
 • Vocalisatie: Beagles staan bekend om hun luide blaf, wat een uitdaging kan zijn om te beheersen. Vroegtijdige socialisatie kan helpen om overmatige vocalisatie te verminderen.
 • Gezondheidsproblemen: Beagles zijn vatbaar voor bepaalde gezondheidsproblemen zoals obesitas, heupdysplasie en oorinfecties. Regelmatige bezoeken aan de dierenarts en een uitgebalanceerd dieet zijn noodzakelijk om ze gezond te houden.

Het begrijpen van deze uitdagingen zal je helpen om de trainings- en socialiseringsbehoeften van je Beagle effectief aan te pakken.

Ondanks deze uitdagingen kunnen Beagles nog steeds geweldige metgezellen zijn met hun loyale en sociale karakter, waardoor ze een geweldige toevoeging aan het gezin zijn.

Oefening en Activiteitsvereisten

Beagles hebben een grote behoefte aan lichaamsbeweging en hebben minstens 2 uur lichaamsbeweging per dag nodig wanneer ze volgroeid zijn. Ze staan bekend om hun energieke karakter en hebben regelmatige lichaamsbeweging nodig om hen bezig en gezond te houden.

Het is belangrijk om hen consistente lichamelijke activiteit en mentale stimulatie te bieden om verveling en destructief gedrag te voorkomen.

Beagle Bewegingsbehoeften

Het voldoen aan de bewegings- en activiteitsbehoeften van een Beagle is essentieel voor hun algehele welzijn en geluk in een gezinssituatie. Beagles hebben een sterk reukvermogen en zijn energieke honden die veel beweging en mentale stimulatie nodig hebben. Hier zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden als het gaat om het voldoen aan hun bewegingsbehoeften:

 • Beagles hebben minstens 2 uur beweging per dag nodig wanneer ze volgroeid zijn.
 • Tijdens het bewegen is toezicht vereist om te letten op tekenen van vermoeidheid.
 • Beagles kunnen gemakkelijk worden afgeleid tijdens het bewegen vanwege hun nieuwsgierigheid en sterk reukvermogen.
 • Regelmatige lichaamsbeweging helpt gedragsproblemen zoals verlatingsangst te voorkomen.
 • Voldoende lichamelijke activiteit en mentale stimulatie dragen bij aan het geluk en de gezondheid van Beagles.

Het begrijpen en voldoen aan de bewegingsbehoeften van uw Beagle is cruciaal voor hun algehele welzijn. Laten we nu ingaan op de details van hoe u Beagles actief en betrokken kunt houden.

Beagles actief houden

Beagle reu 7734 2

Actief blijven en voldoen aan hun bewegings- en activiteitseisen is essentieel om je Beagle gelukkig en gezond te houden. Beagles zijn energieke en nieuwsgierige honden die minstens 2 uur per dag aan lichaamsbeweging nodig hebben om in goede gezondheid te blijven. Vanwege hun hoge energieniveaus is het belangrijk om ze regelmatig mentale en fysieke stimulatie te bieden. Om je Beagle te laten bewegen, kun je activiteiten zoals wandelingen, speeltijd en interactief speelgoed opnemen. Het is cruciaal om te letten op tekenen van vermoeidheid tijdens het bewegen en korte sessies van dagelijkse speeltijd en wandelingen te bieden voor puppy’s.

Beagles hebben een nieuwsgierige aard en een sterk reukvermogen, dus het is belangrijk om ze aan een riem te houden of in een veilige omgeving om te voorkomen dat ze afgeleid raken of weglopen. Door je Beagle actief te houden, kun je gedragsproblemen voorkomen en hun algehele welzijn bevorderen.

Nu je de bewegings- en activiteitseisen voor Beagles begrijpt, laten we hun compatibiliteit met kinderen en andere huisdieren verkennen.

Compatibiliteit met kinderen en andere huisdieren

Bij het overwegen van de compatibiliteit van Beagles met kinderen en andere huisdieren is het belangrijk op te merken dat Beagles over het algemeen goed overweg kunnen met andere dieren in het huishouden. Hun op de roedel gerichte aard en sociaal gedrag maken ze geschikt voor gezinnen met meerdere huisdieren.

Beagles hebben ook de reputatie goed met kinderen om te kunnen gaan, waarbij ze sterke banden vormen en genieten van hun energieke spel. Het wordt echter altijd aanbevolen om toezicht te houden op interacties, vooral met kleine kinderen, vanwege hun nieuwsgierige aard en potentieel hoge energieniveaus.

