Ga naar inhoud

Blog

Beagle training-hoe een beagle die gemakkelijk zal zijn om te trainen selecteren!

Gepubliceerd op

Wanneer u probeert om een huisdier beagle te vinden zal je natuurlijk op zoek naar een die een goede vriend voor u zal zijn, maar je zeker zal een die gemakkelijk kan worden opgeleid willen. Wanneer u met een beagle werkt die gehoorzaamheid vrij gemakkelijk kan zijn opgeleid, zal het uw baan veel gemakkelijker maken wanneer u huis het opleiden en het onderwijzen van het eenvoudige manieren bent. Terwijl een beagle die koppig is kan een aantal problemen opleveren in de opleiding, kunnen ze worden opgeleid door iemand die is ervaren in beagle overhandigen. Maar, als je net begonnen met beagle training, zou je beter doen om er een te vinden die snel is om te leren. Bij het wassen van lokale beagle fokkers voor dit type beagle, zijn er een paar dingen die je moet zoeken in persoonlijkheid, ras en leeftijd.

Persoonlijkheid

Een gemeenschappelijke gedachte is dat een kalmere Beagle gaat een stuk makkelijker te trainen. Hoewel het waarschijnlijk makkelijker is om dit soort beagle de aandacht te houden, een uitbundige, Hyper beagle kan ook gemakkelijk te trainen als je wat geduld. De sleutel is om naar huis te nemen een beagle die obligaties met je mee. Als je band met een beagle en dat beagle is voortdurend over je heen, omdat het van u denkt als een belangrijk lid van zijn familie, zal het enthousiast doen wat je vraagt. Een beagle die is gebonden aan de eigenaar is zeer eenvoudig te trainen, ongeacht of het is Hyper of Placid, onderdanig of dominant.

Een onderdanige beagle zal meestal vertonen minder problemen in de opleiding dan een dominante zal. Om te ontdekken of uw metgezel onderdanig is, kijk hem of haar in de ogen. Als dat puppy kijkt weg eerste, dat toont indiening. Met een Beagles puppy, houd het en draai het over, zodat de buik omhoog is. Een onderdanige beagle zal er gewoon blijven en u ze omdraaien. Een dominante beagle zal je weerstaan, proberen te omdraaien.

Leeftijd

Het oude gezegde is dat je niet leren een oude hond een nieuwe truc en veel mensen geloven dat volwassen Beagles niet kan worden opgeleid, maar dat is verre van de waarheid. Veel volwassen Beagles leren nog sneller dan puppies. Volwassen Beagles hebben vaak een beter vermogen om zich te concentreren op het leren dan puppies en ze zijn meer geregeld. Volwassen Beagles kunnen maken grote huisdieren en kan blijken te zijn zeer gemakkelijk te trainen, die is een goede zaak om reddingen te ondersteunen.

Als je op zoek naar een beagle, kijk voor een die met je klikt. Als u de Beagle die je binden met, zal het uw opleiding zo veel makkelijker.

BronOnze rassen

Tags:

Husky gedrag probleem-eigenaren Beware

Gepubliceerd op

Siberische bolsters hebben unieke eigenschappen en kenmerken… liefdevol, zacht, sociaal, Casual, scherp, speels, Happy-Go-Lucky, onafhankelijk… zeer dol op hun families… een grote familie hond. Ze zijn zeer intelligent en kan worden opgeleid.

De schorsen zijn groot met kinderen en vriendschappelijk met vreemdelingen. Niet goed kijken honden als ze niet blaffen… ze huilen en hebben liefde voor iedereen.

Deze mooie dieren hebben scherpe geesten en kunnen groot doen in gehoorzaam klassen… Ga naar huis en doe niets wat ze geleerd hebben. De schorsen kunnen grote uitdagingen voor hun eigenaren creëren. Koppigheid is een van de praktijken die lijken te bezitten.

Siberen zijn dartel en vol energie, vooral als puppies. Ze vereisen oefening dagelijks en vervelen heel gemakkelijk. Schorsen zijn geboren te lopen… sleehonden op het hart. "zij zullen lopen en niet moe zijn"

Als je een loper, dit is de hond voor jou. Ze zullen overal naartoe gaan… en zo ver als je wilt. Zorg ervoor dat het niet te warm als ze hebben sterke, dikke jassen. Dit zijn Arctische honden door de natuur.

U most steeds vieren uw taks voort te riem. Ze kunnen weglopen voor mijlen voordat ze beseffen dat ze verloren zijn gegaan. De schorsen kunnen vrienden met de eerste vreemdelingen zijn die ontmoeten en met een andere familie nemen.

Deze honden zullen gehoorzamen aan een commando als de mens in sterkere geest dan ze zijn. De schorsen willen de alpha-leider volgen of de leider worden. Zij hebben Wolf als klappen, vertonend een brede waaier van het gedrag van hun voorvaderen.

Ze zullen huilen in plaats van blaffen… overactieve jacht rijden… een gedrag Welkom in een jachthond, maar niet een familiehuis dier.

Als u geen leiderschap weer te geven, zullen ze zien geen enkel punt in het gehoorzamen. Zij kunnen luisteren, maar besluiten om een andere agenda of idee voort te zetten. Husky training vereist consistentie en geduld. Zulks Wolf/Noordpool hond teken nood vaste, strikt Alfa leiding of zij worden ondeugend en obsinate.

De Siberische Husky niet goed doen als alleen gelaten voor lange tijd, zonder veel oefening. De Husky behoeften mentale en fysieke oefening op een consistente basis. Onthoud dit is een sledehond in hart en ziel.

Schors zitten volk Dogs en worden eenzaam wanneer niet men zit zowat. Ze doen niet goed wanneer alleen gelaten zonder veel oefening. Ze kunnen vernietigen uw huis… het eten van uw bank… opstijgen behang en kauwen alle en alles. Als links in een tuin, zal opgraven planten en grote gaten te creëren.

Husky Dogs zitten zoet van andere Pets wanneer zij zitten verhoogd van zij vanuit puppyhood. Zij vooral verrichten niet zoals Cats en annuleerteken uitsluitend zitten welput wanneer naar de Kattenkop watertje verhoogd van naar de taks. U nog een kans met het leven van uw kat nemen.

Deze honden eten niet veel voor hun grootte. Dit is een andere eigenschap die hen populair gemaakt voor slee hond racen.

Siberische kaf kan worden prachtige metgezellen voor mensen die volledig begrijpen hun unieke gewoonten en kenmerken, en zijn bereid om de tijd en energie te nemen om te leven en te werken met deze mooie honden.

BronOnze rassen

Tags:

Beagle Training – Hoe kies je een goede metgezel Beagle!

Gepubliceerd op

Nu je eraan denkt om een ​​Beagle als metgezel te krijgen, kun je in de verleiding komen om eerst een paar puppy’s te bekijken en degene te kiezen met het gedrag dat je wilt. Maar hier is een betere tactiek … probeer een beagle te vinden die je persoonlijkheid verbetert. Zoek naar een huisdier dat op de foto staat van wat je hebt gepland en dat je kunt binden. Leeftijd is niet echt een zorg meestal. Beagles hebben typische kenmerken, maar er zijn uitzonderingen op alle regels. Deze tips kunnen u helpen bij het vinden van een goede partner Beagle.

Onderdanig of dominant?

Zoek een puppy of een volwassene met een persoonlijkheid die past bij uw eigen kenmerken en uw ervaring. Als u ervaring hebt met meer onafhankelijke Beagles, kan een meer dominante, onafhankelijke Beagle voor u werken. Als u echter niet agressief bent of niet gewend bent om met Beagles te werken, is een meer onderdanig dier misschien een betere keuze voor u. Als je naar puppy’s of kleine Beagles kijkt, houd er dan een vast en draai hem om. Een dominante beagle zal je bevechten, in een poging om meteen om te keren. Als het worstelt, probeer het dan te troosten. Als het gemakkelijk regelt, is het onderdaniger. Als het helemaal niet worstelt, maar gewoon ontspant, heb je een zeer onderdanige Beagle.

Een beagle die bij je persoonlijkheid past

Een Beagle die vrij rustig is en weinig verzorging vereist, is beter voor je als je meer legt terug en meer kalmerend zelf. Als je een actief leven hebt, zul je merken dat een meer actieve, hyper Beagle meer jouw stijl is. Als je een groot deel van de tijd weg bent en je Beagle in die tijd een kennel krijgt, wil je er een vinden die een beetje onafhankelijk is en geen last heeft van verlatingsangst.

