+3215755942 info@woefkesranch.be

Herkomst van een hond

Dit pupje werd geboren in Woefkesranch

Woefkesranch is een familie-fokkerij.

We bestaan al meer dan 20 jaar.

De uitbating van dierenzaken is sinds enkele jaren onderworpen aan de Belgische wetgeving terzake. De uitbating moet voldoen aan regels voor huisvesting en verzorging van dieren. Na een grondige controle ter plaatse reikt het Ministerie van Landbouw een erkenningsnummer uit. Ons erkenningsnummer bij het Ministerie van Landbouw is HK13100458

Onze hondjes zijn reeds verschillende malen ontwormd, gevaccineerd.
Geïndentificeerd met microchip en hebben een Europees paspoort.

Woefkesranch bestaat al langer dan 20 jaar:
20 jaar: dat moet je “verdienen”.

Enkele referenties van hondjes geboren in Woefkeranch:

Shiba Inu – Kenzo

Beagle – Milo

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

+ Meer dan 1000-den referenties!

Amerikaanse Cocker spaniël

Helaas verkopen we dit ras niet meer. Klik hier voor onze beschikbare rassen

Uiterlijk van de Amerikaanse Cocker Spaniël

Dit is een mooie spaniël met zeer lange hangende oren, een rond hoofd, en kwistig, zijdeachtig, bevederd, middelmatig lange vacht. De snuit is breed, diep en met een vierkante kaak. De hogere lip hangt neer, de onderkaak volledig bedekkend. De tanden zijn sterk en zouden in een schaarbeet moeten samenkomen. De neus is altijd zwart op zwarte honden, maar kan op andere honden bruin zijn. De ogen zijn rond, steeds recht vooruit kijkend. De oogranden zijn lichtjes ovaal. Het lichaam is compact, met een korte rug. De voorbenen zijn recht.
De vachtkleuren die voorkomen bij de Amerikaanse Cocker Spaniël zijn bleekgeel, zwart, black-and-tan (als een Rottweiler of een Dobermann Pinscher), de witte parti-kleur (met zwarte, wit met bleekgeel of rood, wit met zwarte en tan punten)

Karakter en temperament van de Amerikaanse Cocker Spaniël

De Amerikaanse Cocker Spaniël is even geschikt voor het leven als gundog of als huisdier. Vrolijk, zoet, en gevoelig. Cocker Spaniëls eerbiedigen het gezag van zijn meester zonder meer. Een vrolijke en geliefde hond. Amerikaanse Cocker Spaniëls hebben een gemiddelde intelligentie. Zij zijn levendig, speels en toegewijd, maar zouden goed moeten worden gesocialiseerd wanneer zij jong zijn om schuchterheid te vermijden. De Amerikaanse Cocker Spaniël is gewoonlijk goed met kinderen. Amerikaanse Cocker Spaniël zijn meestal gemakkelijk om samen met andere dieren op te groeien.

Hoogte en gewicht van de Amerikaanse Cocker Spaniël

Hoogte: Reu: 38 cm, Teef: 36 cm
Gewicht: 7-14 kg

Levensomstandigheden van de Amerikaanse Cocker Spaniël

Amerikaanse Cocker Spaniëls zullen het goed in een flat doen als zij voldoende worden uitgelaten. Ze zijn vrij actief binnen. Amerikaanse Cockers hebben behoefte aan het regelmatig oefenen van hun uithoudingsvermogen. Tijdens het lopen, vermijd struikgewas dat de vacht kan verwarren.

Levensverwachting van de Amerikaanse Cocker Spaniël

12 tot 15 jaar.
 

Verzorging van de Amerikaanse Cocker Spaniël

De ogen van de Amerikaanse Cocker Spaniël moeten regelmatig worden schoongemaakt.
Sommige eigenaars verkiezen de vacht lang te laten. Toch dagelijks borstelen en vaak wassen met shampoo. Driemaandelijks de vacht knippen.
Anderen verkiezen de vacht tot een middelgrote lengte te knippen.

