Ga naar inhoud

Siberische Husky pups Limburg te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een Siberische husky pups Limburg, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Siberische Husky puppy’s. Al onze Siberische husky puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

Siberische Husky pups Limburg

U kunt ons vinden tussen Antwerpen en Brussel. U vraagt zich af waarom wij een artikel schrijven over Siberische husky pups Limburg terwijl wij eigenlijk in Putte (omgeving Mechelen) wonen. Een hond is voor het leven, dus kiest u beter maar direct een goede gezonde hond. Veel honden winkels importeren veel honden vanuit oost-Europa en u kent de verhalen wel, al dan niet waar. Wij fokken al onze Siberische husky’s zelf, dus minder problemen! Dus op zich loont het zeker de moeite om deze afstand te rijden, wij zitten ongeveer 60 kilometer van Hasselt.

Beschikbare Husky pups Limburg

 

 

Tientallen baasjes tevreden over hun Husky pups Limburg

Wij hebben tien- tot honderdtallen tevreden Husky klanten. U kunt ze allemaal nalezen via onze klantentevredenheid pagina. Of hieronder vind u een selectie van enkele klanten.

  • Siberische Husky – Maika

    Marleen, Zoals belooft enkele foto’s en onze eerste ervaringen met Maika. Toen we maandag thuis zijn gekomen met haar was ze nog heel angstig. Maar dat is normaal, geen mama, broertjes en zusjes meer rond haar. Die nacht is ze dan ook heel stilletjes geweest. De dag erna kwam ze amper de bench uit. Dat […] Het bericht Siberische Husky – Maika verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

  • Husky Lenka

      Het bericht Husky Lenka verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

  • Siberische Husky- Aygo

    Hallo, Wij willen jullie laten weten dat het super goed gaat met Aygo onze Siberische Husky die we bij jullie kochten. Hij is nu 16 weken en is het beste dat ons kon overkomen. Enorm slim, lief en trouw! Koppig en enorm actief natuurlijk ook maar dat is het totaal plaatje dat hem net zo […] Het bericht Siberische Husky- Aygo verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]Onze rassen

Tags: