Op zoek naar tips voor hondennamen? Voordat we op onze site naar geweldige ideeën zoeken, willen we u een paar ideeën aanbieden die uw werk gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat uw puppy de best mogelijke krijgt.

Er wordt geschat dat je maatje wordt gekozen door de titel die je er voor kiest, meer dan 30.000 keer in de loop van zijn leven. Er wordt ook geschat dat 1 op de 5 puppy-eigenaren hun puppytitel wil veranderen in het eerste jaar dat ze het hebben. Maar door in het begin deze eenvoudige dognamingtips te volgen, kunt u veelvoorkomende fouten vermijden en uw vriend kan de verwarring van veranderingen in het midden van het leven vermijden.

Onze hondnamen tips voor nieuwe eigenaren

 1. Blijf uit de buurt van het feit dat je je vriend iets gênant noemt. De titel “Stinky” is in het begin misschien leuk, maar als de grap oud wordt, hoe zal je je dan over een jaar of zo voelen als je ‘Stinky’ ‘s nachts thuis moet bellen? Ook, hoe denk je dat jonge kinderen een pup kunnen behandelen met deze titel?
 2. Rijgt jouw keuze met iets negatiefs? Of misschien met de naam van een familielid of een vriend? Zodra ze ontdekt zijn, kunnen kinderen hier overheen springen en uw pup anders behandelen, waardoor u een van die 1 op de 5 mensen bent die het later wil veranderen!
 3. Houd er rekening mee dat je hond misschien zijn titel zal ontgroeien.Boterbloem is misschien geschikt voor een schattige puppy, maar niet als het een volgroeide Duitse dog wordt!
 4. Houd het bij een of twee lettergrepen. Honden leren het niet alleen sneller, maar het maakt ze ook makkelijker om te trainen.

  hondennamen

  Hatchi is een toepasselijke naam voor een Shiba Inu. van de film Hatchi

 5. Hier is een goede tip, kies een titel die past bij het uiterlijk of de persoonlijkheid van je vriend. Bliksem is misschien een goede keuze voor een energiek hondje, maar niet voor iemand die de hele dag slaapt.
 6. Vermijd titels die klinken als gewone commando’s zoals Go, Stay, Sit, etc. Dit kan verwarring veroorzaken voor je vriend wanneer je hem probeert te trainen.
 7. Pas op voor trendy keuzes die schaamte kunnen veroorzaken als de trend voorbij is.Zou je willen dat mensen zich realiseren van wat je jouw vriend noemt, dat je ooit een grote fan van Disco was?
 8. Pas op voor de algemene trend om uw pup naar mensen te bellen.Hoewel dit op zich geen slechte zaak is, kunnen ze beledigend zijn als u uw pup een vriend of familielid noemt.Hoe zal je menselijke vriend Sam het leuk vinden als hij hoort … “Ga van de bank af Sam!” Of erger … “Ik nam Sam mee om de andere dag gerepareerd te worden” …
 9. Vraag je hond wat hij / zij denkt! Omdat het de zijne gaat worden, kun je je zoekactie verfijnen tot je eigen vijf favoriete favorieten, en ze vervolgens uitproberen op je maat.Je zou verbaasd zijn hoe goed het op sommigen reageert, maar geeuwt tegen anderen.
 10. Als je een oudere hond hebt geadopteerd, kun je het beste zijn huidige naam behouden, zodat deze niet in de war raakt. Als je om een ​​of andere reden het moet veranderen, overweeg dan een die vergelijkbaar klinkt of rijmt.

Nu je deze tips hebt gelezen …

Mannen: genderspecifieke ideeën voor de jongens
Vrouwtjes: genderspecifieke ideeën voor vrouwen
Slimme ideeën: ideeën die overeenkomen met de persoonlijkheid ervan
Kleur of grootte afstemmen: na de grootte en kleur
Namen na je ras: perfect voor zijn ras