Corgi prijs: Wat is de prijs van een Welsh Corgi Pembroke in 2024?

De prijs van een Welsh corgi Pembroke ligt tussen de 1500 en 2500 euro voor een puppy. Toebehoren kosten eenmalig 100 tot 800 euro. Reken dan nog een 300-400 euro per jaar voor voer en de dierenarts.

De prijs van een Welsh corgi Pembroke pup is afhankelijk van:

  • beschikbaarheid
  • leeftijd
  • kleur

Bel ons voor de actuele cogi prijs: (+32)015 75 59 42

Corgi prijs

Voordat je besluit een Corgi-hond te kopen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de kosten die hiermee gepaard gaan. In deze sectie gaan we dieper in op de factoren die de prijs van een Corgi beïnvloeden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het vinden van je nieuwe harige metgezel.

Corgi prijs

Corgi pups prijs

Een Corgi is een al wat zeldzamere hond en dit uit zich in de prijs. Je kunt verwachten om tussen 1500 en 2500 euro te betalen voor een puppy. Een oudere puppy is soms wat goedkoper, dit wordt bewust gedaan om dat dan elke puppy dezelfde kans heeft om een baasje te vinden.

Sommige corgi kleuren zijn wat duurder omdat ze zeldzamer zijn. Heeft een fokker veel corgi pups te koop op dezelfde moment kan het zijn dat hij beslist om zijn puppy’s iets goedkoper dan normaal weg te doen.

Let op! Als je een corgi puppy vindt op een verkoopsite, zoals marktplaats of 2dehands, en de prijs van een Welsh corgi Pembroke is te mooi om waar te zijn is dat ook dikwijls zo. Er bestaat een hele criminele bende die honden te koop zet die ze niet hebben. Ze vragen dan geld te storten voor het leveren van de puppy. Als het levermoment daar is vragen ze nog eens geld bij, enz. Zodat je veel geld kwijt bent, maar geen puppy hebt.

Corgi hond prijs: Wat Kost het Om een Corgi Te Kopen?

De prijs van een Corgi-hond kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de bloedlijn, kleur, geslacht en leeftijd van de hond. Over het algemeen liggen de kosten voor een Corgi-puppy tussen de € 1500 en € 2500. Fokkers met een uitstekende reputatie en geregistreerde bloedlijnen kunnen hogere prijzen vragen voor hun pups.

Het is echter belangrijk om niet alleen naar de initiële kosten te kijken, maar ook naar de langetermijninvesteringen, zoals voeding, medische zorg en training. Wees voorzichtig met extreem lage prijzen, omdat deze kunnen wijzen op onethische fokpraktijken of gezondheidsproblemen bij de puppy’s. Het is essentieel om een gerenommeerde fokker te vinden die de gezondheid en het welzijn van de Corgi-puppy’s vooropstelt, zelfs als dit betekent dat u wat meer betaalt.

Kosten van Onderhoud en Verzorging: Bespreek de lopende kosten van het bezitten van een Welsh Corgi Pembroke

Het bezitten van een Welsh Corgi Pembroke brengt naast de initiële aanschafkosten ook doorlopende uitgaven met zich mee. Een van de belangrijkste doorlopende kosten is voeding. Het is van cruciaal belang om hoogwaardig hondenvoer te kiezen dat voldoet aan de voedingsbehoeften van je Corgi, wat kan variëren afhankelijk van leeftijd, grootte en activiteitenniveau.

Naast voeding zijn er ook kosten verbonden aan verzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, borstels, nagelknippers en tandenborstels. Regelmatige verzorging is essentieel voor het behoud van de gezondheid en het welzijn van je Corgi, dus het is belangrijk om deze producten regelmatig aan te schaffen.

Daarnaast kunnen er andere uitgaven zijn, zoals speelgoed, hondenbedden, riemen, halsbanden en eventuele training- of gedragsklassen. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en behoeften van jou en je Corgi.

Het is belangrijk om deze doorlopende kosten in overweging te nemen bij het plannen van de aanschaf van een Welsh Corgi Pembroke en bij het opstellen van een budget voor de zorg van je nieuwe harige metgezel. Het is verstandig om een realistisch budget vast te stellen en eventuele kosten van tevoren te plannen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op de financiële verantwoordelijkheden van het bezitten van een Corgi.

Wat kosten de toebehoren?

Toebehoren voor een hond kan weinig kosten maar ook veel. Het hangt ervan af welke luxe zijn baasje wenst.

Het ene baasje is tevreden met een standaard mand, de andere wil eentje die bij het interieur past.

De ene eigenaar koopt voor 100 tot 200 euro basis toebehoren. De andere eigenaar koopt voor 200 tot 800 euro, in principe dezelfde accessoires alleen een stukje luxueuzer.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de toebehoren.

Voerkosten van een corgi

Een corgi heeft een gezonde etenslust, rekening houden met dat je alleen hondenbrok van goede kwaliteit geeft, zal een corgi puppy gemiddeld voor 10-20 euro per maand eten.

Als je corgi volwassen is dan zal hij gemiddeld 10 tot 20 euro op eten elke maand. Hij zal meer eten dan een puppy maar de kostprijs per kilo is maar half zoveel.

Dierenartskosten

Een hond kan ziek worden en heeft dan misschien wel een dierenarts nodig. Dierenartsen kunnen snel enkele duizenden euro’s kosten voor een operatie. Een jaarlijkse controle en vaccinaties kost gemiddeld 50 tot 100 euro. Wilt u van de dierenarts kosten af zijn? Kies dan voor een gezondheidsverzekering voor uw hond. Zo ga je bijna gratis naar de dierenarts (tot een bepaald maximum bedrag per jaar).

Variatie in Prijs tussen Fokkers:

De prijs van een Welsh Corgi Pembroke kan sterk variëren tussen verschillende fokkers, en dit heeft te maken met verschillende factoren. Ten eerste speelt de reputatie van de fokker een belangrijke rol. Fokkers met een lange geschiedenis van het fokken van gezonde en raszuivere honden kunnen hogere prijzen vragen vanwege de waarde die aan hun naam wordt gehecht.

Daarnaast kunnen de bloedlijnen van de puppy’s een grote invloed hebben op de prijs. Puppy’s afkomstig van kampioenslijnen of met uitstekende afstammingen kunnen vaak duurder zijn vanwege de verwachte kwaliteit en gezondheid van de hond.

De kwaliteit van de zorg die aan de puppy’s wordt besteed, is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. Fokkers die hun puppy’s voorzien van hoogwaardige voeding, regelmatige dierenartscontroles en voldoende socialisatie kunnen hogere prijzen rechtvaardigen vanwege de extra inspanningen die worden geleverd om gezonde en goed aangepaste honden te produceren.

Het is belangrijk voor potentiële eigenaren om de verschillen tussen fokkers te onderzoeken en te begrijpen waarom de prijzen kunnen variëren. Het is aan te raden om te investeren in een puppy van een betrouwbare fokker die transparant is over hun praktijken en bereid is om vragen te beantwoorden over de gezondheid en achtergrond van de puppy’s.

Overwegingen bij het Kopen van een Corgi voor een Lagere Prijs

Als je op zoek bent naar een Welsh Corgi Pembroke voor een lagere prijs, zijn er enkele belangrijke overwegingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te erkennen dat goedkopere opties vaak risico’s met zich meebrengen. Fokkers die lagere prijzen hanteren, kunnen mogelijk minder investeren in de gezondheid en het welzijn van hun puppy’s, wat kan leiden tot genetische problemen of gedragsproblemen op de lange termijn.

