Siberische husky fokker in België

Bent u op zoek naar een Siberische Husky pup? Weet u niet goed waar u deze pup zou aanschaffen? Of heeft u nog vragen waarom net een Siberische Husky bij jullie zou passen of niet? Bij ons kunt u steeds terecht met al uw vragen! Na meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u begeleiden in de juiste keuze van een puppy. Wij zijn geen doorsnee verkopers die zullen zeggen dat een Siberische Husky pup de ideale hond voor u is wanneer dat niet het geval is. Eerlijkheid is een belangrijke eigenschap van een betrouwbare Siberische Husky fokker. Aangezien wij ook andere rassen fokken met verschillende karakters kunnen wij ook daar meer informatie over geven.

Belgische Husky pups

Al onze Siberische Husky pups zijn geboren in onze Ranch! Dat wil zeggen dat al onze pups met een Belgisch paspoort komen omdat ze ook van Belgische origine zijn. Mocht u dus graag de moederdieren zien, dan kunt u dat ook steeds bij ons! Wij werken dus NIET samen met andere fokkers en verkopen ENKEL Siberische Husky’s van onze eigen Ranch – enkel zo kunnen we garanderen dat onze pups van een betrouwbare fokker komen!

Door de stijgende vraag naar afkomst van puppy’s achten we het enorm belangrijk dat onze pups steeds bij ons geboren worden. 100% Belgische pups – Dat garanderen wij!

Door het aanbieden van Belgische pups, en dus pups die in onze Ranch geboren zijn, kunnen we veel meer vertellen over de pups. Zo kan de klant ook 100% zeker zijn dat alle nodige vaccins en ontwormingen reeds gedaan worden! Daarnaast zijn onze pups reeds beschikbaar vanaf 8 weken en niet pas vanaf 15 weken leeftijd (zoals bij honden met buitenlandse origine), wat de socialisatie en opvoeding van de pup ten goede komt. Hoe vroeger een opvoeding start – hoe makkelijker voor de nieuwe baasjes en pups om elkaar te leren begrijpen!

husky
Eén van onze Siberische Husky puppy’s

Eigen moederhuis

Doordat we zelf fokken, kunnen we ook niet anders dan onze klanten een kijkje te laten nemen in het moederhuis. Ons moederhuis is open voor publiek – weliswaar onder toezicht. Indien u dit met uw eigen ogen wil aanschouwen, nodigen we u graag uit voor een kijkje binnen in onze fokkerij – het hart van onze Ranch! Alleen maar door het laten zien van zuigende jongen, kan een fokker aantonen dat hij effectief een fokker is en GEEN handelaar!

Tevreden klanten?

U zult het waarschijnlijk al wel gelezen hebben op ‘het internet’, verhalen en geruchten over ‘broodfok’ waar zieke honden verkocht worden … Ook wij zijn hier niet blind voor, het enige wat wij hierop kunnen zeggen is dat we streven naar 100% klantentevredenheid. Lees zeker en vast ook onze recensies op Google, vergelijk deze met andere plaatsen en als je nog tijd over hebt, kun je nog beginnen aan onze klantenmailtjes (meer dan 2000 sinds 2014!)

Familiebedrijf

Als familiebedrijf, waarin ouders samen met hun twee zonen instaan voor het verzorgen van de honden, vinden we het enorm belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. We streven naar de continuïteit van Woefkesranch, ook in de toekomst! Het horen van klantenervaringen maakt dat wij nog iedere dag bijleren en zo jullie ervaringen kunnen delen met toekomstige of nieuwe hondenbaasjes! Deel ook jouw ervaring met ons!

Enkele van onze Siberische husky puppy’s.

Enkele links

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over ons of over onze Husky pups.

Voor meer informatie over de Siberische husky kunt u op deze link klikken.

Benieuwd naar onze beschikbare Husky pups? Neem alvast een kijkje op onze website via deze link.

Wilt u nog meer over onze ranch te weten komen? Bekijk onze video’s op de onze website.

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Siberische husky.

Siberische Husky - Barry

Den Barry 2jaar geleden bij jullie gekocht in mei wordt hij 3 jaar

Husky - Akamaru

Bonjour, 

 

Voici quelques photos d’Akamaru. C’est vraiment un amour et tout le monde le trouve magnifique. 

 

 

 

Husky - Belle
Bonjour,
Avec mon compagnon nous avons acheté notre chien chez vous le 9juillet 2022.
Voilà maintenant 10mois qu’elle fait partie de notre famille et aujourd’hui elle fête son 1er anniversaire.
Voici Bella et quelques photos de son évolution 🐾

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Siberische husky - Will - Vorst, België

One-year-old 

And I changed my family life…. 

Will is geboren op 11/04/2022

Zora x Dodge

Laika - Husky

Lieve medewerkers, 

 

Bij deze laten wij u weten dat onze husky Laika vandaag 9 jaar is geworden. We zijn zo gelukkig met haar. Dank aan jullie voor uw inzet elke dag voor de hondjes ❤️

 

Mvg AM

Husky - Dendermonde, België
Ook hier gelukkige huskies 😁

Siberische Husky - Neo - Genk, België

Beste, neo bedankt u voor de wensen en dat jullie hem niet zijn vergeten.(zie hier een paar foto’s,eerste dag en nu)

Siberische Huksy - Vito - Izegem, België

Dag Marleen,

Dank voor de foto’s.

Vito heeft de rit naar huis goed verwerkt. Na het ontdekken van ons huis , wil hij eigenlijk altijd zo dicht mogelijk bij ons zijn om zijn rustjes te nemen.

Gr Davy en Melissa

Siberische husky - Taiko - Bernissart, België
Bonjour ,

Voici les photos de taiko faite aujourd’hui pour ses 1 an.

Il grandit.

Pourriez vous le dire quelle croquette lui donner en Eukanuda.

Ici on lui donne Eukanuda puppy depuis que la

Merci

Cordialement

Mr A et mme B

Laad meer

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Siberische husky