From: monique d

To: marleen@woefkesranch.com

Sent: Monday, November 29, 2010 10:04 AM

Subject: foto's en verloop van de eerste dagen

 

Beste Woefkesranch Team,

Ten eerste wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede en snelle service. Dank u wel.

Ik wil jullie graag even op de hoogte brengen hoe het met de kleine chihuahua puppy gaat. Het gaat zich om de kleine bruin witte (bicolor) chihuahua teefje wat ik met mijn man afgelopen vrijdag heb gekocht. Wij hebben haar de naam "Lieve" gegeven. Ze voelt zich al helemaal thuis.Ze eet en drinkt goed zelfs perfect en slaapt ook goed. Spelen vindt ze fantastisch, hoe meer hoe beter. In de bijlage vindt u foto's van Lieve van de eerste paar dagen bij haar nieuwe thuis.
 Wat ik echt fantastisch vindt is dat ze eigenlijk al zindelijk is. Ik moest eigenlijk een puppytrainer kopen gaan vandaag, maar dat hoeft niet meer. In de keuken heb ik een dweil bij de deur liggen en daar doet ze op poepen en plassen en nergens anders, als ze plassen moet loopt ze zelf naar de dweil en doet ze het daar op. Ze heeft het in de afgelopen drie dagen nog nergens anders gedaan dan alleen op de dweil. Het is een geweldig hondje.
 Alleen is Lieve vrijdagavond begonnen met niezen en zaterdag begonnen met hoesten, daarom ben ik gisteren met Lieve meteen naar de dierenarts gegaan omdat ik mij meteen zorgen maak met zo'n kleine hondjes en heeft ze een luchtweginfectie, ze hebben haar gisteren anti biotica gegeven. Ik was in een heel vroeg stadium erbij dus het was niet zo ernstig. Ik moet wel zeggen dat ze de nacht perfect is doorgekomen zonder te hoesten en vanochtend heeft ze ook niet meer gehoest, dus de anti biotica slaat heel goed aan en gaat alweer stukken beter. Het hoesten is minder aan het worden. Ondanks dat ze die infectie  heeft, is ze nog altijd speels en eet goed, dus dat is een heel goed teken. Sorrij dat ik niet naar jullie dierenarts kon gaan, maar dat was me te ver weg om 125 km te rijden voor een dierenarts. Wil wel zeggen dat dit altijd had kunnen gebeuren ook als ze ouder zou zijn geweest. Deze week moet ik met Lieve terug naar de dierenarts voor de controle. Ik zal jullie op de hoogte houden hoe het verder gaat met Lieve. Zeker ook in de toekomst maar zeker ook hoe het verloopt met de luchtweginfectie. Naar mijn mening gaat het goed vooruit en wordt het al minder. In de bijlagen vindt u wat leuke  foto's van Lieve.

Met vriendelijke groet,

Monique D

 
Kocht U ook uw hondje in de Woefkesranch?
Plaats hier een woordje of zijn foto

Vous venez d’acheter votre petit chien chez Woefkesranch?
Je vous invite à placer son petit mot et sa photo ici.


Have you bought your puppy as well at the Woefkesranch?
Give a little comment about him here or give us his picture.