Shiba inu pups – Belgisch Shiba fokker

Op zoek naar een Shiba Inu? Lees dan verder op deze informatie pagina of bekijk onze beschikbare puppy’s voor een Shiba Inu te kopen. Wij zijn Belgische Shiba inu fokkers, neem contact met ons op voor meer info.

Kindvriendelijk3 out of 5 stars
Hondvriendelijk3 out of 5 stars
Kan alleen zijn4 out of 5 stars
Nood aan beweging3 out of 5 stars
Gehoorzaamheid3 out of 5 stars

Algemeen voorkomen

De Shiba is een kleine, compacte, behendige hond. De Shiba heeft een gericht gezicht, een breed voorhoofd en driehoekige puntoren. De ogen zijn klein en donker. De tanden zouden in een schaarbeet moeten samenkomen. De neus is donker. De staart ligt in een dikke en sterke krul over de rug. Hoewel alle kleuren aanvaardbaar zijn, komt de rode vacht vaakst in rood, of rood met een weinig zwart, of black and tan noteringen. De hond zou witte of room-gekleurde noteringen aan de wangen en de kanten van de snuit, de keel, de onderkant en de borst moeten hebben. Het wit wordt ook toegelaten op de benen, staartuiteinde en boven de ogen.

Een Shiba puppy is een streling voor het oog. Ze lijken precies op jonge vosjes.

Shiba inu Karakter en temperament

De Shiba is een waakzame, levendige hond. Onafhankelijke, maar hartelijk en liefhebbend, moedig en proper. Een grote hond in het lichaam van een kleine hond. De Shiba Inu is behendig, snel en speels. Hij charmeert en heeft een open karakter. Shiba’s blaffen weinig en hebben een dichte band met hun eigenaars, alhoewel ze onafhankelijk wensen te blijven.

Het kan zijn dan ze gereserveerd zijn naar vreemdelingen toe, maar de omgang met kinderen veroorzaken gewoonlijk geen problemen, wat Shiba’s goede metgezellen voor kinderen maakt. Socialiseer dit ras al goed als puppy. Ze doen het goed met andere honden en katten als ze van pup af met hen vertrouwd raken.

Vertrouw deze hond niet rond andere kleine huisdieren zoals knaagdieren en kleine vogels. De grote vogels zoals papegaaien vormen geen probleem. De Shiba Inu is een gemakkelijke hond om mee te reizen. Voorzichtig zijn tijdens het jachtseizoen, omdat de hond op een vos lijkt en zo kan aanzien worden als wild.

Een hond die op een kat lijkt.

De Shiba is een hond die veel onafhankelijker en properder is dan de gemiddelde hond. Een Shiba Inu word meestal snel zindelijk, het duurt meestal slecht enkele dagen dat een Shiba in huis plast.

Goede waakhond.

De Shiba Inu heeft geen luidruchtige stem. Echter, als hij vreemde geluiden rond het huis hoort, zal een Shiba blaffen.

Sierlijk, behendig en actief

Een Shiba Inu is een sierlijke en behendige hond.

Hij kan over het hek springen in één enkele sprong. Al zal een Shiba niet zomaar over een hek springen. Meestal is dit aangeleerd of uit verveling.

Hatchi, een van onze dekruitjes, heeft geleerd om op de bobcat te springen en samen met zijn baasje rond te rijden.

Een Einstein hond

Een Shiba Inu is een slimme hond die veel gehoorzaamheidsopdrachten kan leren. Hij denkt ook dat hij veel slimmer is dan je, en zul je je alleen gehoorzamen wanneer het hem uitkomt.

Een Shiba daagt ons uit en houd ons scherp en jong!

Een gigantische persoonlijkheid

Een Shiba Inu mag dan wel klein van lichaam zijn, maar hij heeft een gigantische persoonlijkheid.

Sterke eigenwijze wil

Een Shiba heeft een “Never give up, never surrender”-houding.

Hij zal niet terugdeinzen voor een uitdaging en zal vaak terugvechten als hij een bedreiging waarneemt. Hierdoor krijgen sommige Shiba eigenaren agressieproblemen. Als je een correcte opvoeding geeft, is dit geen enkel probleem.

Shiba inu opvoeden

Bij de Shiba Inu moet je wel rekening houden met zijn eigenzinnigheid, maar voor de rest geeft de opvoeding geen verdere problemen. Hij past zich goed aan het gezinsleven aan als het niet veeleisend is.

Hoogte en gewicht

Hoogte: Reu: 36-41 cm, teef: 33-38 cm
Gewicht: Reu: 8-11 kg, teef: 6.8-9 kg

Levensomstandigheden

De Shiba zal het goed doen in een flat doen als hij voldoende wordt uitgelaten. Het is matig actief binnen en een gemiddelde tuin zal hem goed doen. De waterdichte vacht van Shiba beschermt met in zowel koude als warme omstandigheden, zodat de Shiba Inu perfect buiten in openlucht kan leven, als u hok van redelijke grootte hebt. Toch, beschouwt hij zich als deel van de familie en houden ze er niet van alleen buiten te worden gelaten. Dit ras is veel gelukkiger bij zijn familie binnen.
De Shiba Inu is een gemakkelijke hond die zal aanpassen aan uw omstandigheden, als het een dagelijkse wandeling krijgt. Het is een zeer actieve hond en zal gezonder en gelukkiger zijn met een regelmatige oefening. Dit hondenras kan uren lopen omdat het een enorme uithouding heeft.

Levensverwachting van de Shiba Inu

12 tot 15 jaar.

Verzorging van de Shiba Inu

Shiba heeft een schone, ruwe, stijve, kortharige vacht die gemakkelijk te verzorgen is. Borstel met een vaste varkensharenborstel om het dode haar te verwijderen en geen hem een bad alleen wanneer absoluut nodig, om de waterdichtheid van de vacht niet aan te tasten.

Oorsprong van de Shiba Inu

De Shiba Inu is een oud Japans hondenras, waarschijnlijk verwant met Chow Chow en Kyushu. Het werd naar Japan gebracht vanuit China zo’n 2000 jaar geleden. Zes verschillende rassen ontwikkelden zich van deze originele honden, met inbegrip van Akita en Shiba Inu. De Shiba is de kleinste van de zes Japanse Spitstype honden. Enkele van de andere zes rassen zijn al uitgestorven. Shiba’s werden oorspronkelijk gekweekt om op vogels te jagen. Het ras perfect in het kreupelhout op de loer liggen. De kleur van zijn vacht is als de heldere rode kleur van de herfstbladeren. Het woord “Shiba” betekent “kreupelhout” en het woord “Inu” betekent “hond”. We hebben ook een apart bericht over de van benaming van de Shiba Inu
De geschiedenis van Shiba Inu is er eentje met up en downs. Vooral de Tweede Wereldoorlog was een moeilijke tijd voor vele hondenrassen, en dit was voor de Shiba geen uitzondering. Hoewel het ras bijna uitgestorven was, werden er kweekprogramma’s begonnen onmiddellijk na deze oorlog, met individuele honden van het platteland in Japan. De Shiba is nu veruit het populairste ras in Japan en de laatste jaren winnen ze aan populariteit in de Verenigde Staten, waar ze vooral als metgezelhond genomen worden.
De talenten van de Shiba omvatten: de jacht, het volgen, waakhond, het bewaken, behendigheid en het uitvoeren van oefeningen.

Shiba of Akita inu

Shiba inu is net als de Akita inu een Japanse hondenras. Van karakter lijken ze beide op elkaar, voor een goed beeld te vormen kun je best naar de film Hatchi kijken. In de film zie je een Akita Inu, de Shiba inu die wij fokken is kleiner van formaat.

Lijst met alle Japanse hondenrassen:

Een Shiba Inu boek kan ook veel info geven.

Shiba Inu pups te koop

De prijs van een Belgische gefokte Shiba Inu is tussen € 1350 en € 1500 afhankelijk van de kleur, leeftijd en aanbod. Let bij aankoop van een puppy dat u een pup koopt bij een kennel of fokker die zelf fokt. De enige manier om dit te zien is als je pups bij de moeder ziet. Hieronder onze Shiba Inu pups te koop.

Laatste mails & reviews van onze klanten met hun Shiba Inu

Beoordelingen van klanten met een Shiba Inu hond van ons:

 • Shiba -BO

  Dag Marleen, Bo is heel content! 👤 Hannes Het bericht Shiba -BO verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Shiba Inu – Yuki

  Het bericht Shiba Inu – Yuki verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • SHiba Inu – Benji

  Dear Marleen   Merry Christmas from Benji and his family. Benji is a happy dog, very sweet and gentle. We just love having him around. Best wishes,   André, Françoise, Alice and Caroline.   Het bericht SHiba Inu – Benji verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • shiba inu’s: Yoskyi en Aiya

  Beste Marleen, Het gaat hier fantastisch! Groetjes Yoshi en Aiya     Heel erg dank voor uw hulp en service! Lieve groeten, Warm regards, Ellen GioMio Visit us: VICENZAORO – BASELWORLD – COUTURE www.giomiogioielli.com Het bericht shiba inu’s: Yoskyi en Aiya verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Paillette – Shiba Inu

  Het bericht Paillette – Shiba Inu verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

Relevante rassen

Zoekwoorden

shiba inu
shiba inu pups
shiba inu prijs
shiba inu kopen
shiba inu zwart
shiba inu karakter
shiba inu wit
shiba inu te koop
shiba inu fokker
shiba inu asiel
shiba inu een nestje
shiba inu fokker belgie
shiba inu mini
shiba inu grootte
shiba inu puppy kopen
shiba inu kennel
shiba inu pups kopen
shiba inu kopen belgie
shiba inu belgie
shiba inu zoekt baasje
shiba inu moorslede
shiba inu hond
shiba inu kleuren
shiba inu leeftijd
shiba inu nestje
shiba inu opvoeden
shiba inu fokkers west vlaanderen
shiba inu appartement
shiba inu gewicht
shiba inu namen
shiba inu accessoires
shiba inu boek nederlands
shiba inu knuffel
shiba inu boek
shiba inu nederland
shiba inu afbeeldingen
shiba inu erkende fokkers belgie
shiba inu pups belgie
shiba inu nestjes
shiba inu fokker tilburg
shiba inu met stamboom
shiba inu oud turnhout
shiba inu wit te koop
shiba inu ter adoptie
shiba inu trainen
shiba inu zonder stamboom
shiba inu voeding
shiba inu vereniging
shiba inu reu
shiba inu pups wit
shiba inu kruising
shiba inu west vlaanderen
shiba inu kostprijs
shiba inu club belgie
shiba inu te koop belgie
shiba inu brugge
shiba inu 2dehands
shiba inu tweedehands
shiba inu ervaringen
shiba inu lommel
shiba inu agressief
shiba inu en katten
shiba inu wandeling
shiba inu sijsele
shiba inu zwemmen
shiba inu volwassen
shiba inu haarverlies
shiba inu herplaatsing
shiba inu stamboom
shiba inu rood
shiba inu rui
shiba inu levensverwachting
shiba inu nederland te koop
shiba inu gadgets
shiba inu hoogte
shiba inu donker
shiba inu eigenschappen
shiba inu kopen prijs
shiba inu zwart pup
shiba inu volgroeid
shiba inu x keeshond
shiba inu langhaar
shiba inu in asiel
shiba inu vacht
shiba inu blaffen
shiba inu allergie
shiba inu dwerg
shiba inu gedrag
shiba inu verharen
shiba inu marktplaats
shiba inu grijs
shiba inu trimmen
shiba inu emoji
shiba inu qui crie
shiba inu youtube
shiba inu 6 years old
is shiba inu right for me
shiba inu vs dachshund
shiba inu husky mix
shiba inu en venta
shiba inu 3 meses
shiba inu names japanese
shiba inu 9 weeks old
shiba inu 6 meses
shiba inu eten
shiba inu quiz
shiba inu groningen
shiba inu dance
shiba inu 4 maanden
shiba inu mok
shiba inu queensland
shiba inu vs shiba
eleveur shiba inu 06
shiba inu ras
shiba inu deurmat
shiba inu adoptie belgie
shiba inu 7 months old
shiba inu red
shiba inu akita inu verschil
shiba inu christmas
shiba inu iphone 7 case
is shiba inu aggressive
shiba inu 6 mois
shiba inu julianadorp
shiba inu 5 weeks old
shiba inu uk buy
shiba inu vs shar pei
waar shiba inu kopen
shiba inu instagram
shiba inu puppy 8 weeks
shiba inu dogtime
shiba inu tattoo
shiba inu info
shiba inu 06
shiba inu loops
shiba inu deken
shiba inu x husky
shiba inu stamboom fokker
shiba inu 2019 calendar
shiba inu quebec
is shiba inu a wolf hybrid
shiba inu weight 6 months
shiba inu 12 weeks old
shiba inu quirks
shiba inu 8 semaines
shiba inu wallpaper
shiba inu 4 months weight
shiba inu uk
shiba inu tielt
is shiba inu hypoallergenic
shiba inu landsmeer
shiba inu black
shiba inu iphone case
shiba inu 2020
shiba inu 8 months old
what shiba inu meaning
shiba inu 13 wochen
shiba inu forum
shiba inu of texas
shiba inu 3d
shiba inu en pomeranian
shiba inu yelling
shiba inu 4k wallpaper
shiba inu japanische namen
welk voer voor shiba inu
shiba inu zwart wit
shiba inu youtube puppy
shiba inu plush
shiba inu en adoption
shiba inu cafe tokyo
shiba inu 4 mois
shiba inu rood sesam
shiba inu in de rui
shiba inu dog
shiba inu 3 months weight
shiba inu white
shiba inu 9 months old
shiba inu 4 months old
shiba inu uitlaten
shiba inu met katten
shiba inu versus akita inu
shiba inu vs pembroke welsh corgi
shiba inu names
shiba inu character
shiba inu belgische herder shar pei
shiba inu in australia
shiba inu yoshi
shiba inu gezondheid
shiba inu 9gag
shiba inu 10 weeks
shiba inu 76
shiba inu japan
shiba inu smile
shiba inu 1 year old
shiba inu 3d model
shiba inu en akita inu
shiba inu x pomeranian
shiba inu wikipedia
shiba inu 2019
shiba inu running in the 90s
shiba inu with hat
shiba inu or marshmallow
shiba inu zindelijk maken
shiba inu kammen
shiba inu black and tan
shiba inu luistert niet
shiba inu pups hamme
shiba inu loopsheid
shiba inu op appartement
shiba inu japanese dog
is shiba inu
shiba inu vs wolf
shiba inu 4 monate
shiba inu 4 monate gewicht
shiba inu queretaro
shiba inu and german shepherd
shiba inu in japanese
shiba inu uk rescue
shiba inu rotterdam
shiba inu socks
shiba inu foto
shiba inu drawings
shiba inu ruiperiode
shiba inu en allergie
shiba inu akita
shiba inu bijten
shiba inu japanese names
shiba inu onesie
shiba inu 3 months old
shiba inu 5 maanden
shiba inu hondenschool
shiba inu for sale
shiba inu en baby
shiba inu duitsland
shiba inu 8 weeks weight
shiba inu for adoption
shiba inu x
shiba inu ziektes
shiba inu mix
shiba inu vs husky
shiba inu iphone 7 plus case
shiba inu 2 months
shiba inu jack russell
shiba inu 6
shiba inu voer
shiba inu movie
shiba inu 2020 calendar
is shiba inu same as akita
shiba inu usa breeders
shiba inu 6 months
shiba inu trackid=sp-006
shiba inu 2 mois
shiba inu quora
shiba inu nest
shiba inu urajiro
shiba inu 8 weeks old
shiba inu qualities
shiba inu colors
shiba inu in the wild
shiba inu hamme
shiba inu die klein blijft
shiba inu 6 weeks old
shiba inu and french bulldog
shiba inu youtube videos
shiba inu 5 months old
shiba inu afmetingen
shiba inu 8 months
shiba inu oost vlaanderen
shiba inu 101 dogs
shiba inu 12 weeks
shiba inu for sale ireland
shiba inu x akita inu
shiba inu puppy 8 weeks old
shiba inu in japan
shiba inu tipaw
shiba inu illustration
shiba inu vilvoorde
shiba inu sweater
is shiba inu smart
shiba inu clothes
shiba inu vs rottweiler
shiba inu 6 weeks
shiba inu youtube channel
shiba inu en chihuahua
shiba inu cute
shiba inu and akita
shiba inu gevaarlijk
shiba inu yavru sahiplendirme
shiba inu 78
shiba inu 8 weeks
is shiba inu purebred
shiba inu 14 weeks
shiba inu 5 months
shiba inu puppy 9 weeks
shiba inu x chow chow
shiba inu lifespan
shiba inu beeldjes
shiba inu quebec prix
shiba inu intelligence rank
shiba inu 4 meses
shiba inu 6 months old
shiba inu 16 weeks
shiba inu 9 semaines
shiba inu woefkesranch
shiba inu film
shiba inu 3 mois
shiba inu ouderdom
shiba inu vs australian shepherd
shiba inu 11 weeks
shiba inu sesam
shiba inu quotes
hoe shiba inu opvoeden
shiba inu jachthond
shiba inu cafe
shiba inu odiliapeel
shiba inu hachiko
shiba inu 2 years old
shiba inu 7 mois
shiba inu puppy
shiba inu 8 weken oud
shiba inu sound
shiba inu familie
shiba inu 7 deadly sins
shiba inu 5 mois
shiba inu and husky
shiba inu zucht
elevage shiba inu 06
shiba inu x corgi
shiba inu yen bill
shiba inu for sale san diego
shiba inu tekening
shiba inu gemiddelde leeftijd
shiba inu ornament
shiba inu zwart kopen
shiba inu 7 weeks
shiba inu x german shepherd
shiba inu hoodie
shiba inu 5 months weight
shiba inu 9 weeks
shiba inu 5 meses
shiba inu yawning
shiba inu 6 maanden
shiba inu jack russel
shiba inu staart naar beneden
shiba inu 2 weeks old
shiba inu memes
shiba inu rescue
shiba inu hoe groot
shiba inu 3 weeks old
shiba inu 4 weeks
shiba inu utah
shiba inu uk price
shiba inu filmpjes
shiba inu uk breeder
shiba inu 500
shiba inu price
shiba inu reu of teef
shiba inu opvang
shiba inu and samoyed
shiba inu vs akita inu
shiba inu scream
shiba inu 7 months
shiba inu vs labrador
shiba inu and corgi
shiba inu for sale uk
shiba inu 8 stunden alleine
shiba inu nagels knippen
shiba inu ideal weight
shiba inu 9 months
shiba inu and pomeranian
is shiba inu shedding
how shiba inu
shiba inu 5 weeks
shiba inu 4 months
shiba inu en golden retriever
shiba inu 3d print
shiba inu 500 yen
shiba inu jack russell mix
shiba inu wassen
shiba inu colours
shiba inu x labrador
shiba inu labrador mix
shiba inu fokker nuenen
shiba inu 77
shiba inu en appartement
is shiba inu an akita
shiba inu namen reu
shiba inu en andere honden
shiba inu x jack russell
shiba inu uk for sale
shiba inu meme
shiba inu variations
shiba inu 3
shiba inu 101
shiba inu 9 mois
shiba inu young
shiba inu gif
shiba inu 3 months
shiba inu 974
shiba inu cartoon
shiba inu 2 meses
shiba inu joggen
shiba inu of akita
shiba inu in apartment