Wat is de prijs van een Pomeriaan puppy?

Inhoudsopgave

Pomeriaan pups zijn schattig, maar er hangt een behoorlijk prijskaartje aan

Een Pomeriaan kost meestal tussen de 1700 en 3000 euro. Hoe beter de kwaliteit, hoe duurder hij uiteindelijk wordt. Dus als je in de markt bent voor een nieuwe harige vriend, wees bereid wat geld uit te geven.

Welke prijs betaal je voor een pomeriaan?

Dat hangt af van wat u zoekt. Een showhond van topkwaliteit kan wel 5.000 euro of meer kosten, maar een Pomeriaan van dierenkwaliteit is aanzienlijk goedkoper. U kunt ongeveer € 1750 tot € 3000 betalen voor een pomerans van dierenkwaliteit bij een fokker.

Normal pomeriaan reu 2556 2
Pomeriaan puppy

Als u een pomerans van goede kwaliteit wilt, kunt u er een vinden voor slechts 1000 euro, maar dat zijn dan kleine keeshonden i.p.v. dwergkeeshonden. Maar wees bereid minstens 1750 euro te betalen voor een gezonde pup met goede bloedlijnen.

Als u op zoek bent naar een pomerans, moet u de fokker bezoeken en zien onder welke omstandigheden de dieren worden gehouden. Een goede fokker heeft schone faciliteiten en gezonde, goed verzorgde dieren. Vraag zeker naar de gezondheidsgeschiedenis van de ouders en grootouders van de pup waarin u geïnteresseerd bent, alsook naar eventuele gezondheidsproblemen die bij vorige nesten zijn vastgesteld.

Pomeranians zijn gevoelig voor een aantal gezondheidsproblemen, waaronder luxerende patella’s, instorting van de luchtpijp, hypoglykemie en gebitsproblemen. Vraag de fokker zeker naar de gezondheid van de ouders en grootouders van de pup waarin u geïnteresseerd bent, alsook naar eventuele gezondheidsproblemen die in vorige nesten werden vastgesteld.

Voordat u een pomerans koopt, doe dan uw onderzoek en bezoek een aantal fokkers. Dat geeft u de beste kans om een gezonde, goed gefokte pup te vinden die in uw levensstijl en budget past.

Wat bepaalt de prijs van een pomeriaan?

De prijs van een pomerans wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van het dier, de stamboom en de fokker. Een showhond van topkwaliteit kan wel 5.000 euro of meer kosten, maar een pomerans van dierenkwaliteit is aanzienlijk goedkoper. U kunt ongeveer € 1.750 betalen tot 3.000 euro voor een pomerans van dierlijke kwaliteit van een fokker.

De kwaliteit van het dier wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de bloedlijnen, de gezondheid van de ouders en grootouders en eventuele gezondheidsproblemen bij eerdere nesten. Hoe beter de kwaliteit van het dier, hoe hoger het prijskaartje.

De leeftijd van de hond is ook een factor. Een puppy zal meer kosten dan een volwassen hond, omdat er veel vraag is naar puppy’s. Een volwassen hond kan goedkoper zijn, maar kan ook met bagage komen, zoals slechte gewoonten die moeten worden doorbroken of gezondheidsproblemen die moeten worden aangepakt.

De locatie van de fokker kan ook de prijs beïnvloeden. Fokdieren zijn in Europa duurder dan in de Verenigde Staten, dus een in Europa gefokte pomerans zal duurder zijn dan een in de VS gefokte.

De prijs van een pomerans kan ook worden beïnvloed door de tijd van het jaar. Puppy’s die in de lente en de zomer worden geboren zijn erg gewild dus ze vragen een hogere prijs. Puppy’s geboren in de herfst en winter zijn minder populair, dus zijn ze meestal goedkoper.

Wanneer u de aankoop van een pomerans overweegt, moet u alle factoren die de prijs beïnvloeden in overweging nemen. Op die manier kunt u een puppy vinden die past bij uw budget en bij uw wensen.

Andere kosten te overwegen

Naast de aankoopprijs zijn er een aantal andere kosten waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een pomerans. Deze omvatten:

Normal mini pomeriaan pups te koop reu 2139 2
Pomeriaan puppy

– De kosten van vaccinaties. Uw pomerans zal een reeks vaccinaties nodig hebben om hem tegen ziekten te beschermen. De kosten van deze inentingen hangen af van uw woonplaats en de dierenarts die u gebruikt, maar kunnen oplopen tot € 100 of meer.

– De kosten van een ontwormingskuur. Uw pomerans moet regelmatig worden behandeld tegen wormen. De kosten van ontwormingsmiddelen hangen af van het soort dat u gebruikt en de grootte van uw hond, maar kunnen oplopen tot € 50 per behandeling.

– De kosten van voeding en benodigdheden. Uw pomerans heeft een hoogwaardige voeding en diverse benodigdheden nodig, zoals een halsband, riem, speelgoed en beddengoed. De kosten van deze artikelen hangen af van de merken die u kiest, maar kunnen oplopen van € 10 tot € 50 of meer per maand.

– De kosten van de training. U kunt uw pomerans inschrijven voor een trainingsklas of een privé-trainer inhuren. De kosten van training variëren afhankelijk van het type opleiding dat u kiest, maar kan variëren van € 50 tot € 200 of meer.

– De verzorgingskosten. Pomeriaantjes moeten regelmatig worden geborsteld, gebaad, getrimd en geschoren. De verzorgingskosten hangen af van de frequentie en het soort verzorging dat u kiest, maar kunnen oplopen tot € 100 per trimbeurt.

– Medische kosten: de meeste pomeriaantjes hebben het niet nodig, maar je moet toch zeker zijn dat je een noodoperatie kunt betalen. De meeste operaties zullen minder dan € 1000 euro zijn maar kunnen oplopen tot wel € 5000 of meer.

Zoals u ziet, zijn er een aantal kosten waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een pomerans. Zorg ervoor dat u met al deze factoren rekening houdt wanneer u een begroting voor uw nieuwe huisdier opstelt.

Waar kan ik een pomeriaan kopen voor een goede prijs?

Er zijn een aantal plaatsen waar u voor een goede prijs een pomerans kunt kopen. Een optie is een bezoek aan Woefkesranch. Daar kunt u een verscheidenheid aan dieren ter adoptie vinden, waaronder pomeriaantjes. De adoptieprijs voor een pomerans bedraagt tussen € 1500 en € 2500 (prijs staat bij de beschikbare pups), waarin de kosten van vaccinaties, ontworming en microchip zijn inbegrepen

Ik raad aan om Woefkesranch te bezoeken, en eventueel een tweede fokker te bezoeken. Als je al niet direct verliefd bent op de werking van Woefkesranch, net zoals vele klanten. Denk natuurlijk goed na voordat je een hond koopt. Belangrijk: koop nooit een hond waar je de verkoper niet vertrouwd.

Koop nooit een keeshond bij een broodfokker!

Er zijn verschillende redenen waarom u nooit een pomerans van een broodfokker moet kopen. Ten eerste is het fokken bij een broodfokker wreed en onmenselijk. De dieren worden in kleine kooien gehouden en krijgen vaak niet de juiste verzorging of voeding die ze nodig hebben. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen op latere leeftijd.

Ten tweede zijn broodfokkers vaak meer geïnteresseerd in het maken van winst dan in het produceren van gezonde, goed aangepaste pups. Ze nemen misschien niet de tijd om hun pups goed te socialiseren of te trainen, wat later tot gedragsproblemen kan leiden.

Ten slotte verkopen de meeste gerenommeerde fokkers hun pups niet aan broodfokkers. Dit betekent dat de pups die u vindt bij een broodfokker waarschijnlijk afkomstig zijn van minder gerenommeerde bronnen. Deze pups kunnen ziek zijn of genetische afwijkingen hebben die op latere leeftijd gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Om al deze redenen kunt u het beste vermijden om een pomerans te kopen bij een broodfokker. Als u op zoek bent naar een pomerans puppy, bezoek dan Woefkesranch. Daar vindt u gezonde, goed aangepaste pups die goed gesocialiseerd en getraind zijn.

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Dwergkees.

Dwergkees – Sky

Vandaag is Sky 1 jaar, ze doet het super goed.

L. S.

Pomerianian : Nala haar eerste verjaardag

Dwergkeesjes – Bo de Nazaré

Bo de Nazaré, heeft vorige week (24/1) zijn vaccins gekregen (in PT) en alles verloopt vlot, hij is een echt schatje en echt een heel leuk hondje.  Op 8/02 maakt hij zijn 2de reis naar Portugal, ditmaal per vliegtuig ✈️.

Hij heeft geen schrik van water, ook al tuimelde hij al eens in t zwembad, Hij vond dat niet zo erg, wij wel. 

 

🙏 groetjes,

 

Ronny & Marleen

Spitz Nain – Tiboo

Bonjour Madame,

Après toutes ces années passées en compagnie de notre compagnon tiboo,que nous avons acquis chez vous. 

Je tiens à vous informer que notre compagnon, est vraiment formidable, avec un très bon caractère, gentil, joueur, et une bonne santé, enfin bref il est exceptionnel .

Je vous joins quelques photo. 

Je vous souhaite une excellente année. 

Michel Labalestra 

 

Afbeelding verwijderd door afzender.

Dwergkeesje : Brownie

Goedemiddag Marleen

 

 

Allereerst beste wensen voor jou en je familie voor 2024!

 

 

 

Brownie is jarig geweest, gaat super goed met hem.

Zo een schatje!

 

In bijlage kan je enkele foto’s vinden van de jarige.

 

 

Fijne dag

MVG

Ashley

5654bb87eb5b4632988107f64f50a6892793618

Dwergkees – Bo

Bo in zijn nieuwe thuis

 

😃

 

 

Baloe is het hier precies al goed gewoon

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Pomeranian – Mouscron – Belgique

Bonjour, tout se passe très bien pour la petit puce, elle est très sociable et joueuse. Elle s’est très vite adaptée, mange et boit correctement ! Elle rencontre sa maman ce matin. Je vous enverrai d’autre photo prochainement. Je vous remercie pour cette petite beauté qui fait bien des heureux !

Marina

Pomeranian

1-2-3 Fotomodel !!!

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Dwergkees

Lees meer over de op onze blog.