Ga naar inhoud

Labradoodle

Gepubliceerd op

Heeft u een hondenallergie? Misschien is een labradoodle (“labradoedel”) een goede keuze.

Deze designerhond heeft een goede gezondheid, is heel intelligent en waaks.

De Woefkesranch is al jaren gespecialiseerd in het fokken van labradoodles pups. Bel ons even om onze puppies live te zien, ze zullen blij zijn om u te verwelkomen!

U vindt in onze winkel bovendien een groot aanbod aan hondenspeelgoed, accessoires & voeding. Uw nieuwe labradoodles zullen het duidelijk naar zijn wensen hebben.

labradoodle

Labradoodle: karakter

Labradoodles zijn altijd vrolijk en bijzonder vriendelijk naar iedereen. Het is een hond dat zeer goed overweg kan met kinderen, maar kan ook gebruikt worden als hulp- of therapiehond.

Hij heeft graag het gezelschap van mensen en heeft veel liefde en aandacht nodig. Daarnaast is hij bijzonder slim, waardoor een consequente opvoeding wel noodzakelijk is.

Ten slotte is zijn labradoodles ook een uitstekende keuze als u al andere huisdieren heeft, zo kan hij goed om met katten en vogels.

Labradoodle: uiterlijk & kenmerken

Doordat de labradoodles nog geen erkend hondenras is met vastgelegde uiterlijke kenmerken, kunnen honden onderling nogal van mekaar verschillen.

Mini labradoodles zijn bijvoorbeeld tussen de 40 & 45cm hoog met een gewicht dat schommelt tussen de 10 en 20kg. Een labradoodle van gemiddelde hoogte is zo’n 45 à 58cm groot en weegt tot 23kg.

Typisch voor deze hond is zijn niet ruiende vacht. Hierdoor verliest hij doorgaans veel minder haar dan andere hondenrassen, wat het risico op allergische reacties sterk vermindert.

Labradoodles fokker in Antwerpen, België

Wilt u graag een labradoodle pup in huis nemen? Breng dan eens een bezoek aan de Woefkesranch in Putte. Wij zijn een erkend fokker van labradoodles in de omgeving van Antwerpen (België).

Bij ons bent u dus zeker aan het juiste adres!

 

Labradoodle pups te koop

 

 

Laatste mails van onze klanten met een labradoodle

 • Labradoodle – Jack

  Geachte Mevrouw,   Dank U voor de herinnering. Alles gaat goed met Jack  (Labradoodle). Hij voelde zich van de eerste dag reeds thuis. Heel aanhankelijk en lief. Al goede vriend met bordercollie van onze dochter. Zie foto     Met vriendelijke groeten, Jean-Pierre Naert […]

 • Fons – Labradoodle

  Vandaag is Fons 1 jaar geworden. Het is een super lieve en aanhankelijke hond. Iedereen is er gek op. De kids met allergieën reageren niet, maar Fons verliest wel zijn haren. Hij is ook heel slim en leert op een enorm snel tempo. […]

 • Labradoodle – Roxx

  Hallo Marleen en Wannes Ik ben vrijdag bij de dierenarts geweest ,en heb mijn inentingen gehad. Ik weeg 9 kilo En de dierenarts heeft mij volledig nagekeken. Ik ben een struise maar zeer gezonde pup , alles is perfect in orde . Dank je wel !! tot schrijfs Roxx en zijn baasjes Petra Eddy Brecht […]

 • Labradoodle – Joep

  Beste, Zoals laatst aan de telefoon beloofd een aantal foto’s van Joep in bijlage. Het gaat heel goed met Joep hij is zo goed als zindelijk 🙂 de commando’s zit , pootje mand en blijf gaan ook al erg vlot. volgende week mogen we starten met de puppyschool want we hebben natuurlijk nog veel te […]

 • Labradoodle – Jules

  Dag Marleen, onze puppy Jules heeft vrijdag zijn laatste inenting gehad, krijgt einde deze maand Zijn inenting tegen hondsdolheid , is reeds tweemaal ontwormt, is kern gezond, is sinds Twee weken volledig proper! wij hebben er veel plezier mee. groetjes Yvett […]

Naam
Email
Score
Description

Relevante rassen

Labrador retriever

labrador retriever

Poedel

Poedel

Golden retriever

 Onze rassen

Tags: , ,