Ga naar inhoud

Caniche Nain a vendre Belgique France Luxembourg

Gepubliceerd op

Woefkesranch vous présente : 

nos Caniche Nain – °2 Septembre 2017

Caniche garcon ref 1862

Caniche garcon ref 1862

Caniche garcon ref 1901

Caniche a vendre  garcon ref 1901

Caniche garcon ref 1910

Caniche a vendre garcon ref 1910

Caniche garcon ref 1844

Caniche a vendre garcon ref 1844

Les chiens ce trouvent en bonne santé et avec vous resevrez:
* Un Certificat de Garantie
* Un Pasport Européan
* Tous les vaccins que le chiot à besoin
* Tous les vermifuges que le chiot à besoin
* Information professionel
* Une service 24/7 après l’achat
* Possibilité pour une livraison à domicile

Êtes vous intéressés dans une chiots, n’hesitez pas et téléphoner
moi pour plus d’info, ou envoyer un email. Et peut-être vous
pouvez nous visiter pour les voirs?

0032 476 919 706
Slameuterstraat 29
2580 Putte
HK13100458chiot a vendre


Belgische honden met Belgisch paspoort

Gepubliceerd op

Belgische honden, Belgisch paspoortElke hond heeft in principe een paspoort nodig. Dit paspoort is gelinkt aan een chip. Het nummer van een paspoort van Belgische honden begint altijd met BE.

Welke gegevens staan er in?

In dit Belgisch paspoort staat onder andere de gegevens van de hond. Deze gegevens zijn de belangrijkste feiten om de hond te kunnen identificeren. Er staat in wat het volledig chipnummer van de hond is. Maar ook het ras, kleur en geslacht van de hond. Controleer ook even de geboorte datum die in paspoort vermeld staan of dat die klopt met de leeftijd van de pup. Naast de gegevens van de hond kun je ook de gegevens van de fokker terug vinden.

Paspoort als bewijs van vaccinaties

Als laatste misschien één van de belangrijkste vermeldingen zijn de vaccinaties, en andere dingen die de dierenarts gegeven heeft. Dus in principe staat elke vaccinatie die de hond gekregen heeft. Gaat u na aankoop naar de dierenarts om een jaarlijkse vaccinatie, heeft de dierenarts dus ook zijn paspoort nodig. Hier vult hij dan de nieuw gegeven vaccinatie in. Zodanig dat u kunt bewijzen dat uw hond volledig gevaccineerd is volgens de wet.

De Belgische organisatie die verantwoordelijk is voor het uitgeven van honden paspoorten is DogIDHonden


Hond adopteren? Wat zijn de voor en nadelen

Gepubliceerd op

U wilt een hond adopteren? Lees dan eerst wat de voor- en nadelen zijn.

Puppies te koop

Nadelen asiel hond adopteren

Een hond in een asiel heeft al een verleden. In de meest gevallen is dat een negatief verleden, want waarom doe je een goede hond weg? Daarom is een asiel hond meestal een slecht opgevoede of agressieve hond. Voor zo een hond moet de baas al een groot hondenexpert zijn, dus zeker niet geschikt voor de beginnende hondenliefhebber!
Daarboven betaal je ook nog een vergoeding voor de hond van 200-300 euro.

Een hond uit het asiel zal meestal volwassen zijn en past zich dus minder aan. Als de hond niet gewoon is van bij kleine kinderen te zitten,  zal het moeilijker zijn om hem aan kinderen te doen wennen. Het risico dat een asielhond je kind verwond is vele malen groter dan bij een jonge puppy die is opgegroeid met kinderen.

Hetzelfde geld voor contact met andere honden. Als de asiel hond niet goed overweg kan met andere honden of huisdieren zal het moeilijk zijn om ze overeen te laten komen.

Als het niet lukt met het opvoeden van de asiel hond dan kan het zijn dat u de hond terug weg moet doen. Dit doen we natuurlijk niet graag en daarom kunt u best een pup kopen

Bovendien kan het zijn dat u een honden specialist moet raadplegen. Wat dan weer enkele honderden euro’s kost om het probleem op te lossen. En u zult ook vele uren moeten trainen, want een fout gedrag afleren is lastiger dan een nieuw goed gedrag leren.

Als u een hondje bij ons koopt krijgt u gratis service na verkoop. Met de service kunt u zolang de hond leeft bellen voor advies. Bij dringende zaken kunt u ons zelf dag en nacht bellen, want het leven van uw pup gaat boven alles.

Voordelen asiel honden adopteren

Als u bewust bent van de nadelen kunt u beginnen met overwegen van de voordelen. Met een asiel hond geeft u de hond een tweede of derde kans. Dit is leuk voor de hond, maar soms minder leuk als de hond daadwerkelijk één van de problemen heeft die hierboven staan opgesomd.

Conclusie

Bent u een beginnend honden eigenaar, dan kunt u best een puppy kopen. Hij is veel makkelijker op te leren. Toch zeker dat je een asiel hond wilt, lees dan onze opvoedingstips of zoek op Google naar opvoedingstipsHonden


8 tips om uw puppy zindelijk te maken

Gepubliceerd op

Een puppy aanschaffen brengt veel plezier en leven in huis. Maar het vraagt ook veel verantwoordelijk. Zonder de juiste training weet de hond niet wat van hem verwacht word. Zo moet de puppy leren om te luisteren naar (basis)commando’s, maar moet je ook de puppy zindelijk maken. Honden kunnen worden zindelijk gemaakt worden op elke leeftijd maar puppy’s leren sneller dan volwassen honden. Dus ook al zal de mens toegeeflijker zijn bij een puppy, is het zeker belangrijk om de pups op tijd zindelijk te maken. Want kleine hondjes, kleine strontjes en grote hondjes, grote strontjes.