Daarnaast is het belangrijk om te begrijpen dat de initiële kosten van het kopen van een Corgi slechts een deel van de totale kosten zijn. Goedkopere opties kunnen uiteindelijk duurder uitpakken als gevolg van hogere dierenartskosten of extra zorg die nodig is om gezondheidsproblemen aan te pakken.

Het is ook belangrijk om te overwegen waarom een fokker lagere prijzen hanteert. Soms kan dit te wijten zijn aan minder ervaring of een gebrek aan kwaliteitscontrole, wat kan resulteren in minder gezonde of raszuivere puppy’s.

Als je toch besluit om voor een lagere prijs te gaan, zorg er dan voor dat je grondig onderzoek doet naar de reputatie van de fokker en dat je de puppy zorgvuldig inspecteert voordat je een beslissing neemt. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen en bereid te zijn om te investeren in de gezondheid en het welzijn van je toekomstige huisdier, ongeacht de prijs.

Veelgestelde vragen

Wat is de Welsh corgi pembroke prijs bij jullie?

Bekijk onze beschikbare corgi pups of bel ons voor meer info.

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Welsh Corgi Pembroke.

Welsh Corgi Pembroke : Roy 1 jaar

Corgi

Onze beste wensen voor 2024! Hier ons meisje corgie 1jaar half het is een flinke meid!

R5r8b41ynn6s3zkh2fj6nw20w67h20wwxrw1y nkz1xmjvgw1gyxjq1n36frw1 xzxz1v2qllw1 xvj61 yr87n1s4kbj4w1

Corgi – Roy

Roy 6 maand vandaag op dierendag ! 10,300kg Zeer tevreden mee ! Vriendelijke groetjes Sonia !

 

 

 

 

R5r8b41ynn6s3zkh2fjtgw22xzvy1x0zntw3lj6cf1xn5v5w1gy6qd22sqdnw1s1ssh22vvtkw1v0j6r1 yr87n1s4kbj4w1

Corgi – Royke

Onderwerp: Vandaag Roy 5 maand 9 kilo zo blij mee bedankt ervoor ! Mag deze bij op site ? groetjes Sonia

 

R5r8b41ynn6s3zkh2fjzkw3m1r781v18tmw1xmjxq1w jpzw1gd37c3jd kkw3jgfcr1xmkc2w24w2x41 yr87n1s4kbj4w1

Corgi – Roy

Foto Roy 4 en halve maand ! Kan nog bij de foto’s daarvoor dank u wel

Roy

Roy, de Corgi

Foto’s van leeftijd van 3 weekjes tot 1 jaar.

Royke is de laatst zoon van onze Fons I
Dit maakt hem ook zo speciaal voor ons .
Hartelijk dank voor de foto’s Sonia!

Welsh Corgi Pembroke : Gust

Onze gust 😍 grtjes stefan en edwin 

 

F18dqhb0v1 gpw8flmpww5hnct22zgcz1w8cskd61n7yzsmwcqj8wxrr3w3fqvjt4t4fnjw2pjnzz1h36dv0? Si=8000000024329025&pi=35c1aeb4 44f8 4927 8f74 7b94e97065b9

Corgie – Evergem – België

Onderwerp: Ons Corgie

 

Hier ons meisje corgie 1 jaar vandaag 27/06/2023

 

Dochter van Fons I en Viper

 

 

F18dqhb0v1 gpw8flmpww5hnct22zgcz1w8cskd61n7yzsmwcqj8wxrr3w3fqvjt4t4fnjw2pjnzz1h36dv0? Si=8000000024329025&pi=fa822630 866a 412c 9677 03ef8634f7dd

Corgi en Beagle : Cookie en Lola

Bonjour Marleen,
Je vous envoie quelques photos de notre petit Cookie avec notre chienne beagle Lola de 6 ans. Il a déjà un peu gambadé dans notre jardin, fait quelques promenades dans le parc et commence à mieux manger.
Bonne journée.
Joëlle

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Welsh Corgi Pembroke

Lees meer over de op onze blog.