Ga naar inhoud

Siberische Husky pups Limburg te koop

Gepubliceerd op juni 24th, 2017

U op zoek naar een Siberische husky pups Limburg, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Siberische Husky puppy’s. Al onze Siberische husky puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

Siberische Husky pups Limburg

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Brabant te koop

Gepubliceerd op juni 24th, 2017

U op zoek naar een beagle pups Brabant, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups brabant

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Brussel te koop

Gepubliceerd op juni 24th, 2017

U op zoek naar een beagle pups Brussel, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups brussel

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups Oost-Vlaanderen te koop

Gepubliceerd op juni 24th, 2017

U op zoek naar een beagle pups Oost-Vlaanderen, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups oost-vlaanderen

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups West-Vlaanderen te koop

Gepubliceerd op juni 24th, 2017

U op zoek naar een beagle pups West-Vlaanderen, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups limburg

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle pups te koop Limburg

Gepubliceerd op juni 23rd, 2017

U op zoek naar een beagle pups Limburg, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups limburg

lees meerOnze rassen

Tags:

Beagle kopen in Belgie, Nederland, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland

Gepubliceerd op mei 20th, 2017

Beschikbare beagles pups

Mails van onze klanten met onze beagles

Foto’s en video’s van onze vorige nestjes

 

purchase beagle

Misschien denk je aan het kopen van een Beagle puppy of misschien heb je gewoon en je vraagt ​​zich af of je over of onder betaald bent. In dit gedeelte wordt gepraat over de elementen die in het spel komen over hoe veel een Beagle kost. Beagle kopen is immers een grote verantwoordelijkheid.

lees meerHonden

Tags:

American bully

Gepubliceerd op mei 20th, 2017

Op zoek naar een American Bully? Lees meer dan meer informatie hieronder

American Bully

lees meerOnze rassen

Tags:

Een hond opvoeden, net zoals een kind opvoeden

Gepubliceerd op mei 8th, 2017

Een hond opvoeden is net zoals een kind opvoeden. Ze moet je zien als hun leider of baas, waarbij ze zich goed thuis voelen. Het is belangrijk dat je hond en kind naar je luistert zonder dat hij zijn vertrouwen in je verliest en hij respect voor je blijft houden. Dit bekom je door op de juiste moment op de juiste manier te belonen en straffen.

lees meerHonden

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Middelgrote honden, welke rassen worden middelgroot

Gepubliceerd op maart 28th, 2017

U zoekt een hond, maar vind een bvb een maltezer te klein, maar u heeft de plaats niet voor een hele grote hond. Dan kunt u best kiezen voor middelgrote honden, zoals een beagle of een shiba inu.

Definitie van middelgrote honden

Onder een middelgrote honden ras verstaan wij een ras dat zwaarder dan 10 kilo word en maximaal 35-40 kilo zwaar. Dit is uiteraard het gewicht van de hond als hij volwassen is. De schofthoogte van een middelgrote hond schommelt tussen 30 en 50 cm.

lees meerHonden

Tags: , , ,