Foto hierboven: Duitse herder die wilt beginnen zijn grote behoefte te doen

Hoe puppy’s thuis zindelijk maken

Bij elke actie die je doet moet je denken zoals de hond zou denken. Wanneer een pup moet dan doet hij het gewoon waar hij staat. Maar dan kom jij boos thuis omdat hij binnen zijn behoeften gedaan heeft. Straks denk de pup dat hij zijn behoeften moet ophouden in plaats van netjes buiten te doen. Daarom verbeter enkel op de moment dat hij zijn behoefte aan het doen is. Best kun je er eens boos tegen worden, oppakken en buiten zetten. Zo legt hij de link dat zijn behoeften buiten moeten gedaan worden. Sommige mensen zeggen zijn neus erin wrijven, maar zie dat de hond dan denkt moet ik dat nu gaan opeten?

Straf als hij bezig is

Straf hem terwijl hij in huis zijn behoefte aan het doen is. Een puppy snapt niet waarom jij boos word omdat hij 5 minuten geleden heeft geplast in huis. Tenzij je de pups kunt betrappen, helpt straffen niet veel. In de plaats straf tijden het gebeurt. 

Een geschikte straf is je roept tegen de hond NEE. Dan pak je hem op zet je hem buiten. Doet hij dan buiten zijn behoefte beloon je hem uiteraard. Dit kan met een lekker hondenkoekje of gewoon lief tegen de hond zijn.

Leeftijd is belangrijk

Puppy’s worden het makkelijkste zindelijk. Daarom is de ideale leeftijd om een hond zindelijk te maken rond de leeftijd van 7-8 weken. Pups van deze leeftijd kunnen nooit geïmporteerd zijn omdat deze Belgische wet. Daarom koop een pup bij Woefkesranch.

Hoe lang kan hij het ophouden?

Een pup moet redelijk snel gaan na dat hij heeft gegeten. Daarom kun je best na zijn maaltijd met hem een kleine wandeling gaan maken. Hoe lang hij het juist kan ophouden hangt van het ras en individu af. Maar hier toch een schatting

  • Een puppy van 4 maand kan zijn behoefte ongeveer 5 uur ophouden
  • eentje van 5 maand kan al 6 uur ophouden
  • en een pup van 7 maand kan ongeveer 8 uur wachten voordat hij buiten moet voor zijn behoefte

8 tips voor een puppy zindelijk te maken:

1. Creëer een schema

Afhankelijk van de leeftijd, maaltijden, activiteiten maak je een schema wanneer hij normaal zou moeten gaan. Best is om zeker na elke maaltijd 10-20 minuten in te plannen om gaan te wandelen. Dan kan hij terwijl zijn boodschappen doen.

2. Kies een locatie

Indien u de pup altijd op dezelfde locatie plaatst, zal hij na een tijdje misschien die plaats als “toilet” herkennen.

3. Concentreer op de zaken

Ga met voorkeur aangelijnd buiten met de hond. Zo kun je het los lopen als beloning en speeltijd laten overkomen.

4. Benoem de daad

Gebruik altijd dezelfde zin zo link de hond een zin zoals “kom gaan je buiten kaka doen” met het eigenlijk gebeuren.  Zo weet de hond na een tijd dat hij zijn behoefte moet gaan doen

5. Gebruik een bench

Puppies willen niet zo dichtbij en persoonlijk met hun eigen afval wonen, dus een bench kan een goed instrument zijn om een ​​snelle les te leren. Een kleine kamer werkt niet – hij kan in een hoek kuiven en in de andere slapen. Als de pup tijdens de training nog niet zijn behoefte gedaan heeft na 15 minuten, sluit hem dan voor 15 minuten op in zijn bench. Als hij dan toch nog iets doet is het in de bench en blijft het opruim werk beperkt.

6. Hou de signalen in het oog

Honden snuffelen in het rond, precies alsof hij een geschikte plaats zoekt. Pak hem dan op en zet hem buiten. Zo leer je hem dat de geschikte plaats buiten is.

7. Maak ongevallen schoon

Doet hij toch binnen in huis, maak het dan zo snel mogelijk schoon. Anders kan het zijn dat de geur blijft hangen. Opgelet wanneer u uw huis met javel (bleekwater) schoonmaakt. De pup kan niet tegen die geur en dit zal ze stimuleren op binnen te plassen om de geur te verbergen.

8. Rol de krant op

Doet de pup toch nog in huis, dan betekent dit waarschijnlijk dat je niet aan zijn behoeftes voldaan hebt. Neem gerust een opgerolde krant en slaag jezelf een op het hoofd 🙂 . Net zoals puppy’s moeten eigenaren ook leren. Als de pup blijft foutief gedrag  doen, is het misschien verstandig om de manier van aanleren proberen te veranderen.Honden


Siberische Husky pups Limburg te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een Siberische husky pups Limburg, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Siberische Husky puppy’s. Al onze Siberische husky puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

Siberische Husky pups Limburg

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Brabant te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups Brabant, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups brabant

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Brussel te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups Brussel, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups brussel

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Oost-Vlaanderen te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups Oost-Vlaanderen, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups oost-vlaanderen

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups West-Vlaanderen te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups West-Vlaanderen, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups limburg

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups te koop Limburg

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups Limburg, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups limburg

lees meerOnze rassen

Tags: