/ Top 10 domste dingen dat uw hond gedaan heeft

Top 10 domste dingen dat uw hond gedaan heeft

­Een hond is altijd plezier en leven in huis. Zo kan een hond dingen doen die voor eeuwig in het familie album zouden moeten geplaatst worden. Soms is het grappig, sommige dingen zijn grappig als herinnering. Lees hieronder de voorbeelden.

Kleine keeshond & Franse bulldog

1. Slapen, Kwispelen, blaffen

Mijn hond begon ooit te kwispelen terwijl hij tegen de deur slaapt. Zijn staart klopte op de deur. Waarop de hond wakker schiet en begint te blaffen omdat hij dacht dat er iemand op de deur klopte.

DreadfullyBIzzy

­2. Scheten, waar komen die vandaan?

Mijn hond heeft moeten ontdekken dat zijn scheten uit zijn eigen achterste komen.

skylovesmilk

­3. Brood begraven

Mijn hond heeft ooit een boterham gegraven in een heel nat gat, om het later op te eten. Wanneer ze zag dat haar in het oog had was ze verlegen en gebruikte haar neus om het onder de modder te steken. Wanneer ik het bovenhaalde, was het brood al uiteengevallen. Ze keek naar mij en was heel triestig

1brianna1

4. Tegen de deur lopen

Dus we hebben een hondendeur in de vuurdeur die naar de garage leidt, en een tweede deur in de garagemuur die naar de achtertuin leidt. We hadden deze labmix die dat was. . . special. Wanneer mensen op bezoek kwamen, blafte Ace uit de achtertuin en rende rond door de garage, door de deur naar de wasruimte en rond naar de voordeur om te blijven blaffen.
Op een keer liet ik de deur naar de garage openstaan omdat ik dingen in en uit droeg, dus de deur van de hond stond tegenover de muur.
Ik hoor het gebruikelijke: “Woof! Woef!” en het geluid van Aas die door de garage vloog. Terwijl hij de open deur van de wasruimte bereikt, maakt hij een bocht naar rechts en duikt door de deur van de hond. . . recht naar de muur erachter.
Gelukkig nam hij de volledige impact op zijn hoofd en was volledig ongedeerd door de ervaring.

somewhereamerica

5. Met tafel gaan lopen

Hij was zo doodsbang voor een tafel dat hij bijna zelfmoord pleegde.
Toen ik bij mijn familie op bezoek was, bracht mijn moeder hem rond 6 uur naar een coffeeshop en bond hem vast aan een kleine metalen tafel aan de voorkant. Toen ze naar buiten kwam, was hij opgewonden om haar te zien en trok een beetje, waardoor de tafel langs het beton schuurde en een hard geluid maakte. Hij kromp ineen van het lawaai, waardoor de tafel omver viel, waardoor het geluid nog harder werd, waardoor hij nog meer schrok, dus ging hij ervandoor. Hij rende over de parkeerplaats en over een drukke weg met de tafel uit de hel achter hem aan (en mijn moeder achter de tafel aan) en hij zou de snelweg op rennen als de tafel niet op een stopbord was blijven steken.

ikma

6. Verlatingsangst

Toen ik op de middelbare school zat, hadden we net een nieuwe hond gekregen. Hij (nog steeds bloeiende!) Heeft vrij slechte verlatingsangst, dus we moesten het huis “hondveilig” maken als er niemand was. Dingen wegleggen zodat hij dingen niet kan verbreken, belangrijke dingen goed uit de buurt houden, enzovoort.
Het werkte behoorlijk verdomd goed voor een tijdje, totdat het dat niet deed. Mijn ouders hadden twee lange stoelen voor het kookeiland. Deze stoelen waren nogal kunstzinnig, en hadden stukjes plaatwerk met in de vorm van een haan en een hen op de rug. Ze waren ook vrij lichtgewicht. Op een dag, in het midden van een “oh god niemand is hier”, slaat hij beide stoelen naar beneden en krijgt een teen op elke poot die in de openingen van beide stoelen zit. Mijn vader komt thuis, bevrijdt hem, maar hij heeft beide tenen bezeerd. Dus bracht hij de volgende drie dagen door met gaas en atletische tape die in aan elke voorvoet werd gewikkeld en overal bleef glijden.

ImBadAtReddit69

7. Vrienden met stinkdier

Ik probeerde vrienden te maken met een stinkdier. Hoe maken honden vrienden? Butt snuiven! Natuurlijk werd ze op korte afstand in het gezicht gespoten. Liep naar binnen en wreef ruw over haar gezicht om de spray uit haar ogen en neus te krijgen, een kleed en wat meubels ruïneerde voordat we haar in het bad konden krijgen.
Een paar maanden later, nadat de laatste geur was verdwenen, probeerde hij vrienden te maken met een ander stinkdier …
Soms zijn mopsmixen niet te slim.

tastysandwiches

8. Hondenhok

Mijn hond, toen ik een kind was, had een houten hondenhok met een dak dat niet was bevestigd, maar dat gewoon op de top rustte. Ze vond het leuker om bovenop het hondenhok te staan dan erbinnen. Haar rennende sprong op de top van het hondenhok was pure spiergeheugen.
Op een dag namen mijn ouders het dak van het hondenhok om de binnenkant schoon te maken. De hond deed haar gebruikelijke rennen springen naar het dak, en viel precies in het midden. Toen stond ze op, liep naar buiten, schudde zichzelf af en ging regelrecht terug om het opnieuw te doen.

TheScyphozoa

­9. Vuurwerk

­Toen ik een kind was, deden we het op 4 juli door een stortvloed aan illegaal vuurwerk te kopen, onze skiff naar een ver strand te brengen en een heleboel echt slecht vuurwerk af te steken. Mijn vader hield ervan om ze af te vuren in georganiseerde salvo’s om gave displays te maken, en hij maakte een lange rij en verstrengelde hun lonten om ze allemaal af te vuren in een gecoördineerde show.
Terwijl hij de lont ontstak, rende onze Chesapeake-retriever naar buiten en pakte een verlichte Romeinse kaars en gooide de hele rest van het scherm om zodat alle raketten naar ons toe werden gekeerd.
Het was de hel op aarde. Explosies overal om ons heen, en doorheen al onze grote domme honden met een verlichte Romeinse kaars, achtervolgd mensen rond hen steeds opnieuw mortieren, proberen ze te krijgen om het van haar te nemen als een stok om te worden gegooid.
Elk kind zou zo’n hond moeten hebben.

WInslow907

10. Verward

Als kind zag ik onze hond eens zijn been opstijgen alsof hij moest plassen, maar toen poepte hij in plaats daarvan. Ik denk dat hij in de war raakte.
God, ik mis Rusty.

NotMyGumdropButtons1

Bron: reddit