Woefkesranch

Shiba Inu prijs: Wat is de prijs van een Shiba Inu?

Wat is de prijs van een Shiba inu?

Shiba Inu prijs

De richtprijs van een Shiba Inu is tussen € 1350 en € 2000. Uitzet van uw pup: dit is uiteraard afhankelijk van uw verwachtingen: wens je een trendy halsband en lijn, of is een simpel nylon starterslijntje voldoende? Verkies je een eenvoudig slaapmandje of wens je een sofa geassorteerd aan uw zitbank?

Bekijk onze beschikbare pupjes voor de actuele Shiba Inu prijs

Soms vind je op verkoopsites (kapaza, 2dehands, marktplaats, etc…) Shiba Inu pupjes aan abnormaal lage prijzen. Vaak zijn dit advertenties van oplichters!

Ze gebruiken soms een kopie van onze bestaande advertentie op een verkoopsite, gebruiken illegaal onze foto’s, maar wijzigen het e-mailadres. Indien u ze belt of mailt, krijg je antwoord in gebrekkig Nederlands.

U kunt de pupjes ook niet gaan bezoeken: ze vragen om een voorschot te storten. Het pupje wordt thuis geleverd. Maar, helaas… voor de thuislevering contacteren ze u terug, om te zeggen dat er problemen zijn, de hond moet terug gevaccineerd worden, in quarantaine blijven: er komen extra kosten bij.

Talrijke gedupeerde hondenbaasje storten terug geld…. tot ze eindelijk beseffen dat ze in zee gegaan zijn met fraudeurs. Klacht indienen kan je, maar je geraakt helaas niet terug aan uw centjes. FOD-economie heeft zo duizenden klachten liggen.

Koop een Shiba inu puppy bij een erkend fokker

Bij het overwegen van de aanschaf van een Shiba Inu is het van cruciaal belang om te kiezen voor een betrouwbare en verantwoordelijke fokker.

Hoewel de prijs van een Shiba Inu bij een erkende fokker wellicht hoger ligt dan bij andere bronnen, zijn er talrijke voordelen aan verbonden die op de lange termijn voordelig kunnen zijn. Een gerenommeerde fokker zorgt ervoor dat de pups opgroeien in een gezonde en veilige omgeving, met de juiste voeding en socialisatie.

Bovendien krijgt u bij het kopen bij een professionele fokker de garantie dat de Shiba Inu pup vrij is van erfelijke aandoeningen, aangezien zij zorgvuldig de ouderdieren selecteren op basis van gezondheid en temperament.

Tot slot biedt een fokker vaak levenslange ondersteuning en advies, wat van onschatbare waarde kan zijn bij het opvoeden van uw nieuwe gezinslid. Door te investeren in een Shiba Inu van een betrouwbare fokker, draagt u niet alleen bij aan het behoud van het ras, maar zorgt u er ook voor dat u een gezonde en gelukkige hond in huis haalt.

Factoren die de prijs bepalen

Bij het overwegen van de aanschaf van een Shiba Inu pup is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Ten eerste speelt de reputatie en ervaring van de fokker een grote rol in de uiteindelijke kosten. Een gerenommeerde fokker met een bewezen staat van dienst zal vaak hogere prijzen hanteren, maar dit kan een garantie bieden voor de gezondheid en kwaliteit van de pup. Stamboom en genetische achtergrond zijn ook belangrijke factoren; pups met een zuivere afstamming zullen doorgaans duurder zijn.

Daarnaast is de locatie en beschikbaarheid van de pups van invloed op de prijs. In gebieden waar Shiba Inu’s populairder zijn, kunnen de prijzen hoger liggen door de toegenomen vraag. Bovendien kunnen transportkosten de prijs verhogen als u de pup van ver moet halen. Tot slot spelen leeftijd en geslacht een rol bij de prijsbepaling. Jongere pups zijn vaak duurder dan oudere honden, en soms kunnen fokkers een hogere prijs vragen voor pups van een specifiek geslacht, afhankelijk van de vraag. Door al deze factoren in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van de perfecte Shiba Inu pup voor uw gezin.

Wat kost een Shiba Inu per jaar?

Of je nu een asielhond van 200 euro hebt gekocht of een stamboomhond van enkele duizenden euro’s. Deze kost blijft voor iedere shiba eigenaar hetzelfde. Al zal het ene baasje zijn shiba al wat meer verwennen dan de andere. Of de ene baas is tevreden met een mand van 35 euro, terwijl de andere eerder eentje wilt van 150 euro.

ITEMUITLEGPRIJS
VoerUitgaande van kwaliteit brokken€ 100
Snacks en snoepjesvan kauwbeentjes tot beloningssnoepjes€ 40
Speelgoed€ 20
Verzorging algemeenMandjes, borstels, dekens , halsband en riem€ 20
VaccinatiesElke dierenarts heeft een andere prijs€ 40-100
Verzekering(of spaarpotje) indien je shiba een accidentje heeft€ 200
TOTAAL€ 420-480
Shiba Inu prijs Vlaanderen
Shiba Inu prijs
Shiba Inu prijs belgië
Shiba Inu prijs
Shiba Inu prijs België
Shiba Inu prijs

Een gemiddelde shiba inu kan 15 jaar oud worden. Dus afgerond ben je een 5.000 euro kwijt bij het houden van je hond. Daar tegen is een aankoopprijs van 2000 euro maar een kleintje, toch?

Je krijgt er uiteraard veel liefde en plezier voor terug, en de aankoop van een shiba is het zeker waard. Bekijk onze beschikbare pups, wanneer je overweegt om een shiba aan te schaffen.

Hoe herken je een oplichter? 

 • U krijgt een antwoordmail in gebrekkig Nederlands
 • De adverteerder heeft geen site
 • U kunt de pupjes niet zelf afhalen bij de adverteerder
 • U kan betalen met Western Union
 • Na storting van de “lage” verkoopprijs, vraagt de “verkoper” extra geld voor douanekosten, extra vaccins, …
 • Al het gestorte geld is de koper KWIJT!

Een Shiba Inu pup kopen bij Woefkesranch:

 • Een Shiba Inu pupje
 • Een Shiba Inu pup die gevaccineerd is
 • Een Shiba Inu pup die ontwormd is
 • Een Shiba Inu pup die geïdentificeerd is met een microchip
 • De Shiba Inu pup wordt verkocht met een schriftelijke garantie
 • Service na verkoop: u krijgt hier, uniek in België, een 24/7 service: 24u op 24u kan u ons team bereiken voor dringende ‘puppyvragen’
 • Begeleiding met Shiba Inu opvoedingstips

Voor je een hond koopt of adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij uw woning, budget en levensstijl. We onderscheiden een 10-tal groepen van honden, gaande van schoothonden tot jachthonden. Hondenrassen verschillen in activiteitsniveau, blaffen, waakzaamheid, jachtinstinct, grootte, vachtverzorging enzovoort. Ga bij meerdere fokkers kijken, en vraag informatie aan de verenigingen van rashonden. Zo ontdek je welk type hond bij jou past. De onderstaande vragen kunnen je op weg helpen:

 • Waarom wil je een hond in huis halen? Eerder als gezelschap, of om te waken, om samen te sporten of om aan shows deel te nemen?
 • Welke eigenschappen moet de hond hebben om te passen bij uw leven?
 • Hoe vaak ga je je actief bezig houden met de hond?
 • Hoe groot mag zijn jachtinstinct zijn? Zijn er nog katten, konijnen of schapen in de omgeving waarvoor de hond een bedreiging kan zijn?
 • Wil je een pup of liever een volwassen hond en heb je tijd voor de (her)opvoeding en gewenningsperiode?
 • Hoeveel tijd en geld kunt u besteden aan de (vacht)verzorging? Shiba Inu prijs oké?

Lees de mailtjes van onze tevreden klanten via: https://klantentevredenheid.woefkesranch.be

Bekijk onze beschikbare Shiba Inu pupjes via: https://www.woefkesranch.be/pups-te-koop/shiba-inu/

Onze contactgegevens

WOEFKESRANCH International
B.V.B.A.Verschueren-Dyck
BTW BE 0436 258 191
Erk.Nr.: HK 1510 1339

Marleen en Erik Verschueren
Slameuterstraat 29
2580 Putte 
België
Tel: +32 (0)15 75 59 42
Fax:+32 (0)15 75 82 67

E-Mail

U zocht op Shiba Inu prijs vergelijken? Shiba inu prijs België? Shiba inu prijs Nederland, shiba inu prijs Vlaanderen?

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Shiba Inu.

Shiba Inu - Suki

Onderwerp: 1ier anniversaire de Suki

Envoyé de mon iPhone

Shiba Inu - jupke

Alvast bedankt voor de verjaardagswensen.

Groetjes Tania.Tobyen Jupke

Shiba INu - Roxie

Merciii,nous ne l'avions pas oubliée,nous l'avons bien gâtée 😊Voici donc notre petite Roxie🤩

Roxie est Née le 8 Mai 2022

Jules x Jessie

Shiba INu - Suki

Suki se plaît déjà beaucoup. Tout se passe à merveille et déjà 3 pipis au jardin!

[Marleen - Woefkesranch] 

Suki a quité sa maman ce matin 😊

Un Shiba est super vite propre à la maison 

Gulli x Ying   -   ° 4 Mars 2023
Shiba Inu - Thumeries, France

Geboren op 13/06/2010

Shiba - Thumeries, Frankrijk
Shiba Inu - Suki - Evere, België
Souvenir Suki 2019��
Suki is geboren op 1/10/2015
Shiba Inu - Anderlecht, België
Shiba Inu - Indy - Landgraaf, Nederland
Laad meer

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Shiba Inu