Hondenbedden voor een Pomeriaan

Inhoudsopgave

Hondenbedden voor een pomeriaan

Dit artikel onderzoekt de kwaliteiten van de beste hondenbedden voor een Pomeriaan en waar u op moet letten bij het kopen van een Pomeriaan bed.

Voor de meeste eigenaren van gezelschapsdieren is het delen van je bed met je Pomeriaan een tweede natuur, je hebt geen problemen en jullie houden er allebei van.

Er zijn echter redenen waarom uw Pom een bed zou moeten hebben waarin hij kan slapen. Uw Pom verdient het om te slapen in het comfortabelste hondenbedden voor een Pomeriaan.

Als je Pom altijd in je bed slaapt, is de kans groter dat hij hindernissen krijgt als hij de hele dag alleen wordt gelaten. Omdat hij niet gewend zal zijn om dutjes te doen en / of uit te rusten op een andere plaats, zal hij het overdag vaak moeilijk vinden om een plekje te vinden. Dit kan gevoelens van verlatingsangst veroorzaken.

Als een kleine hond ras, kunnen er ongevallen bij Pomeriaantjes gebeuren. Ze kunnen bijvoorbeeld van je bed vallen of het kan zelfs gebeuren dat u op hem rolt tijden het slapen. Hoe meer toegang uw Pom tot uw bed heeft, hoe groter het risico is dat hij eruit valt, maar ook dat hij het bed nat maakt, door de matras heen.

Eigenschappen van de beste hondenbedden voor een Pomeriaan

  1. Hondenbedden voor een Pomeriaan moeten de juiste ondersteuning hebben. Een topprioriteit bij het kiezen van een bed voor je Pom is de noodzaak van goede ondersteuning. Omdat hij klein is, weten veel eigenaren misschien niet hoe belangrijk het werkelijk is. Stress op een lichaam is gerelateerd aan zijn grootte.

Wanneer uw hond rust, moet zijn matras buigen om de juiste ondersteuning voor zijn lichaam te bieden en eventuele gewrichtsdruk te verminderen. Uw matras is verre van ideaal in dikte, waardoor het de juiste ondersteuning biedt voor het lichaam van uw huisdier, omdat het zo’n klein ras is.

Je pom moet ook goede demping hebben voor zijn ellebogen, anders kunnen ze verstijven en pijnlijk aanvoelen, en kan de vacht op zijn ellebogen dunner worden. Als u een oudere Pomeriaan heeft, is het van vitaal belang dat zijn orthopedische bed is gemaakt van traagschuim.

  1. De juiste maat is belangrijk om zekerheid te bieden. Pomeriaantjes hebben over het algemeen een bijna overweldigend verlangen om zich veilig te voelen. Ze vinden het heerlijk om tegen je aan te nestelen om zich beschermd te voelen en dit is wat de meeste hondjes helpt om volledig ontspannen te worden. De hondenbedden voor een Pomeriaan die je koopt, moet de juiste maat voor hem hebben.

Pomeriaantjes verschillen in wat ze het liefst in hun bed hebben. Sommigen houden van een plat oppervlak, anderen geven er de voorkeur aan dat het hoger ligt. Uw geliefde huisdier houdt misschien van stootkussens voor zijn hoofd.

Ongeacht de voorkeur, je Pom heeft zijn bed nodig als een rustig toevluchtsoord, zodat hij rustig naar binnen kan glippen, zonder gedoe of anderen de tijd geeft om hem te helpen. In zijn ruimte kan hij comfortabel rusten en slaap van goede kwaliteit krijgen, weg van lawaai en andere dieren.

  1. Hoogwaardig materiaal om contactwrijving te stoppen. Veel dingen kunnen de vacht van uw huisdier aantasten, zoals: dorre winterlucht, de hete zomerzon, het soort borstelharen op de borstel dat u gebruikt en ingrediënten in zijn verzameling was- en schoonmaakproducten.

Contactwrijving treedt op wanneer de vacht van uw Pom tegen verschillende oppervlakken wrijft. Oppervlakken kunnen alleen zacht of ruw zijn en de intensiteit zal variëren, soms een beetje en soms veel. Als het een ruwe textuur is en het contact langdurig is, kan de vacht ernstig worden aangetast, met statische, gespleten haarpunten, een kroezige textuur en andere problemen tot gevolg.

  1. Wasbare hondenbedden voor een Pomeriaan. Het is een verstandig idee om een bed van goede kwaliteit te kopen met een wasbare hoes (en een extra hoes) die gemakkelijk te wassen is als dat nodig is. Er zijn enkele dingen die de hoes kunnen vervuilen, zoals:

Een niet- gesteriliseerde vrouwelijke Pomeriaan, terwijl in een loopsheid, “vloeit” gewoonlijk gedurende minimaal twee weken. Hoewel Poms misschien slechts een lichte, nauwelijks merkbare stroom produceert, is het nog steeds iets om op te letten en vervolgens schoon te maken wanneer dat nodig is. Als het beddengoed niet wordt schoongemaakt met warm water en zeep, is dat erg onhygiënisch.

Het lichaam van uw hond creëert natuurlijke oliën in zijn lichaam. Om de paar weken moet het beddengoed worden gewassen vanwege de opeenhoping van olie. Uw hond moet elke 3 – 4 weken worden gewassen om te voorkomen dat vuil en olie zich ophopen. Dit is ook het ideale moment om zijn beddengoed te wassen. 