Beagles en andere huisdieren

Beagles zijn over het algemeen compatibel met kinderen en andere huisdieren, waardoor ze een goede keuze zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een harige metgezel. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden als het gaat om Beagles en andere huisdieren:

 • Juiste kennismaking: Bij het introduceren van een Beagle aan andere huisdieren, vooral katten, is het belangrijk dit op een gecontroleerde en begeleide manier te doen. Beagles hebben een sterk jachtinstinct en kunnen achter kleinere dieren aanrennen.
 • Socialisatie is belangrijk: Het socialiseren van je Beagle op jonge leeftijd is cruciaal om ervoor te zorgen dat ze goed kunnen opschieten met andere huisdieren. Dit kan overmatig vocaliseren voorkomen en zorgen voor een harmonieuze omgeving.
 • Roedelgericht: Beagles zijn roedeldieren en genieten van het gezelschap van hun eigenaren en andere huisdieren. Ze gedijen in huizen waar ze gezelschap hebben en niet langdurig alleen gelaten worden.
 • Training en toezicht: Beagle-puppy’s kunnen energiek en ondeugend zijn, dus het is belangrijk om ze de juiste training en toezicht te geven, vooral rond kleinere huisdieren en jonge kinderen.
 • Ideale thuisomgeving: Beagles zijn het meest geschikt voor huizen met een omheinde tuin waar ze voldoende beweging kunnen krijgen. Hun energieke aard en behoefte aan mentale stimulatie maken ze beter geschikt voor actieve gezinnen.

Beagles en kinderen?

Om een harmonieus huishouden te garanderen, is het belangrijk om rekening te houden met de compatibiliteit tussen Beagles en kinderen, evenals andere huisdieren. Beagles zijn geweldige gezinshonden en staan bekend om hun vriendelijke en speelse karakter. Ze houden van kinderen en vormen vaak sterke banden met hen. Hun sociale en groepsgerichte aard maakt ze een goede keuze voor beginnende hondenbezitters met kinderen. Beagles kunnen ook goed opschieten met andere huisdieren, hoewel hun sterke jachtinstinct in de gaten gehouden moet worden bij het introduceren van kleinere huisdieren.

Het is belangrijk om de juiste socialisatie vanaf jonge leeftijd te waarborgen om potentiële problemen te voorkomen. Echter, het is cruciaal om op de hoogte te zijn van de mogelijke uitdagingen en overwegingen bij het bezitten van een Beagle.

Potentiële uitdagingen en overwegingen

Beagle reu 7684 1

Bij het overwegen van een Beagle als gezinshond is het belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke uitdagingen en overwegingen.

Beagles staan bekend om hun koppigheid, wat training moeilijker en tijdrovender kan maken in vergelijking met andere rassen.

Daarnaast kunnen hun neigingen om te ontsnappen extra toezicht en veilige grenzen vereisen om te voorkomen dat ze wegrennen.

Het is cruciaal om voorbereid te zijn op deze uitdagingen en geduld en volharding te hebben bij het werken met een Beagle.

Trainingsproblemen en koppigheid

Het trainen van een Beagle kan uitdagingen met zich meebrengen en vereist volharding en geduld. Beagles staan bekend om hun koppigheid, wat hen moeilijker te trainen kan maken in vergelijking met andere hondenrassen. Het kan maanden van consistente inspanning vergen om hen basiscommando’s aan te leren, en veel eigenaren onderschatten de tijd die nodig is om hen zindelijk te maken.

Hier zijn enkele mogelijke moeilijkheden die u kunt tegenkomen bij het trainen van een Beagle:

 • Beagles hebben een sterke geurdrift, wat hen kan afleiden tijdens trainingssessies.
 • Hun onafhankelijke karakter kan hen minder gemotiveerd maken om hun eigenaren te behagen tijdens training.
 • Beagles kunnen gemakkelijk worden afgeleid door hun omgeving, wat het moeilijk maakt om hun aandacht te behouden.
 • Ze staan bekend om het volgen van hun neus, wat kan leiden tot ongehoorzaamheid wanneer ze een interessante geur opvangen.
 • Beagles kunnen selectief luistergedrag vertonen, waarbij ze commando’s negeren wanneer ze meer interesse hebben in iets anders.

Om een Beagle effectief te trainen, is het essentieel om geduldig, consequent te zijn en positieve versterkingstechnieken te gebruiken. Het bieden van mentale stimulatie en regelmatige lichaamsbeweging kan ook helpen om hun koppigheid te verminderen en hun focus tijdens trainingssessies te verbeteren.

Tendensen van een ontsnappingsartiest

Als u overweegt om een Beagle als gezinshond te nemen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van hun neiging om te ontsnappen en de mogelijke uitdagingen en overwegingen die daarmee gepaard gaan.

Beagles hebben een sterk instinct om te verkennen en kunnen proberen te ontsnappen uit uw tuin of huis als ze de kans krijgen. Ze staan bekend om hun graafvaardigheden en kunnen grenzen overschrijden. Om uw hond veilig te houden, is het cruciaal om zorg te dragen voor veilige omheining en toezicht wanneer ze buiten zijn.

Daarnaast mogen Beagles niet langdurig alleen gelaten worden, omdat ze zich kunnen gaan vervelen en dan proberen te ontsnappen. Het is belangrijk om te voorzien in hun bewegingsbehoeften en mentale stimulatie om ontsnappingspogingen te voorkomen.

Regelmatige bezoeken aan de dierenarts zijn ook noodzakelijk om veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij Beagles aan te pakken.

Beagle reu 3417 1

Veelgestelde vragen

Zijn Beagles goede huishonden?

