Kleine honden, hondenrassen tot 30 cm hoog

Bent u op zoek naar kleine hondenrassen? Op deze pagina geven we meer informatie over een kleine hond.

Misschien bent u wel direct op zoek naar een puppy? Bekijk dan onze beschikbare puppy’s!

Kleine hondjes zijn ideale gezelschapshonden. De kleine hondjes zijn meestal zeer speelse en aanhankelijke honden. Dit is dus ideaal voor mensen met kleine kinderen, oudere mensen, en eigenlijk bijna elk gezin!

Door hun formaat kun je ze ook makkelijk meenemen naar de winkel, daguitstap, vrienden en familie.

En je kunt ze zelfs meenemen op de vlieger, als je met hen wilt reizen. Honden, die samen met hun reisbench, 8 kilogram wegen, mogen mee als “handbagage” op de vlieger en kunnen dus tijdens de vlucht veilig bij jou zijn.

Wij verkopen enkele kleine hondenrassen die allen bij ons geboren zijn, een Belgisch hondje dus. Wij fokken volgende rassen:

Kleine honden: dwergkees
Dwergkeesje
Maltezer
Dwergpoedel
Kortharige dwergteckel

Voordelen van kleine honden

De meeste kleine honden hebben een goed karakter. Ze zijn zeer speels en lief waardoor we zeker zijn dat je heel veel plezier zult beleven aan een klein hondje.

Door hun formaat zijn ze natuurlijk makkelijker te huisvestigen dan een “grote loebas”. Maar u kunt ze ook makkelijk meenemen op een daguitstap, autoreis of zelfs vliegreis meenemen.

Nadelen van een klein hondje

Omdat zo’n hondje maar klein blijft, kan het gevaarlijk zijn om erover te struikelen. Wij raden daarom aan om de hond een belletje aan te doen zodat je hem altijd hoort aan komen.

Voor reviews van kleine hondjes kan je op deze link klikken: https://www.woefkesranch.be/reviews/