Je wilt ook dat je gezelschapsbrak intelligent en enthousiast is plezieren. Dit zal je helpen om het te leren wat je wilt en het wil de vaardigheden leren en uitvoeren. Als je je Beagle in het openbaar meeneemt, wil je geen angstbijter of agressieve angst voor vreemden. Natuurlijk komt dit met het effectief socialiseren van de Beagle, maar de scherpere Beagle zal signalen van je oppikken bij het bepalen wie de “slechterik” is en wie een vriend is.

Ontwikkel je eigen taal

Beagles kunnen zijn uitstekende metgezellen met het juiste persoonlijkheidstype voor uw behoeften. Ook, terwijl veel mensen vinden dat alleen puppy’s kunnen worden getraind, is dit onjuist. Veel oudere Beagles worden elke dag gered uit ponden en ze worden vrij gemakkelijk getraind. De sleutel tot het verkrijgen van een goed opgevoede compagnon is er een band mee te hebben. Wanneer u verbonden bent met uw Beagle, zal het inspelen op uw behoeften. Ze zullen willen anticiperen op wat u wilt en zullen zelfs proberen nieuwe manieren te vinden om met u te communiceren. Als je onderscheidt, kunnen jij en je Beagle met je eigen taal komen, waardoor je een geweldige metgezel wordt.

BronOnze rassen, Opvoeding

Tags:

 Over de Siberische Husky

Gepubliceerd op

Veel mensen vinden dat de honden van het Siberische Husky-ras mooi zijn. U kunt zich afvragen of de Siberische Husky-hond het juiste huisdier is voor uw gezin. Voor een gezin met kinderen hebben de honden van dit specifieke ras de volgende kenmerken van aanhankelijk en actievriendelijk zijn. De oorspronkelijke fokkers in Siberië hielden deze honden thuis en moedigden hun kinderen aan om met hen te spelen, en vanaf dat moment komt hun goede karakter. Siberiërs zijn ook buitengewoon sociaal, waardoor ze een goede keuze zijn als je meer dan één hond in huis wilt hebben. Maar in het geval dat u op zoek bent naar een waakhond of een waakhond, passen de Siberische Husky-honden niet, omdat ze te vriendelijk en te stil zijn.

Het gemak van de zorg voor uw huisdier

Uw Siberische husky is een vrij gemakkelijke hond om voor te zorgen, zolang deze voldoende bewegingsruimte en mensen biedt om mee om te gaan. Je hoeft het maar af en toe te wassen, omdat het hem over het algemeen redelijk schoon houdt en niet ruikt. Slechts twee keer per jaar wanneer de seizoenen veranderen, werpt de hond zijn dikke laag af. Deze honden eten eigenlijk minder dan de meeste honden van hun grootte, en passen zich gemakkelijk aan aan het klimaat waarin je zou kunnen leven. Het wordt gebruikt om in het koude klimaat te leven, maar als het goed wordt verzorgd, kan het het goed doen in warmere gebieden.

De honden van dit ras hebben weinig algemene gezondheidsproblemen. Slechts af en toe heupdysplasie of verschillende oogproblemen kunnen optreden tijdens zijn gezonde leven van elf tot vijftien jaar. Zorg er gewoon voor dat uw hond genoeg beweging krijgt om obesitas in latere jaren te voorkomen. Vanwege het feit dat het een werkend ras is, vereist het veel fysieke activiteit. Een grote tuin en soms een tweede Siberiër voor gezelschap of speeltijd zorgen ervoor dat uw huisdier voldoende lichaamsbeweging heeft.

Gewoonten van zorg met Siberische husky’s

U moet enkele algemene gewoonten van de Siberische honden leren kennen voordat u ze zelf meeneemt. Ze houden van graven en maken grote sloten in je tuin. Een manier om dit gedrag te beteugelen, is door een vuilbak te maken waarin je hond mag graven en hem te trainen om hem te gebruiken. Bescherm uw hond te allen tijde op een veilige manier, omdat ze graag willen rennen. Je hebt een hek nodig dat hoog genoeg is om je tuin, zodat je Siberiër er niet overheen kan klimmen. Ze kunnen ook onder hen graven, dus je moet het hek begraven. Een Siberische Husky mag nooit zonder toestemming uit een omheinde tuin worden gelaten, omdat dit een goede manier is om uw hond te verliezen.

