Ga naar inhoud

Labradoodle

Laatst bijgewerkt op
Een van onze labradoodle teefjes

Misschien is een labradoodle (“labradoedel”) een goede keuze.

Deze designerhond heeft een goede gezondheid, is heel intelligent en waaks.

De Woefkesranch is al jaren gespecialiseerd in het fokken van labradoodles pups. Bel ons even om onze puppies live te zien, ze zullen blij zijn om u te verwelkomen!

U vindt in onze winkel bovendien een groot aanbod aan hondenspeelgoed, accessoires & voeding. Uw nieuwe labradoodles zullen het duidelijk naar zijn wensen hebben.

labradoodle

Labradoodle: karakter

Terug naar begin van pagina

Labradoodles zijn altijd vrolijk en bijzonder vriendelijk naar iedereen. Het is een hond dat zeer goed overweg kan met kinderen, maar kan ook gebruikt worden als hulp- of therapiehond.

Hij heeft graag het gezelschap van mensen en heeft veel liefde en aandacht nodig. Daarnaast is hij bijzonder slim, waardoor een consequente opvoeding wel noodzakelijk is.

Ten slotte is zijn labradoodles ook een uitstekende keuze als u al andere huisdieren heeft, zo kan hij goed om met katten en vogels.

Labradoodle: uiterlijk & kenmerken

Terug naar begin van pagina

Doordat de labradoodles nog geen erkend hondenras is met vastgelegde uiterlijke kenmerken, kunnen honden onderling nogal van mekaar verschillen.

Mini labradoodles zijn bijvoorbeeld tussen de 40 & 45cm hoog met een gewicht dat schommelt tussen de 10 en 20kg. Een labradoodle van gemiddelde hoogte is zo’n 45 à 58cm groot en weegt tot 23kg.

Typisch voor deze hond is zijn niet ruiende vacht. Hierdoor verliest hij doorgaans veel minder haar dan andere hondenrassen, wat het risico op allergische reacties sterk vermindert.

Labradoodles fokker in Antwerpen, België

Terug naar begin van pagina

Wilt u graag een labradoodle pup in huis nemen? Breng dan eens een bezoek aan de Woefkesranch in Putte. Wij zijn een erkend fokker van labradoodles in de omgeving van Antwerpen (België).

Bij ons bent u dus zeker aan het juiste adres!

Labradoodle pups te koop

Terug naar begin van pagina

Laatste mails van onze klanten met een labradoodle

Terug naar begin van pagina

 • Cooper – Labradoodle

  Het bericht Cooper – Labradoodle verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Henry – Labradoodle

  Bonjour voici des photos de « Henry » né le 8/2 Het bericht Henry – Labradoodle verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Labradoodle –

  Hij is nu rond de 35-40 cm denk ik!   Hij is schitterend, zeer lieve hond en zeer intelligent Hij zal volgende week donderdag 6 maanden worden. Groetjes , Neil 841EF5A2-BB60-48F5-BDF0-00AA023D1CFB.mp4 Het bericht Labradoodle – verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Alfie, our Labradoodle.

  Hallo Marlene and Wannes Our Alfie will be one year old on the 10th October. We have enjoyed every minute he has been with us in spite of challenging puppy antics ! He loves everybody including our 10 grandchildren and is on good terms with our two cats. I would like to share some photos […] Het bericht Alfie, our Labradoodle. verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Jack – Labradoodle

  Hello allemaal,   Jack werd op 20 augustus 1 jaar, hij is van een schattige puppy opgegroeid tot een superleuke hond!! Jack is altijd vrolijk en heel aanhankelijk. Hij is supperlief en sociaal met andere mensen en kinderen. Ook met andere honden. Wij vinden het daarom zo erg dat jullie negatieve reakties krijgen van Ann […] Het bericht Jack – Labradoodle verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

Geef onze labradoodles een review

Relevante rassen

Terug naar begin van pagina

Labrador retriever

 

 

labrador retriever

Poedel

 

 

Poedel

Golden retriever

 

 Follow Us!