Oorsprong van de Amerikaanse Cocker Spaniël

De populaire Cocker hond, soms genoemd Amerikaanse Cocker Spaniël, komt voort uit het zorgvuldig fokken met Engelse Cocker Spaniëls, verder ontwikkelt in de Verenigde Staten. De Amerikaanse Cocker Spaniël is kleiner dan de Engelse Cocker Spaniël en heeft een verschillende bouw.
De rasnaam ‘Cocker’ is afgeleid van het talent dat het ras had voor het jagen op de houtsnip (woodcock).
Vandaag is de Amerikaanse Cocker Spaniël vooral een gezelschapshond en wordt hij gehouden voor zijn fraai uiterlijk.
Ook tijdens veldwedstrijden verdienen Cocker Spaniëls hun sporen.

De prijzen van de Amerikaanse Cocker Spaniël pupjes kan u hier terug vinden!

Boxer

Boxer

Wij verkopen geen Boxers meer.
Verkiest u een gezond Belgisch hondje voor een import hondje?

Kies dan een ras in onze fokkerij! Het ras dat het meeste op een Boxer lijkt, is een Franse bulldog.

Boxer dog

Uiterlijk van de Boxer

De Boxer is een gespierde hond met vierkante snuit.
De schofthoogte kan gaan van 53 tot 59 cm.
Volwassen Boxers wegen ongeveer 30 kg.
De korte vacht van de Boxer vraagt weinig onderhoud.

Karakter en temperament van de Boxer

De Boxer is energiek, speels, loyaal en familie georiënteerd. De Boxer werd oorspronkelijk gekweekt als werkhond maar is ook uitstekend familiehuisdier. Hoewel geen twee Boxers honden gelijk zijn, zijn er gemeenschappelijke kenmerken die we bij alle Boxers zouden moeten kunnen terugvinden.

Als we Boxer eigenaars zouden vragen hun hond met één woord te omschrijven zouden de meeste u het woord ‘speels’
geven. Een Boxer die niet speels is, is geen Boxer.
De Boxer is van puppy tot op hoge leeftijd een levendige hond.

Het beroep dat het best past bij de Boxer is clown. De Boxer trakteert u steeds op vermaak en kan het niet helpen, maar glimlacht zelfs in een slechte stemming.
Deze goedgezindheid van de Boxer is één van zijn voordelen. Hij vrolijkt je weer op na een vermoeide werkdag.

Een andere eigenschap van de Boxer is het “woo-woo” geluid, het geluid dat zij maken wanneer zij iets willen of opgewekt zijn. Het is geen geblaf, maar iets gelijkaardig. Als u het “woo-woo” geluid van een Boxer hebt gehoord zal u het als een uniek geluid erkennen, en het klinkt als “Kijk naar mij”!

Het zien van de bewegingen van een lopende Boxer kan een zeer plezierige ervaring zijn. Gezonde, gelukkige Boxers in vrije looppas zijn een attractie om te zien. Wanneer de Boxer loopt zullen velen ook springen, zich verdraaien. Een plezier om te zien.

Niet voor iedereen zo’n Boxer

Boxers hebben een unieke persoonlijkheid en geven veel plezierig aan de meeste eigenaars maar toch is de Boxer niet voor iedereen een geschikte hond. Het zijn honden met veel energie die veel aandacht vragen. Dit is geen ras dat bij het voeteinde van het bed ligt en het grootste deel van de dag slaapt. Als een Boxer niet behoorlijk wordt getraind en uitgedaagd, kunnen zij verkeerd uitdraaien. Zij zullen manieren vinden om zich te amuseren (lees: het kauwen van uw schoenen!).
Met Boxers moeten we zeker twee keer per dag uit wandelen gaan en hen regelmatig geestelijk stimuleren. Een uitstekende bron van geestelijke stimulatie is een gehoorzaamheidsopleiding. De gehoorzaamheidstraining is een must voor om het even welke Boxer, gezien hun sterkte en grootte. Een niet naar behoren opgeleide Boxer kan een lastigaard zijn om uit wandelen te nemen aangezien zij in elke richting zullen trekken aan de leiband. De gehoorzaamheidstraining is een win-win situatie voor Boxer en eigenaar.
Zo wordt je Boxer een uitstekend huisdier.