Terwijl je Pom slaapt, zinken minuscule hoeveelheden van deze oliën in het beddengoed. Uiteindelijk zal het gaan ruiken, ofwel een muffe geur of een rare zoetzure geur. Voedseldeeltjes, stof, vuil en puin zullen zijn beddengoed aantasten en zal het moeten worden gewassen zodat het beddengoed weer hygiënisch wordt.

Beste hondenbedden voor een Pomeriaan

Aanbevolen hondenbed van goede kwaliteit

Veel Pommerse volwassenen en puppy’s voelen zich veilig, comfortabel en geborgen in een bed met verhoogde zijkanten. De matrassen van bedden zijn buitengewoon ondersteunend.

var bol_sitebar={“id”:”bol_1616081793786″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000035529967″,”familyId”:””,”site_id”:”40128″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Beeztees%20Baboo%20-%20Kattenmand%20-%20Taupe/Zwart%20-%2048…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};
var bol_sitebar={“id”:”bol_1616081851626″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000128386344″,”familyId”:””,”site_id”:”40128″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Snoozle%20Donut%20Hondenmand%20-%20Superzacht%20en%20Luxe%20…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};
var bol_sitebar={“id”:”bol_1616081879882″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000090865122″,”familyId”:””,”site_id”:”40128″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Beeztees%20Levisa%20Pluche%20-%20Kattenmand%20-%20Grijs%20-%20…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Aanbevolen traagschuim: orthopedisch hondenbed

var bol_sitebar={“id”:”bol_1616082508269″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000131486518″,”familyId”:””,”site_id”:”40128″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Jack%20and%20Vanilla%20waterproof%20orthopedische%20hond…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Als uw Pom van welke leeftijd dan ook problemen heeft met heupen en / of knieën, kies dan een bed in orthopedische stijl, omdat het gewrichtsondersteuning biedt, de druk verlicht en het helpt uw hond een betere slaapkwaliteit te krijgen.

Deze bedden zijn ideaal voor elke leeftijd van Poms, omdat u uw hond niet te veel kunt verwennen als het om comfort en gezondheid gaat. U kunt een bed met lage of hoge stootranden hebben en zelfs een platte matras als uw huisdier graag slaapt en ontspant op uw vloer.

Er zijn momenten waarop een hond het meest geschikt is voor een atypisch bed. Sommigen geven er de voorkeur aan om van de vloer te worden opgetild, ideaal in de zomer als er lucht onder hen stroomt. Een verhoogd bed is een geweldige manier om uw Pom te laten ontspannen terwijl u van het buitenleven geniet.

Je Pom geeft er misschien de voorkeur aan om verhoogd te worden, zodat hij gelijk staat met je bed. Als dat zo is, is een verhoogd binnenhuis voor huisdieren waarschijnlijk het antwoord.

Hellingen en trappen voor menselijke bedden

var bol_sitebar={“id”:”bol_1616081990111″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9300000021858594″,”familyId”:””,”site_id”:”40128″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”KIMO%20DIRECT%20Hondentrap%20-%20Loopplank%20voor%20Honden…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Als uw huisdier zonder problemen in uw bed slaapt, is dat prima. U moet echter op uw hoede zijn voor hoe uw Pom op uw bed en weer naar beneden gaat. Koop trappen voor kleine hondenrassen of een oprit als uw hond een senior is, en u zult uw Pom helpen zich veilig te voelen wanneer hij naar u toe of op de grond probeert te komen.

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Dwergkees.

Dwergkees – Sky

Vandaag is Sky 1 jaar, ze doet het super goed.

L. S.

Pomerianian : Nala haar eerste verjaardag

Dwergkeesjes – Bo de Nazaré

Bo de Nazaré, heeft vorige week (24/1) zijn vaccins gekregen (in PT) en alles verloopt vlot, hij is een echt schatje en echt een heel leuk hondje.  Op 8/02 maakt hij zijn 2de reis naar Portugal, ditmaal per vliegtuig ✈️.

Hij heeft geen schrik van water, ook al tuimelde hij al eens in t zwembad, Hij vond dat niet zo erg, wij wel. 

 

🙏 groetjes,

 

Ronny & Marleen

Spitz Nain – Tiboo

Bonjour Madame,

Après toutes ces années passées en compagnie de notre compagnon tiboo,que nous avons acquis chez vous. 

Je tiens à vous informer que notre compagnon, est vraiment formidable, avec un très bon caractère, gentil, joueur, et une bonne santé, enfin bref il est exceptionnel .

Je vous joins quelques photo. 

Je vous souhaite une excellente année. 

Michel Labalestra 

 

Afbeelding verwijderd door afzender.

Dwergkeesje : Brownie

Goedemiddag Marleen

 

 

Allereerst beste wensen voor jou en je familie voor 2024!

 

 

 

Brownie is jarig geweest, gaat super goed met hem.

Zo een schatje!

 

In bijlage kan je enkele foto’s vinden van de jarige.

 

 

Fijne dag

MVG

Ashley

5654bb87eb5b4632988107f64f50a6892793618

Dwergkees – Bo

Bo in zijn nieuwe thuis

 

😃

 

 

Baloe is het hier precies al goed gewoon

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Pomeranian – Mouscron – Belgique

Bonjour, tout se passe très bien pour la petit puce, elle est très sociable et joueuse. Elle s’est très vite adaptée, mange et boit correctement ! Elle rencontre sa maman ce matin. Je vous enverrai d’autre photo prochainement. Je vous remercie pour cette petite beauté qui fait bien des heureux !

Marina

Pomeranian

1-2-3 Fotomodel !!!

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Dwergkees

Lees meer over de op onze blog.