Hoe kies je de juiste Husky-puppy?

Inhoudsopgave

Waar kun je met vertrouwen een Siberische Husky kopen?

WOEFKESRANCH is een gespecialiseerde husky fokkerij

Husky pup beschikbaar

Siberische-husky-reu-6365-2. Jpg
Husky - € 1450 Nieuw nestje: °31/03/2024 - beschikbaar vanaf 26/5/2024
Nouvelle portée - New Litter
Rerserveer : TEL 0032 /15 755 942

foto: archief

Herkomst: Eigen kwekerij

[TRUSTPILOT]
Waar kun je met vertrouwen een Siberische Husky Puppy kopen?

1- Kies een boerderij bij voorkeur dicht bij je huis. U kunt hem dus komen bezoeken voordat u de Husky pup koopt, kennis maken met de fokker en de ouders van de pup (minimaal één van de twee moet ter plaatse zijn, bij een serieuze fokker) die u wilt kopen. Mocht u ooit een probleem tegenkomen met uw pup, dan keert u snel terug naar de fokkerij om advies of uitleg te vragen.

2- Een goede fokker zal uw vragen beantwoorden en informeren over hoe u van plan bent uw Husky-puppy op te voeden. Als de fokker je geen vragen stelt, is dat natuurlijk een slecht teken. Hetzelfde geldt natuurlijk als hij u een Husky-puppy aanbiedt van minder dan zeven weken oud.

3- Kijk in welke omgeving de honden worden opgevoed. Hebben ze ruimte? Heb je het gevoel dat de fokker een passie heeft voor honden? Is fokken op mensenmaat? Zijn de vrouwtjes constant zwanger? Fokt de fokker meerdere hondenrassen?

4- De fokker moet de hond kennen die u interesseert en u advies kunnen geven zodat deze zich aanpast aan uw gezin en uw huis. En mogelijk een linnengoed van waar hij woonde en het merk voedsel dat de Husky-puppy at voordat je hem kocht.

5- Vraag hem hoe hij in de fokkerij is gekomen en wat zijn opleiding is. Een fokker die een interessante baan heeft achtergelaten om zijn fokbedrijf op te zetten, is absoluut een hondenliefhebber. Hetzelfde geldt voor iedereen die een opleiding heeft gevolgd met betrekking tot het fokken van honden.

onze ranch voldoet aan deze 5 voorwaarden

husky puppy

Mails van onze klant met hun Husky puppy

Siberische Huskies hebben tot de verbeelding van de massa, maar ook van artiesten, schrijvers en filmproducenten, met hun opvallende uiterlijk en indrukwekkende talenten. Deze middelgrote hond beschikt over kracht en atletisch vermogen. Voor het eerst ontwikkeld als sledehonden – sommige worden nog steeds in die hoedanigheid gebruikt – Honden zijn opmerkelijke honden – en hun leervermogen is verbazingwekkend.

Siberische husky

Uiterlijk van Husky

Hoofd

Zonder zwaarte. Schedel met licht afgeronde top. Goed aangegeven halte. Rechte afschuining. Snuit van gemiddelde breedte. Goed gepigmenteerde lippen. Truffelkleur in harmonie met die van de jurk.

Ogen

Amandelvormig, zeer licht schuin geplaatst. Bruin of blauw van kleur. We laten één oog van elke kleur of ogen toe met deze twee tinten.

oren

Middelgroot, driehoekig, dicht bij elkaar en hoog aangezet. Dik, goed behaard, recht gedragen.

Lichaam

Matig compact. Gebogen nek, trots rechtop gedragen als de hond staat. Bij het draven strekt de nek zich uit zodat het hoofd iets naar voren wordt gedragen. Borst hoog, sterk en niet te breed. Rechte rug, stevig, van gemiddelde lengte. Nier gespannen en droog. Kruis hellend maar nooit ingeslikt.

Leden

Goed gespierd, sterk bone. Poten van langwerpige ovale vorm, compact. Harde kussentjes.

Staart

Goed bemeubeld (in penseel), over de rug gedragen in een welving als die van een sikkel.

Haar

Van gemiddelde lengte, recht, enigszins liggend, nooit hard. Zachte en dichte ondervacht.

Jurk

Alle kleuren geaccepteerd, van flair tot puur wit. Er zijn verschillende merken, waaronder veel typische patronen.