Agressie van de Boxer

De Boxer is geen agressief ras. Velen veronderstellen, gezien hun stevige structuur, dat de Boxers agressieve dieren zijn. Boxers verkiezen te spelen en te werken. Zij zijn uitstekende waakhonden. Zij zullen blaffen naar vreemdelingen en hun familie indien noodzakelijk beschermen.

Het koppige karakter van de Boxer

Boxer is een zeer intelligent ras, dat vele voordelen bij de opleiding heeft maar ook zijn nadelen.
De voordelen zijn duidelijk in zoverre dat zij snel leren. Keerzijde aan het werken met een dergelijk intelligent ras is dat zij ook zelfstandig kunnen denken. De potentiële eigenaars zouden erop moeten worden voorbereid dat de Boxer niet aan alle bevelen zal gehoor geven. Het is een kenmerk van de Boxer om van tijd tot tijd koppig te zijn. Dit kan frustrerend zijn maar wees steeds geduldig en de Boxer en de trainer zullen er beiden voordeel uit halen.

De Boxer en de kinderen

Zijn jeugdige uitstraling en affectie maakt de Boxer een uitstekend huisdier voor families met kinderen. Vanuit persoonlijke ervaring, weet ik dat het ras de grootte van een kind weet in te schatten en zijn gedrag af te zwakken naar dat niveau. De Boxer is een grote hond en kan problemen geven bij zuigelingen en jonge kinderen door hen per toeval omver te lopen. Toch wordt hij al snel de beste kindervriend omdat hij dol is op spelen.

Levensomstandigheden van de Boxer

Boxer is geen buitenhond en past zich niet goed aan extreme hitte of koude aan. Boxers zijn niet geschikt voor koude omgevingen aangezien zijn korte haarlaag niet veel bescherming biedt aan koude winden. Anderzijds heeft Boxer een korte neusholte die ademhaling zeer moeilijk maakt in uiterst hete omgevingen. De Boxer verkiest een temperatuur zoals wij allen zouden verkiezen, tussen de 20 en de 23 graden!

Als u van geen “schoothondje” houdt en door dit groter ras een hond denkt te hebben die niet op de schoot wil dan is de Boxer absoluut niets voor u. De Boxer is een “schoothond” en voelt de behoefte om dicht bij zijn eigenaars te zijn. Hoewel het soms moeilijk is om een 30 kg wegende hond als snoezig te veronderstellen, past deze beschrijving bij de Boxer.
De potentiële eigenaars zouden moeten bereid zijn om hun veel tijd aan hun Boxer te besteden en weten dat Boxers hun eigenaar door het hele huis zal volgen.
Hij past zich overal aan , maar vraagt tijd om mee te spelen en veel ruimte.

De geschiedenis van de Boxer

De roots van de Boxers liggen in Duitsland, meer dan 200 jaar geleden. Door de jaren heen is de Boxer verfijnt tot het speels ras dat we heden ten dage kennen en houden.
We gaan even in de tijd terug om meer over het Boxerras te weten te komen.

Vroege Jaren
Men gelooft dat het Boxer ras uit de Brabanter Bullenbeisser uit België is ontstaan. Deze hond werd beschreven als een sterke en behendige hond, zoals de Boxer vandaag is. De Brabanter Bullenbeisser werd in Duitsland gebruikt om te helpen bij de jacht naar everzwijnen. De honden oren waren omgevormd om de potentiële verwondingen en scheuren door ontmoetingen met de beren te verhinderen.

Geleidelijk aan begon de Brabanter Bullenbeisser te werken bij veehandelaars en rond 1800 werd dit ras als een werkende klasse hond beschouwd. Niet werkend was de Brabanter een uitstekend familiehuisdier, altijd in de weer zijn eigenaars tevreden te stellen. Rond het jaar 1830 zou een vroege vorm van de Engelse Buldog met de Brabanter Bullenbeisser zijn gekruist en zou het Boxerras geboren zijn. De gekruiste honden waren wit van kleur.

Duitse Boxer club
De ontwikkeling van het Boxerras begon te bloeien met de start van Duitse Boxer Club in 1860. Hoewel het ras uitbreiding nam, werd er een Engelse naam gegeven, dat betrekking heeft op het Boxers instinct zijn voorste klauwen te gebruiken tijdens het spelen en vechten.

Tegen 1895 werd Boxer Club formeel georganiseerd en een rassennorm werd beschreven om te helpen bepalen hoe Boxers eruit moeten zien. In de meeste gevallen werd de Boxer getoond als een witte hond. In 1925 werd de witte Boxer niet meer goedgekeurd als juiste kleur voor het ras. De reden voor deze verandering is dat als Boxers voor het politiewerk moest worden gebruikt het van een donkerdere kleur zou moeten zijn, om bij nacht niet te worden gezien.

De Boxer werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten rond de eeuwwisseling.

De prijzen van de Boxer pupjes kan u hier terug vinden!

Rottweiler

Rottweiler

Helaas verkopen we dit ras niet meer. Klik hier voor onze beschikbare rassen

Beschrijving van de Rottweiler

De Rottweiler is een middelgrote tot grote, sterke hond. Rottweiler heeft een massief, krachtig lichaam, gespierd en atletisch.
Zijn krachtige verschijning straalt grote kracht uit. Ze hebben een breed hoofd en rond voorhoofd. Zijn ogen zijn donker met een uitdrukking van goodwill en loyaliteit. De oren zijn driehoekig en zijn neus is breed en zwart. De lippen zijn zwart en binnen de mond is het donker-gekleurd. De vacht is kort, hard en dik. Rond hun muil, wangen, de wenkbrauwen, de benen en de borst hebben zij rood-bruine aftekeningen.
Ze staan bekend om hun wendbaarheid en uithoudingsvermogen.
De wijfjes van Rottweiler hebben vaak grote worpen; 12 puppies zijn niet ongewoon.

Karakter en temperament van de Rottweiler 

Van nature zijn Rottweilers vriendelijke en vredelievende en kindvriendelijke honden. Ze zijn aanhankelijk, gehoorzaam en werkwillig.
Ze zijn zeer zelfverzekerd en evenwichtig. Zij reageren op alles wat in hun omgeving gebeurd.
Rottweilers zijn goed te trainen honden. Ze zijn toegewijd aan hun eigenaar en familie. Zij hebben een betrouwbaar temperament.
Ze zullen ten alle koste hun baasjes hevig verdedigen. Dit zijn sterke vechters die voor pijn immuun schijnen te zijn.

Een vaste en zorgvuldige opleiding is essentieel voor dit ras, anders krijgt u een zeer krachtige en overdreven agressieve hond. Maar toch kunnen zij, met juiste behandeling, ook loyale en zeer veelbelovende metgezellen zijn. Zij vereisen eigenaars die met hun massieve grootte kunnen omgaan. De rottweiler is een van nature een waakhond. Zij hoge intelligent en hun waarde bewezen ze reeds bij de militaire politie en de douane.
Wegens hun grootte, zou de opleiding vrij jong moeten beginnen. Nu de hond nog klein is, moet al het nodige gedaan worden om ervoor te zorgen dat de hond niet wreed wordt gemaakt.
Zij kunnen naar andere honden agressief zijn en zouden op openbare plaatsen aan de leiband gehouden moeten worden. Wanneer Rottweiler correct opgeleid wordt, zal het een goede speelkameraad voor de kinderen zijn. Het zal katten en andere huishoudenhuisdieren aanvaarden zolang de hond een positieve ervaring met hen heeft gehad terwijl hij jong was. De vrienden en de verwanten van de familie worden normaal enthousiast verwelkomd.

Dit ras doet het uitstekend in gehoorzaamheidstrainingen en wedstrijden.

Aanbevolen boeken:

Rottweiler

Rottweiler€ 6,99

Rottweiler - OD Basis boek

Rottweiler – OD Basis boek€ 9,95

Rottweiler

Rottweiler€ 0,00

Hoogte en gewicht van de Rottweiler

Hoogte: Reu: 61-69 cm, Teef: 56-63 cm
Gewicht: Reu: 43-59 kg, Teef: 38-52 kg

Levensomstandigheden van de Rottweiler

Rottweilers zal het goed doen in een flat als hij voldoende wordt uitgelaten. Zij zijn binnen vrij inactief en een kleine tuin zal volstaan. U kunt deze robuuste honden nooit teveel werk of oefening geven; zij bloeien erbij open. Het lopen in het bos of in open land maakt hen zeer gelukkig en zij zullen niet te ver van u weglopen. Het zwemmen of het lopen naast een fiets is een perfecte activiteit voor deze hond en zij houden van het apporteren van ballen.

Levensverwachting van de Rottweiler

10 tot 12 jaar.
 

Verzorging van de Rottweiler

De vlotte, glanzende vacht is gemakkelijk te verzorgen. Borstelen met vaste varkenshaarborstel en bad allen wanneer noodzakelijk is voldoende.

Oorsprong van de Rottweiler

Het hondenras ‘Rottweiler’ is een oud hondenras en zijn geschiedenis gaat terug tot in de tijd van de Romeinen. In die tijden, reisden de legioenen met samen met hun vee en dat vereiste de hulp van honden om het vee te hoeden. Één route die het leger nam liep door Württemberg tot op de kleine marktstad van Rottweil. Daar gebeurde de kruising tussen de Romeinse oorlogshond, lokale herdershonden die het leger op zijn reizen ontmoette (uit Engeland en Nederland).

De belangrijkste taak van de Rottweiler werd het bewaken en het drijven van het vee en het verdedigen van zijn eigenaar en diens eigendommen, maar ook voor de berenjacht.
Van deze Duitse Rijksstad Rottweil kreeg hij zijn naam: Rottweiler slagershond. De veehandelaren (slagers) fokten deze honden op prestatie en bruikbaarheid voor het werk.

In 1800 waren ze praktisch uitgestorven. Enkele enthousiaste kwekers in Stuttgart begonnen in de vroege twintigste eeuw met het opnieuw kweken met deze waardevolle honden.

Toen men in het begin van de 20ste eeuw een hondenras werd gezocht voor politiewerk, werd ook de Rottweiler daarvoor getest.
Al snel bleek dat de hond bijzonder geschikt was. In 1910 werd hij dan ook officieel als politiehond erkend.

De prijzen van de Rottweiler pupjes kan u hier terug vinden!

De prijs van een Labradoodle

De prijs van een Labradoodle

Een labradoodle is duurder dan de gemiddelde rashond, dat komt doordat labradoodles vrij zeldzaam zijn.

Om een echte labradoodle te krijgen, heb je namelijk meerdere generaties nodig. Naast de aanschafkosten moet je ook rekening houden met voedingskosten, dierenarts, training en speeltjes.

Iedereen heeft een ander inkomsten- en uitgavenpatroon en zal dit aanpassen aan de hond. Sommigen willen een klein paleis maken voor hun labradoodle, anderen gaan voor en hondenmand in de keuken. Hoe dan ook, zolang je labradoodle de basisverzorging krijgt en een hoop liefde, zal hij of zij vast en gelukkige hond worden.

In dit blogbericht informeren wij u over de kosten van een gemiddelde labradoodle. Buiten de kosten hieronder vermeld, is het verstandig om rekening te houden met onverwachte uitgaven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je labradoodle een keer extra naar de dierenarts moet of dat je speciaal voer moet kopen omdat je hond niet tegen een bepaald merk kan.

Aanschafkosten

De prijs van een Labradoodle pup is afhankelijk van:

 • Beschikbaarheid
 • Leeftijd
 • Kleur

Een goede richtprijs voor een Labradoodle is € 1250 tot € 2000.

Bekijk onze beschikbare Labradoodle pups voor de actuele prijs

Soms vind je op verkoopsites (kapaza, 2dehands, marktplaats, etc…) Labradoodle pupjes aan abnormaal lage prijzen. Vaak zijn dit advertenties van oplichters.

Waar je ook een labradoodle koopt, vraag aan de fokker of je mag kijken bij het nestje als de pups oud genoeg zijn en stel vragen over de gezondheid van zijn ouders. Als de fokker dit weigert, is dit een slecht teken. Een goede fokker is trots op zijn honden en laat deze graag zien aan toekomstige baasjes.
Bij Woefkesranch kunt u de pups samen met hun moeder zien. Bel ons of kom langs!

Dierenartskosten

Een volwassen labradoodle brengt minder dierenartskosten met zich mee dan een pup. Een pup moet gemiddeld enkele keren in zijn eerste jaar naar de dierenarts, een gezonde, volwassen labradoodle moet alleen jaarlijks gecheckt worden. Een betrouwbare fokker heeft de pups al laten ontwormen, inenten en uitgebreid laten checken door de dierenarts.

Elke dierenarts is niet dezelfde en ook hun prijs niet. De ene werk tegen een gemiddeld loon, terwijl de andere misschien graag snel rijk word ( een brooddierenarts). vandaar is het ook niet altijd makkelijk om een gemiddelde prijs te geven.

Je kunt kiezen voor en dierenartsen verzekering. Dat is niet onverstandig aangezien dierenartskosten dus ook behoorlijk kunnen oplopen, zeker bij puppy’s en oudere honden. Een dierenartsenverzekering is afhankelijk van het gewicht, de leeftijd en het ras van een hond. Voor een labradoodle betaal je tussen de 20 en 35 euro per maand, afhankelijk van de dekking. Je kunt je dierenartsverzekering afsluiten bij Petplan.

Puppy cursus

Een puppycursus is aan te raden, maar is geen verplichting. Bij een goede hondenschool leer je hoe je moet omgaan met je hond om hem of haar het juiste gedrag aan te leren.

Het zijn actieve en kindvriendelijke lieverds, maar ze moeten wel het juiste gedrag aanleren

Behalve dat deze cursussen erg nuttig zijn, vinden honden deze vaak erg leuk omdat ze met andere honden leren omgaan, veel beweging krijgen en leuke spelletjes doen. De band tussen baasje en hond wordt versterkt door de training, dus zie dit vooral als een investering in een leukere hond.

Puppycursussen kunnen behoorlijk in prijs verschillen, maar kost gemiddeld tussen de 125 en 200 euro (voor acht tot tien bijeenkomsten). Veel hondentrainingscentra bieden vervolgcursussen en privétrainingen aan, deze zijn doorgaans een stuk duurder.

Voer

Hondenvoer is een zeer belangrijke uitgave die je zo duur of zo goedkoop kunt maken als je zelf wilt. Bij de supermarkt kun je goedkoop hondenvoer krijgen. Bij speciaalzaken of via de dierenarts koop je duurder voer dat geschikt is voor honden met allergieën.

Je kunt best een kwaliteitsmerk voor je hond kopen, dit bespaard achteraf veel problemen. Voorbeelden zijn: Eukanuba, Royal canin. Iedereen maakt zijn eigen keuzes, maar bedenk wel dat voer van betere kwaliteit invloed heeft op de gezondheid van je labradoodle. Een hond die gezond oud wordt, betekent lagere dierenartskosten én natuurlijk een actievere en gezelligere hond die een stuk gelukkiger is.

Hoe dan ook, een grotere hond zoals de labradoodle eet beduidend meer dan een kleine hond. Je mag ongeveer een budget van 60 euro per maand tellen voor voeding van een labradoodle.

Trimsalon

De prachtige vacht van de labradoodle eist de nodige uurtjes aan verzorging. Een pup moet tussen de zeven maanden en één jaar oud voor het eerst naar een trimsalon omdat hij dan een volwassen vacht krijgt. Zowel puppy’s als volwassen labradoodles moeten regelmatig geborsteld worden en worden getrimd.

Een trimsalon vraagt tussen 80 euro en 110 euro voor een labradoodle, afhankelijk van het formaat.

Ook keurig geborstelde labradoodles kunnen vervilte stukken in hun vacht krijgen. Dan zit er maar één ding op: naar de kapper! In het ergste geval moet een labradoodle volledig worden kaalgeschoren. Je kunt om kosten te besparen een cursus volgen om te leren hoe je zelf de vacht van je labradoodle moet verzorgen en trimmen.

Hoe herken je een oplichter? 

 • U krijgt een antwoordmail in gebrekkig Nederlands
 • De adverteerder heeft geen site
 • U kan de Labradoodle pupjes niet zelf afhalen bij de adverteerder
 • U kan betalen met Western Union
 • Na storting van de “lage” verkoopprijs, vraagt de “verkoper” extra geld voor douanekosten, extra vaccins, …
 • Al het gestorte geld is de koper KWIJT!

Een Labradoodle pup kopen bij Woefkesranch:

 • Een jong Labradoodle pupje (beschikbaar vanaf leeftijd van 8 weken)
 • Een Labradoodle pup die gevaccineerd is
 • Een Labradoodle pup die ontwormd is
 • Een Labradoodle pup die geïdentificeerd is met een microchip
 • De Labradoodle pup wordt verkocht met een schriftelijke garantie
 • Service nà verkoop: u krijgt hier, uniek in België, een 24 uren-service: 24u op 24u kan u ons team bereiken voor dringende ‘puppie-vragen’
 • Begeleiding met Labradoodle opvoedingstips

Lees de mailtjes van onze tevreden klanten via:

https://klantentevredenheid.woefkesranch.be/woefkesranch/labradoodle/

Bekijk onze beschikbare Labradoodle pupjes via:

https://www.woefkesranch.be/gallery/thumbnails.php?album=211

Wenst U op de hoogte gehouden te worden van onze beschikbaarheid,
schrijf u gratis in op onze puppie-alert.

Puppy alert

Zo krijgt U een EMAIL  wanneer de foto’s van onze nieuwe pupjes in onze gallerij komen.

Op de leeftijd van 5 weken worden onze pups geïdentificeerd door onze dierenarts, 
wij nemen per puppie 2 individuele foto’s en publiceren deze  in onze gallerij.

Vanaf dan worden alle ingeschreven volgers vrijblijvend op de hoogte gebracht.

U kan zich uiteraard op elk moment terug uitschrijven!

Let op : klanten die gereserveerd hebben mogen als eerste kiezen!

Heeft U interesse in een puppy voor een bepaalde periode, 
en wenst U deze puppy bij ons aan te kopen?

Reserveer reeds met een aanbetaling van 50 euro.

 • Wij brengen u op de hoogte wanneer het nestje enkele dagen jong is
 • Wij sturen u regelmatig update-foto’s van dit nestje
 • Op de leeftijd van ongeveer 5 weken nodigen wij u uit om het nestje LIVE te bezoeken
 • in volgorde van reservatie mag u komen kiezen.
 • U mag uw pupje wekelijks bezoeken tot hij/zij het nestje kan verlaten

U KAN NU REEDS RESERVEREN VIA ONS RESERVATIE FORMULIER

Geschiedenis van de Chihuahua hond

Geschiedenis van de Chihuahua hond

Historie van de chihuahua

Net als de Xolo, zijn naaste verwant, heeft dit kleine Mexicaans hondje een zeer bewogen historisch verleden. Mogelijk stamt hij af van de Techichi, een hond die door de Tolteken werd gefokt. We zijn dat in de 10e eeuw in het deel van amerika dat nu Mexico heet. De Tolteken, voorvaderen van de Azteken, hebben veel respect voor hun honden, ze verafgoden hen zelfs. Begraven zij bij hun doden niet een beeldje van de beste vriend van de mens? Later geven de Azteken de Xolo – de Mexicaanse Naakthond – zelfs de taak om de zielen van hun overleden dierbaren naar hun laatste rustplaats te begeleiden.
Net als de Xolo bezit de Chihuhua magische krachten en speelt hij een actieve rol in de verschillende godsdienstige rituelen van de Asteken. Helaas wordt hij ter ere van de toenmalige goden meer dan eens op ht altaar geofferd.