De achtergrond van de Siberische Husky-honden is interessant. Neem de tijd om de geschiedenis en oorsprong van de Siberische Husky te leren kennen voordat je op jacht gaat naar je Siberiër. Naast het krijgen van een interessante lezen, kunt u enkele feiten over uw hond ontdekken die het voor u gemakkelijker zullen maken om het gedrag ervan te begrijpen en het effectiever te trainen.Onze rassen

Tags:

De Chihuahua – Beagle Mix

Gepubliceerd op

De beagle chihuahua-mix, ook wel “Cheagle” genoemd, is een zeer dappere en waardige hond. Net als een Chihuahua gelooft hij dat hij alles aankan en soms gedraagt ​​hij zich alsof hij klaar is om een ​​bulldog neer te halen! Jaloers en beschermend rond zijn geliefden, houdt hij van en vereist veel aandacht. Deze honden zijn over het algemeen geweldige blaffers. De kwaliteit van zijn schors zal afhangen van of hij de Chi’s yap of de Beagle’s bay heeft geërfd. Ze zijn klein en kunnen fragiel zijn zoals de Chi of steviger. Verwacht dat ze liefhebbend, koppig en eigenzinnig zijn. Chihuahuas zijn intolerant voor plagen, dus het zijn geen goede metgezellen voor kinderen; Beagles zijn kalm en veel toleranter. Cheagles kunnen een kenmerk of een mix erven, dus het is veilig om aan te nemen dat ze niet kindvriendelijk zijn totdat het tegendeel is bewezen.

Ze zijn meestal klein, hoewel niet zo klein als de Chi, uiteraard. Verwacht dat de hond zal groeien tot tussen de 9 en 20 pond.

Net als Beagles, Cheagles genieten van dagelijkse wandelingen en lichaamsbeweging en zijn dol op rennen. Hun draagbare formaat maakt ze betrouwbare reisgenoten. Hoop dat je dier de intelligentie van de Chihuahua erven; Beagles zijn ontzettend lief, maar ze hebben jachthersenen, jagen en ruiken allemaal, en denken niet veel na. Als jouw Cheagle het Chi-brein haalt, zal hij of zij veel gemakkelijker te trainen zijn.

Verzorging: Ze hebben je nodig om hun basisbehoeften, stevige discipline en affectie in die volgorde te bieden.

 • Zorg voor een Cheagle als een Chihuahua in termen van hem warm houden. Kies altijd voedsel van goede kwaliteit (lees de etiketten, niet alleen de merknaam of prijs) en zorg voor schoon water. Voer de vaccinaties, de boosters en de controle over vlo en worm uit. Bij kruising worden meestal de genetische zwakheden weggenomen waaraan rashonden lijden. Aangezien beide rassen een hogere dan normale incidentie van glaucoom, epilepsie, tracheale instorting en patellaproblemen hebben, let hier dan op.
 • Train ze zacht, stevig, vroeg en constant. Laat ze geen vervelende gewoonten ontwikkelen; ze zullen het later niet begrijpen als mensen geen tijd met hen willen doorbrengen. Laat hen weten wat u verwacht en blijf de regels handhaven en belonen goed gedrag. Net als een kind, wil een hond veilig zijn in het weten wat er zal gebeuren en wat hij moet doen en niet doen.
 • Ze houden van liefde. Ze graven zich onder de dekens, slapen op je schoot en volgen je door het huis. Krijg dit huisdier niet als je 5 of 6 lange dagen per week buiten huis bent zonder hen. Ze willen gezelschap, aandacht en interactie, en ze zullen manieren vinden om zich te vermaken als niemand anders beschikbaar is om te spelen …

Veel mensen melden dat hun Cheagle de liefdevolle persoonlijkheid en agressieve loyaliteit heeft die de rassen delen. Wees voorzichtig met het toezicht op uw hond wanneer gasten op bezoek komen, vooral kinderen, of bij het introduceren van andere dieren. Zoals elke hond is de Cheagle het gelukkigst wanneer hij of zij veel tijd doorbrengt met zijn of haar mensen.Honden

