Siberische huskies hebben unieke eigenschappen en kenmerken… liefdevol, zacht, sociaal, Casual, scherp, speels, Happy-Go-Lucky, onafhankelijk… zeer dol op hun families… een grote familie hond. Ze zijn zeer intelligent en kan worden opgeleid.

De schorsen zijn groot met kinderen en vriendschappelijk met vreemdelingen. Niet goed kijken honden als ze niet blaffen… ze huilen en hebben liefde voor iedereen.

Deze mooie dieren hebben scherpe geesten en kunnen groot doen in gehoorzaam klassen… Ga naar huis en doe niets wat ze geleerd hebben. De schorsen kunnen grote uitdagingen voor hun eigenaren creëren. Koppigheid is een van de praktijken die lijken te bezitten.

Siberen zijn dartel en vol energie, vooral als puppies. Ze vereisen oefening dagelijks en vervelen heel gemakkelijk. Schorsen zijn geboren te lopen… sleehonden op het hart. “zij zullen lopen en niet moe zijn”

Als je een loper, dit is de hond voor jou. Ze zullen overal naartoe gaan… en zo ver als je wilt. Zorg ervoor dat het niet te warm als ze hebben sterke, dikke jassen. Dit zijn Arctische honden door de natuur.

U most steeds vieren uw taks voort te riem. Ze kunnen weglopen voor mijlen voordat ze beseffen dat ze verloren zijn gegaan. De schorsen kunnen vrienden met de eerste vreemdelingen zijn die ontmoeten en met een andere familie nemen.

Deze honden zullen gehoorzamen aan een commando als de mens in sterkere geest dan ze zijn. De schorsen willen de alpha-leider volgen of de leider worden. Zij hebben Wolf als klappen, vertonend een brede waaier van het gedrag van hun voorvaderen.

Ze zullen huilen in plaats van blaffen… overactieve jacht rijden… een gedrag Welkom in een jachthond, maar niet een familiehuis dier.

Als u geen leiderschap weer te geven, zullen ze zien geen enkel punt in het gehoorzamen. Zij kunnen luisteren, maar besluiten om een andere agenda of idee voort te zetten. Husky training vereist consistentie en geduld. Zulks Wolf/Noordpool hond teken nood vaste, strikt Alfa leiding of zij worden ondeugend en obsinate.

De Siberische Husky niet goed doen als alleen gelaten voor lange tijd, zonder veel oefening. De Husky behoeften mentale en fysieke oefening op een consistente basis. Onthoud dit is een sledehond in hart en ziel.

Schors zitten volk Dogs en worden eenzaam wanneer niet men zit zowat. Ze doen niet goed wanneer alleen gelaten zonder veel oefening. Ze kunnen vernietigen uw huis… het eten van uw bank… opstijgen behang en kauwen alle en alles. Als links in een tuin, zal opgraven planten en grote gaten te creëren.

Husky Dogs zitten zoet van andere Pets wanneer zij zitten verhoogd van zij vanuit puppyhood. Zij vooral verrichten niet zoals Cats en annuleerteken uitsluitend zitten welput wanneer naar de Kattenkop watertje verhoogd van naar de taks. U nog een kans met het leven van uw kat nemen.

Deze honden eten niet veel voor hun grootte. Dit is een andere eigenschap die hen populair gemaakt voor slee hond racen.

Siberische kaf kan worden prachtige metgezellen voor mensen die volledig begrijpen hun unieke gewoonten en kenmerken, en zijn bereid om de tijd en energie te nemen om te leven en te werken met deze mooie honden.

Bron