Geboorteland

Noord Amerika

Snee:

De vrouwtjes zijn tussen de 51 en 56 cm. De mannetjes zijn iets groter, ze zijn tussen de 64 en 60 cm

Man: van 54 tot 60 cm.
Vrouw: van 51 tot 56 cm.

Gewicht:

De mannetjes wegen tussen de 20 en 28 kg en de vrouwtjes tussen de 15,7 en 23 kg.

Man: 20 tot 28 kg.
Vrouw: 15,7 tot 23 kg

Karakter, aanleg, opleiding:

Rustiek, extreem duurzaam, zeer onafhankelijk en weggelopen. Aanhankelijk, sociaal, het is een aangename metgezel. Hij is geen voogd omdat hij niet achterdochtig is tegenover vreemden. Hij is niet erg agressief met zijn soortgenoten.
Zijn jachtinstinct is erg sterk, dus het terrein waar hij woont moet goed omheind zijn. Zijn opleiding zal stevig zijn, zodat hij zijn meester als zijn roedelleider beschouwt.

Als je naar alle positieve punten over hun temperament kijkt, twijfel je er niet aan dat dit een geweldig ras is. Ze zijn intelligent en onafhankelijk. Ze zijn aanhankelijk met iedereen, maar hoeven je niet constant lastig te vallen. Ze staan niet bekend als agressief en doen het over het algemeen goed in huizen met meerdere honden. Ze doen het goed met kinderen en verwelkomen iedereen in hun huis – ja, zelfs indringers.

Sterke punten

 • Afhankelijk van uw klimaat, zijn Siberische Huskies over het algemeen weinig verharen, behalve in de periode van het jaar waarin ze hun vacht uitblazen, wat betekent dat ze grote hoeveelheden haar in één keer verliezen. Dit gebeurt ongeveer twee keer per jaar, meer als je in warmere klimaten leeft, en als dat het geval is, wordt het ras een zware verharing gedurende ongeveer drie weken.
 • Siberische Husky’s worden niet aanbevolen voor het wonen in een appartement, maar sommige doen het best goed in appartementen als ze goed zijn opgeleid en getraind.
 • Van Siberische Husky’s is bekend dat ze ontsnappen aan kunstenaars en dat ze ver ronddwalen en verdwijnen. Ze kunnen over hekken springen, kettingen breken, kettingen laten glijden en een andere manier vinden om te ontsnappen. Ze hebben een hoge omheinde tuin nodig en het hek moet ook enkele centimeters onder de grond worden begraven om te voorkomen dat de Husky zich een weg naar buiten graaft.
 • Siberische Husky’s kunnen zowel binnen als buiten zeer destructief zijn. Als het ras binnenshuis VERPAKT wordt achtergelaten, kan het een huis verwoesten en een grote verscheidenheid aan schade aanrichten. Buiten houden ze van graven en graven ze zichzelf ook in erven en bloementuinen. Een hond die een plekje in de tuin krijgt om te graven, is veel gelukkiger en jij ook.
 • Hoewel ze dol zijn op huilen, blaffen Siberische Husky’s zelden en blaffen ze alert als iemand op uw eigendom komt. Dit maakt ze een ongeschikte waakhond. De rap over de Huskies is dat ze een inbreker prefereren voordat ze een bedreiging vormen.
 • Siberische Husky is geen ras voor de nieuwe of timide eigenaar. Ze hebben een solide eigenaar nodig die een alfapositie in huis behoudt. Ze hebben vanaf jonge leeftijd gehoorzaamheidstraining nodig en kunnen een moeilijk en koppig ras zijn om te trainen.
 • Siberische Husky’s zijn erg nieuwsgierig en kunnen gewond raken of verdwalen als ze iets nieuws ontdekken.
 • Aanhankelijk en goedaardig beschrijft de Siberische Husky. Ze doen het over het algemeen goed met kinderen, hoewel jonge kinderen nooit alleen mogen worden gelaten met een ras. Ze kunnen ook goed overweg met mensen en doen het goed in huizen met meerdere honden.
 • Siberische Husky’s werden gefokt om heel weinig voedsel nodig te hebben om te overleven. Dit geldt vandaag nog steeds en de Siberische Husky heeft geen hoog caloriegehalte per dag nodig. Het is belangrijk om uw Siberische Husky-fokker te vragen wat zij hebben aanbevolen voor een helpende hand en hun advies op te volgen.
 • Husky’s mogen niet loslopen tijdens wandelingen. Ze zullen wegrennen en ook andere kleine dieren achtervolgen.
 • Door hun schoonheid,
  Siberische husky

  zijn een van de slechtst gekochte rassen die er zijn. Velen houden geen rekening met hun specifieke temperament en eigenaardigheden en blijven vaak achter met een onhandelbare, maar knappe hond. Veel Siberische Husky’s zijn verloren, gedood of aan opvangcentra gegeven vanwege slecht geïnformeerde eigenaren.

 • Als u overweegt een Siberische Husky te kopen, neem dan ruim de tijd om meer te weten te komen over het ras. Bezoek Siberische Husky-fokkers of asielhonden, lees boeken, praat met andere eigenaren en juich misschien als je denkt dat je kunt. Als je na al je ervaringen het gevoel hebt dat je nog steeds een Siberische Husky wilt, neem dan even de tijd om te beslissen of je een reddingshond of een puppy moet adopteren. Volg het advies van je fokker op en onthoud dat deze prachtige hond je leven een avontuur zal maken en niet altijd een goed.

 • Om een gezonde hond te krijgen, koop nooit een puppy van een onverantwoordelijke fokker, puppymolen of dierenwinkel. Zoek naar een gerenommeerde fokker die hun fokhonden test om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van genetische ziekten die ze kunnen doorgeven aan puppy’s, en dat ze een gezond temperament hebben.

Tips:

Gemaakt voor het leven in de open lucht, is hij ongelukkig in een appartement. Het heeft intensieve activiteit nodig om in balans te blijven. Wekelijks poetsen. Wieden tijdens de rui.

Toepassingen:

Sledehond (lichte belasting bij matige snelheid over lange afstanden). Gezelschapshond.

Foto’s en video’s

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Siberische husky.

Husky – Shaiko

Bonjour,

Shaiko a fêter ses 1 an il y a quelques jours il est en parfaite santé et va très bien 🤩
Bon week-end à vous.
Voici quelque photos de lui 🙂🐾

Husky – Laika

Hallo… Vandaag onze Laika 10 jaar geworden. We zijn zo gelukkig met haar, zo gezond en een super karakter. Dank aan de Woefkesranch. Ze word elke dag verwend met een wandeling. Ze leeft binnen in huis, ze heeft zelfs ons bed ingepalmd. Dankjewel nogmaals. Mevrouw Vanderhallen Masset Dilsen-Stokkem

Siberische Husky – Barry

Den Barry 2jaar geleden bij jullie gekocht in mei wordt hij 3 jaar

Husky – Akamaru

Bonjour, 

 

Voici quelques photos d’Akamaru. C’est vraiment un amour et tout le monde le trouve magnifique. 

 

 

 

F18dqhb0v1 gpw8flmpww5hnct22zgcz1w8cskd61n7yzsmwcqj8wxrr3w3fqvjt4t4fnjw2pjnzz1h36dv0? Si=8000000024329025&pi=e58042f4 10e7 48c9 babb eca4f690baca

Husky – Belle

Bonjour,
Avec mon compagnon nous avons acheté notre chien chez vous le 9juillet 2022.
Voilà maintenant 10mois qu’elle fait partie de notre famille et aujourd’hui elle fête son 1er anniversaire.
Voici Bella et quelques photos de son évolution 🐾

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Siberische husky – Will – Vorst, België

One-year-old 

And I changed my family life…. 

Will is geboren op 11/04/2022

Zora x Dodge

F18dqhb0v1 gpw8flmpww5hnct22zgcz1w8cskd61n7yzsmwcqj8wxrr3w3fqvjt4t4fnjw2pjnzz1h36dv0? Si=8000000024329025&pi=6f202ac9 f819 4f13 8e11 a5083f09aecc

Laika – Husky

Lieve medewerkers, 

 

Bij deze laten wij u weten dat onze husky Laika vandaag 9 jaar is geworden. We zijn zo gelukkig met haar. Dank aan jullie voor uw inzet elke dag voor de hondjes ❤️

 

Mvg AM

F18dqhb0v1 gpw8flmpww5hnct22zgcz1w8cskd61n7yzsmwcqj8wxr xvw2rn34r64v6w1cdlmn1h36dv0? Si=8000000025101976&pi=9e425bc0 6052 475f 80ba d5635ee7d99a

Husky – Dendermonde, België

Siberische Husky – Neo – Genk, België

Beste, neo bedankt u voor de wensen en dat jullie hem niet zijn vergeten.(zie hier een paar foto’s,eerste dag en nu)

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Siberische husky

Lees meer over de op onze blog.