Tags: , ,

Hoe de controle van uw Siberische Husky blaffen

Gepubliceerd op

Stop uw Siberische Husky blaffen

Blaft uw Siberische Husky te veel? Blaft uw Husky zo veel je gewoon niet weet wat te doen? U weet misschien al dat er veel verschillende opties die u nemen om te helpen verminderen uw Husky blaffen. Honden zijn geboren om te blaffen, waardoor blaffen voor ze natuurlijk is. Het maakt niet uit het type ras je te maken hebt, honden zullen altijd blaffen. Maakt niet uit hoeveel je je Husky traint van niet blaffen, zullen ze altijd een drang om hun emoties en behoeften uit te drukken. Verder naar de uitsluitend ras van honden welk doet niet blaft is de Basenji. Dit artikel zal helpen met wat informatie over hoe u uw Siberische Husky de controle blaffen.

Een belangrijk concept om te weten is dat alle honden zullen blaffen en dat er verschillende soorten blaffen die je controleren. Aldus, zal ik informatie betreffende de redenen verstrekken uw Husky blaft en manieren beter het blaffen van uw Husky beheren.

De oorzaken van hond blaffen

Er zijn vele redenen dat uw Husky zal blaffen. Verschillende redenen dat ze blaft is vanwege woede, opwinding en angst. De volgende redenen vermeld zijn mogelijke redenen dat uw Husky kan blaffen:

 • Het territoriale blaffen
 • Het blaffen van het alarm
 • Aandacht op zoek door te blaffen
 • Letsel of ziekte gerelateerde blaffen
 • Dwangmatig blaffen
 • Het blaffen van de groet

Door te kijken naar de genoemde redenen uw Husky zal blaffen, kun je zien dat blaffen is een onderdeel van de aard van de Husky. U zult niet in staat zijn om volledig te elimineren uw Husky blaffen. Uw Husky zal willen op keer om verschillende gevoelens uit te drukken, maakt niet uit hoeveel moeite en geduld je in het stoppen van uw Husky uit blaffen.

Hoe te stoppen met een blaffende Siberische Husky

Wanneer uw Husky is blaffen, de eerste stap die u moet nemen is om te zien of het gedrag geschikt is. De meerderheid van de tijd het blaffen, is bovenmatig en het kan worden gecontroleerd. Nochtans, is het gerechtvaardigd het uw verantwoordelijkheid is om uw Siberische Husky behoeften te vervullen. Als u denkt dat uw Husky’s blaffen is overdreven of moet worden gecontroleerd, moet u zich afvragen de drie volgende vragen:

Wanneer blaft mijn Husky? Wat blaft mijn Husky op? Zijn er specifieke triggers om mijn Husky blaffen?

Één methode die niet werkt om uw Siberische Husky tegen te houden van het blaffen is aan hen te schreeuwen als zij blaffen omdat het zijn grondgebied beschermt of gealarmeerd is. Als je schreeuwen tegen je Husky in specifieke gevallen, kan het resulteren in bijten of in andere vormen agressie. U wilt uw Siberische Husky trainen om zich te gedragen niet misdragen. Ook wanneer u schreeuwen op je Husky ze niet begrijpen wat je zegt en hoewel het kan stoppen met het blaffen, is het niet vast de reden waarom ze blaffen. Om betere controle en zelfs stoppen met uw Siberische Husky uit blaffen, moet je begrijpen waarom ze blaffen.

Het wordt uw baan als leider te bouwen of creëren van een omgeving waar je Husky niet voelt de drang om zichzelf te verdedigen. U moet de controle van het huishouden en worden de Alfa-leider. Uw rol is om uw Husky laten zien dat u verantwoordelijk bent voor de bescherming van dat specifieke grondgebied. Specifieke dingen die je doen rond het huis is om je blinds te trekken om de postbode te verbergen, het opzetten van hekken die uw Siberische Husky voorkomen dat het zien van buiten de werf, en zorg ervoor dat de Husky te voorkomen dat open toegang tot de ramen. Stop blaffende honden met angst