Beagles kunnen geweldige huishonden zijn! Ze zijn sociaal en intelligent, wat ze geschikt maakt voor gezinnen die tijd investeren in training. Ze zijn energiek en hebben dagelijks beweging nodig, maar ze kunnen zichzelf vermaken.

Beagles zijn goed met kinderen en vormen sterke banden met hun eigenaren. Wees echter voorbereid op hun luide geblaf en neiging om te ontsnappen. Ze kunnen koppig zijn en uitdagend om te trainen. Regelmatige bezoeken aan de dierenarts zijn belangrijk om hun veelvoorkomende gezondheidsproblemen aan te pakken.

Wat zijn de nadelen van het bezitten van een Beagle?

De nadelen van het hebben van een Beagle zijn onder andere hun luide geblaf, neiging om te ontsnappen en koppigheid.

Beagles kunnen lawaaierig zijn, wat mogelijk niet geschikt is voor geluidsbeperkte gebieden.

Ze staan erom bekend goed te zijn in ontsnappen en graven, dus ze hebben toezicht nodig om te voorkomen dat ze de grenzen overschrijden.

Het trainen van een Beagle kan uitdagend zijn vanwege hun koppige aard, wat een geduldige en volhardende eigenaar vereist.

Daarnaast kan het zindelijk maken van een Beagle tijd en moeite kosten, waardoor sommige eigenaren het opgeven.

Zijn Beagles hoge onderhoudshonden?

Beagles kunnen als honden met veel onderhoud worden beschouwd vanwege hun bewegingsbehoeften, trainingsmoeilijkheden en mogelijke gezondheidsproblemen.

Ze hebben minstens 2 uur lichaamsbeweging per dag nodig, waardoor ze relatief veeleisend zijn qua fysieke activiteit.

Hun koppige karakter kan het trainen uitdagend maken, waarbij consistentie en geduld nodig zijn.

Bovendien kunnen ze gevoelig zijn voor gezondheidsproblemen zoals obesitas en oorinfecties, waardoor regelmatige bezoeken aan de dierenarts nodig zijn.

Hoewel ze goede gezinshonden kunnen zijn, moeten potentiële eigenaars zich voorbereiden op het mogelijke onderhoud dat gepaard gaat met het bezitten van een Beagle.

Zijn Beagles moeilijke honden om te bezitten?

Beagles kunnen moeilijke honden zijn om te hebben vanwege hun eigenwijze karakter en trainingsproblemen. Het kan maanden van consistente training vergen voordat ze basiscommando’s leren.

Beagles staan ook bekend om hun luide geblaf en neiging om te graven, wat uitdagingen kan opleveren voor hun eigenaren. Daarnaast hebben ze een sterk jachtinstinct en kunnen ze proberen te ontsnappen, waardoor een veilige omgeving en toezicht nodig zijn.

Regelmatige bezoeken aan de dierenarts zijn noodzakelijk om veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij Beagles aan te pakken.

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Beagle.

Oscar – Beagle

Beste

In bijlage een paar foto’s van Oscar. Wordt ondertussen een grote meneer ;)

GroetjesR5r8b41ynn6s3zkh2fjbjw23f71w1s3tnyw1sqggm1w kdhw1gdnym3lcdf0w3bpb

Cooper – Beagle

Hallokes   

Onze Cooper ondertussen zijn vaccin gehad hier nog fotootjes van Cooper. 

 R5r8b41ynn6s3zkh2fjpqw1q5mxg3lfbbww1q48bm1xp16nw1gdpbw1wzjrdw24wbcg25fmr9w1 hvy

Lila – Beagle

 Bonjour,

Notre petite Lila se porte très bien. Les gens l’admire et les enfants en raffolent.

Bon dimanche

Beagle – Nala

We now also have a 5 month old baby who Nala absolutely adores ♥️

R5r8b41ynn6s3zkh2fdg w1srtcg1spn9hw3jjpvl1xnxrtw1gc r 3dh b1w1q44k 1xnclkw22wfc01 yr87n1s4kbj4w1

Beagle : Bella Happy Birthday 1 year old-

🎂🎉🎊

Sent from Yahoo Mail on Android

R5r8b41ynn6s3zkh2fdlpw1zmvzg3k22lfw1v2skp1w vtqw1gd36q3bkmg w3yn3bc3h3bghw25cyy81 yr87n1s4kbj4w1

Samba – Beagle

Bonjour;

Voici notre petite samba qui a bien grandit.

Elle est heureuse parmi nous.😍

Bon dimanche 

R5r8b41ynn6s3zkh2fc yw3h39gs3lj5wqw3lhh z1x0

Jules – Beagle

Zoals je ziet ben ik al flink gegroeid en zit ik vol fratsen xxx

Beagle – millie

Hierbij ter info een paar foto’s van Millie. De pup die nu bijna 2 weken bij ons is. Ze doet het heel goed. Ze is een flinke, ondeugende, speelse en lieve hond. Groeten vanwege de familie Caes uit Aarschot

Barry – Beagle

Ben al  groot aan worden 🐾

Grtjs Jean en Gerda 

 

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Beagle

Lees meer over de op onze blog.