Waar vind ik een beagle fokker?

U bent op zoek naar Beagle fokkers maar u ziet door het bos de bomen niet meer? Na het lezen van dit artikel zult u weten waar een Beagle te kopen! Je hebt verschillende soorten Beagle fokkers, de verschillende fokkers zullen verder nog in detail aan bod komen.

beagle fokkers

Enkele foto’s van Beagles

Professionele Beagle fokkers

De professionele Beagle fokker kweekt beagles op professionele basis. Hij krijgt ook regelmatig controles van de overheid en dierenwelzijn, waardoor ze dus ook altijd in orde moeten zijn. Bovendien zijn ze verplicht om een schriftelijke garantie mee te geven bij de verkoop van een Beagle pup. Doordat zij professioneel bezig zijn met fokken, hebben ze meer ervaring met het fokken van puppy’s. Waardoor ze ook meer advies kunnen geven over de Beagle.

Woefkesranch is een professionele Beagle fokker. 
Wij geven een 24/7 service mee aan al onze klanten, 
klanten kunnen ons  altijd bereiken met hun  vragen nà hun  aankoop. 
Woefkesranch is reeds bijna 30 jaar een aanspreekpunt voor uw puppy’s.

Beagle verkoper

Een verkoper koopt puppy’s aan en verkoopt deze dan terug. Meestal komen deze puppies van het buitenland.  Hier komen dus pups aan en af, wat uiteraard gevaarlijk kan zijn voor bacteriën. 
Wilt u een Belgische beagle, dan kun u beter rechtstreeks bij de fokker kopen.

Hobbyfokker van Beagles

Een hobbyfokker heeft meestal heel weinig honden waarmee hij fokt. Hij of zij heeft in de meeste gevallen ook minder ervaring in het fokken van puppy’s. Doordat hij weinig puppy’s verkoopt zal je ook weinig klachten over hem lezen.Bvb: 1 Zieke pup op de 10 gefokte hondjes per jaar, is reeds 10% problemen.

Conclusie

Eigenlijk moet je in vertrouwen een Beagle kopen. Ga op genoeg plaatsen kijken hoe de honden daar zitten, gaan kijken kost niets. Zie je dingen bij de Beagle fokker die niet kunnen, schrap die fokker dan alvast van uw lijst