Hoe doe je stoppen met je Siberische Husky blaffen als ze angst kwesties? Het is belangrijk om te begrijpen dat de blaf kan een gevolg zijn van iets veel groter. De Husky wil uw aandacht en vaak zal blaffen totdat ze de aandacht krijgen. Meerderheid van de tijd, uw Husky uitgevoerd een actie die u hebt beloond hen voor in het verleden en wil die beloning weer. Wanneer u naar huis terug naar uw blaffende Husky, krijgen ze meestal echt opgewonden. Je meestal onmiddellijk geven ze de aandacht wanneer u terug naar huis. Om te stoppen met uw Husky van associëren uw terugkeer met aandacht, die kunnen worden oorzaak van hun angst, negeer je Husky voor de ongeveer 10-15 minuten als je thuis komt.

Ten slotte, de controle van uw Husky blaffen moet je leren ze commando’s om stil te zijn en hoe te spreken. Door het creëren van deze commando’s bent u beter in staat om uw Siberische Husky gedrag te controleren. U zal zitten kundig voor zeggenschap hun blaffen wanneer is het niet noodzakelijk, slechts wanneer is het nood uw Husky zal niet zitten schrik voor waarschuwen u. Als er een indringer u wilt dat uw Husky om u te waarschuwen, maar als het een familielid of familielid kan het niet worden gewenst.

Een blaffende Siberische Husky hoeft niet te belastend voor de Gemeenschap. Als u vroeg genoeg begint u stoppen met uw Siberische Husky blaffen en te voorkomen boze buren die klagen dat je mooie en kostbare husky was blaffen de hele dag.Onze rassen

Tags:

10 tips om een goede hondennaam te kiezen

Gepubliceerd op

Op zoek naar tips voor hondnamen? Voordat we op onze site naar geweldige ideeën zoeken, willen we u een paar ideeën aanbieden die uw werk gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat uw puppy de best mogelijke krijgt.

Er wordt geschat dat je maatje wordt gekozen door de titel die je er voor kiest, meer dan 30.000 keer in de loop van zijn leven. Er wordt ook geschat dat 1 op de 5 puppy-eigenaren hun puppytitel wil veranderen in het eerste jaar dat ze het hebben. Maar door in het begin deze eenvoudige dognamingtips te volgen, kunt u veelvoorkomende fouten vermijden en uw vriend kan de verwarring van veranderingen in het midden van het leven vermijden.

Onze hondnamen tips voor nieuwe eigenaren

 1. Blijf uit de buurt van het feit dat je je vriend iets gênant noemt. De titel “Stinky” is in het begin misschien leuk, maar als de grap oud wordt, hoe zal je je dan over een jaar of zo voelen als je ‘Stinky’ ‘s nachts thuis moet bellen? Ook, hoe denk je dat jonge kinderen een pup kunnen behandelen met deze titel?
 2. Rijgt jouw keuze met iets negatiefs? Of misschien met de naam van een familielid of een vriend? Zodra ze ontdekt zijn, kunnen kinderen hier overheen springen en uw pup anders behandelen, waardoor u een van die 1 op de 5 mensen bent die het later wil veranderen!
 3. Houd er rekening mee dat je hond misschien zijn titel zal ontgroeien.Boterbloem is misschien geschikt voor een schattige puppy, maar niet als het een volgroeide Duitse dog wordt!
 4. Houd het bij een of twee lettergrepen. Honden leren het niet alleen sneller, maar het maakt ze ook makkelijker om te trainen.

  hondennamen

  Hatchi is een toepasselijke naam voor een Shiba Inu. van de film Hatchi

 5. Hier is een goede tip, kies een titel die past bij het uiterlijk of de persoonlijkheid van je vriend. Bliksem is misschien een goede keuze voor een energiek hondje, maar niet voor iemand die de hele dag slaapt.
 6. Vermijd titels die klinken als gewone commando’s zoals Go, Stay, Sit, etc. Dit kan verwarring veroorzaken voor je vriend wanneer je hem probeert te trainen.
 7. Pas op voor trendy keuzes die schaamte kunnen veroorzaken als de trend voorbij is.Zou je willen dat mensen zich realiseren van wat je jouw vriend noemt, dat je ooit een grote fan van Disco was?
 8. Pas op voor de algemene trend om uw pup naar mensen te bellen.Hoewel dit op zich geen slechte zaak is, kunnen ze beledigend zijn als u uw pup een vriend of familielid noemt.Hoe zal je menselijke vriend Sam het leuk vinden als hij hoort … “Ga van de bank af Sam!” Of erger … “Ik nam Sam mee om de andere dag gerepareerd te worden” …
 9. Vraag je hond wat hij / zij denkt! Omdat het de zijne gaat worden, kun je je zoekactie verfijnen tot je eigen vijf favoriete favorieten, en ze vervolgens uitproberen op je maat.Je zou verbaasd zijn hoe goed het op sommigen reageert, maar geeuwt tegen anderen.
 10. Als je een oudere hond hebt geadopteerd, kun je het beste zijn huidige naam behouden, zodat deze niet in de war raakt. Als je om een ​​of andere reden het moet veranderen, overweeg dan een die vergelijkbaar klinkt of rijmt.

Nu je deze tips hebt gelezen …

Mannen: genderspecifieke ideeën voor de jongens 
Vrouwtjes: genderspecifieke ideeën voor vrouwen 
Slimme ideeën: ideeën die overeenkomen met de persoonlijkheid ervan 
Kleur of grootte afstemmen: na de grootte en kleur 
Namen na je ras: perfect voor zijn ras Hondennamen


Honden, stress-verlagend, ideaal voor de gezondheid.

Gepubliceerd op

Honden houden van mensen,
honden verlagen de stress,
honden verhogen de gezondheid van de mensen. 

Onderzoek heeft aangetoond dat niet alleen mensen maar ook dieren een hoog oxytocine-niveau hebben. Dat wil zeggen dat huisdieren zich waarschijnlijk ook hechten en liefde voelen, net zoals mensen dat doen.

In een asiel in Arkansas hebben onderzoekers eerst bloedstalen genomen van een terriër en een geit die regelmatig met elkaar speelden, elkaar achterna zaten, en schijngevechten hielden. Vóór en na de speelmomenten werd geprikt: de hond vertoonde een stijging van 48 procent van zijn oxytocineniveau, de geit een stijging van liefst 210 procent.
”De enige keer dat ik een dergelijke stijging van de oxytocine bij de mens waargenomen heb, was wanneer iemand zijn geliefde ziet, romantisch is aangetrokken tot iemand, of wanneer een enorme vriendelijkheid ontstaat”, aldus onderzoeker Paul Zak in het Amerikaanse tijdschrift ‘The Atlantic’.

In een tweede experiment werd bloed geprikt bij 100 proefpersonen voor- en nadat ze 15 minuten met een hond of kat gingen spelen. Er bleken grote verschillen te bestaan in de reacties van mensen. Zogenaamde hondenmensen vertoonden de sterkste reactie, kattenmensen de zwakste. Ook de reacties van de dieren verschilden: honden produceerden meer oxytocine dan katten. “Het is goed mogelijk dat je hond en je kat evenveel van jou houden als jij van hen. Ja, je zou het zelfs liefde kunnen noemen”, aldus Zak.

 

BRON: HLN

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/dieren/huisdieren-voelen-echt-liefde-voor-elkaar-en-voor-u~a3fa0423

 

 

honden

honden

 

Onze beschikbaar pups

Waar moet je op letten wanneer je een hond koopt?
 • koop een jonge hond: tussen 7 en 12 weken
 • koop een gevaccineerde hond 
 • koop een goed ontwormde hond
 • koop een hond bij een professioneel fokker: zo krijg je 2 jaar garantie
 • informeer naar de ouders
 • koop in vertrouwen, indien je geen vertrouwen hebt in fokker, zoek een andere fokker
 • zorg dat er een klik is tussen u en de hond
 • volg je hart
honden

hondenHonden


Siberische husky trainen voor gebruik van een bench

Gepubliceerd op

Siberische husky pups te koop

 

 

Laat je husky wennen aan de bench

De bench moet nooit gebruikt worden als straf zoals een kooi, gevangenis of time-out. Laat je husky in plaats daarvan op zijn gemak raken met de bench door de deur open te laten. Gebruik altijd een rustige stem en prijs hem wanneer je husky in of in de buurt van de bench is, zodat hij niet bang wordt. Vermijd het om je husky te dwingen de bench in te gaan. lees meerOpvoeding

Tags: