Een bench voor een beagle: Hoe groot moet die zijn?

Inhoudsopgave

Een geschikte bench beagle is een gemiddelde formaat bench. Wij verkopen ook benches en toebehoren voor elk formaat hondenrassen in onze fokkerij, vraag meer uitleg bij de aankoop van uw beagle.

Het formaat van de bench voor een beagle dat u kunt gebruiken is ongeveer 90 tot 100 cm lang en 60 cm hoog. Tevens eenvoudig in te klappen en op reis mee te nemen.

Ook geschikt voor o.a: Franse Bulldog, King Charles Spaniël, Dwergschnauzer, Welsh Springer Spaniël, Pekinees, West Highland White Terriër, …

Lengte:

De lengte van de bench bepaalt u door de hond van het puntje van de neus tot het puntje van de staart op te meten. Hierbij telt u 15 cm op.

Hoogte:

De hoogte van de bench bepaalt u door de hond van de bovenkant van de kop tot de vloer op te meten. Hierbij telt u ook 15 cm op.

Breedte:

De breedte van de bench bepaalt u door 3/4 (drie kwart) te nemen van de hoogte van de hond. Iets breder is altijd prettig, maar niet noodzakelijk.

Voorbeeld van het bepalen van de grootte van een bench:

Beschrijving: grootte bench

Als je hond nog groeit, dan kun je een bench op de groei kopen. Tijdens de zindelijkheidstraining mag de bench niet te groot zijn, anders bestaat de kans dat de hond zijn behoefte doet in de bench. De hond ziet het dan niet meer als zijn veilig ‘hol’.

Om dit te voorkomen kun je een gedeelte van de bench afschermen met een bench verdeler zodat de bench de hond voldoende geborgenheid biedt. Een bench verdeler zorgt er tevens voor dat de hond zich sneller op zijn gemak zal voelen in de bench.

Uiteraard kunt u ook overwegen om een kleine bench te nemen als de hond nog jong is en later over te stappen naar de uiteindelijke bench grootte. Tegenwoordig zijn honden benches zo goedkoop, dat dit al snel de moeite waard is.

Waarom een bench voor een beagle?

Een bench of kamerkennel is onmisbaar als u een puppy in huis krijgt. Uw hond kan hier tijdelijk verblijven en een puppy heeft hier zijn eigen plaats, daarnaast helpt het ook in de zindelijkheidstraining van uw puppy.

Honden hebben van nature een eigen territorium nodig en voor een puppy is dit in het begin nog erg wennen. Een complete huiskamer vormt een erg groot territorium dat de pup onzeker kan maken en waardoor hij bijv. meubelen gaat slopen of overal zal plassen.

Een bench is daarom onmisbaar bij de opvoeding van een puppy. De bench houdt het territorium beperkt en helpt bij het zindelijk worden van de puppy. Geef de puppy een kluifje of een andere snack als hij in de bench moet, hierdoor associeert de pup de bench als een fijne eigen plek.

Beste bench beagle pup

Bench voor een beagle puppy
Beagle bench

Deze bench is perfect voor een beagle puppy, ze is iets te klein voor een volwassen beagle. Dit zorgt ervoor dat je beagle puppy minder snel die bench zal als toilet gebruiken.

Dit model bestaat uit een stevige metalen bedrading met twee deuren in verwerkt. Zo kan uw beagle langs twee kanten in en uit zijn bench. Op de bodem is een verwijderbare plastic schuif zodat het schoonmaken makkelijk wordt.

Bovendien is deze bench ook zeer betaalbaar.

Als u een bench wilt die u ook als volwassen kunt gebruiken, bekijk dan het volgende model.

Beste bench voor een beagle

Beagle bench
Bench voor een beagle

Met een formaat van 92 cm lang, 57 cm breed en 64 cm hoog is dit gewoon de perfecte maat bench voor een volwassen beagle. Een beagle puppy kan hier ook in, hij is dan iets ruimer voor de pup.

Dit model bestaat uit een stevige metalen bedrading met twee deuren in verwerkt. Zo kan uw beagle langs twee kanten in en uit zijn bench. Op de bodem is een verwijderbare plastic schuif zodat het schoonmaken makkelijk wordt.

Bovendien is deze bench ook zeer betaalbaar.

Beste auto bench of reis bench voor een beagle

Autobench beagle
Bench voor een beagle

Deze stevige auto bench bestaat uit traliewerk van aluminium en fineerhout. Door de trapeze vorm is deze bench geschikt voor vervoer in auto´s.

Waarom is een beagle bench voor je hond zo belangrijk?

Een hondenbench is essentieel voor elke huisdiereigenaar. Een bench helpt om uw beagle veilig te houden wanneer u er niet bent om toezicht te houden. Het geeft ze ook hun eigen ruimte waar ze kunnen ontspannen en zich veilig voelen. Het geeft uw hond niet alleen een gevoel van veiligheid, maar het leert hem ook grenzen die belangrijk zijn voor zijn veiligheid en welzijn.

Door te investeren in een van de beste hondenbench, kunt u er zeker van zijn dat uw beagle een comfortabele plek heeft om te ontspannen en zich thuis te voelen. Het juiste formaat bench is ook belangrijk, zodat de hond genoeg ruimte heeft om zich comfortabel te bewegen, en de gebruikte materialen moeten sterk en duurzaam genoeg zijn om bestand te zijn tegen slijtage door regelmatig gebruik. Met de juiste bench heeft uw beagle een veilige plek die hij altijd de zijne kan noemen.

Wat maakt een goede bench voor een beagle?

Een goede Beagle bench is een essentieel hulpmiddel voor elke Beagle eigenaar. Het biedt uw Beagle een veilige plek om te ontspannen en te slapen terwijl u weg bent. Een goede Beagle bench moet stevig zijn en ruim genoeg om uw Beagle comfortabel te laten slapen. Het moet ook een vergrendelingsmechanisme hebben dat uw Beagle beschermt tegen schade of ontsnapping.

Bovendien moet de bench stevig in een bench passen, zodat hij tijdens het reizen niet verschuift. De bench moet stevig op de grond staan, zodat uw beagle op één plaats blijft en niet in gevaar komt. Het ontwerp van de bench moet er ook voor zorgen dat u of iemand anders gemakkelijk bij uw beagle kan zonder de hele bench te moeten verplaatsen. Uiteindelijk is een goede Beagle bench essentieel om uw beagle een veilige en comfortabele plek te bieden tijdens het reizen of thuis.

Beagle teef 4988 5
Bench voor een beagle

Hoe om te gaan met een bench voor een beagle?

Bij het gebruik van een bench is het belangrijk dat deze wordt gebruikt als een comfortabele plaats voor uw hond om te slapen of te rusten. Gebruik de bench nooit als een vorm van straf, want dat veroorzaakt alleen maar onrust en angst bij uw huisdier. Maak de ervaring in plaats daarvan leuk en belonend door hun favoriete speeltje erin te leggen en ze lekkers te geven als ze erin gaan.

Om uw hond verder aan te moedigen de bench positief te bekijken, neemt u elke dag de tijd om commando’s zoals ‘naar bed gaan’ te oefenen terwijl hij in de bench zit. Met consequente training en positieve bekrachtiging kunt u ervoor zorgen dat uw hond graag in de bench zit.

Wat is het verschil in kwaliteit van de benches voor honden?

De kwaliteit van benches voor honden kan drastisch variëren, afhankelijk van het type bench en het doel ervan. Hondenbenches zijn ontworpen om uw hond een veilige, afgesloten ruimte te bieden, terwijl benches zijn ontworpen als openluchtruimtes zonder deuren of muren. Benches hebben vaak extra voorzieningen zoals kussens, bogen of hellingen die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid en het comfort van uw puppy.

Benches zijn er meestal ook in grotere maten, zodat uw pup zich kan uitstrekken en bewegen in vergelijking met de meer beperkende ruimten die hondenkratten bieden. Uiteindelijk zal het verschil in kwaliteit van benches voor honden afhangen van wat voor soort functies u wilt voor uw pup en of u een afgesloten ruimte of een open ruimte voor hen om te spelen nodig hebt.

Het ideale hondenhok voor je Beagle

Bij het overwegen van een ideaal hondenhok voor uw Beagle is het belangrijk rekening te houden met de grootte en het gewicht van uw huisdier. Beagles wegen meestal zo’n 20-25 pond en zijn 14-16 inch groot, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het hondenhok de juiste afmetingen heeft. Het hondenhok moet breed genoeg zijn zodat uw Beagle zich comfortabel kan omdraaien en hoog genoeg om op te staan zonder zijn hoofd tegen het dak te stoten. Bovendien wilt u een deur die laag genoeg is, zodat uw Beagle er gemakkelijk in en uit kan.

Koop zo mogelijk een hondenhok met verstelbare poten, zodat u de hoogte van de vloer kunt verhogen of verlagen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is ook belangrijk dat er voldoende ventilatie is, zodat de lucht vrij kan circuleren in het hondenhok – dit zal uw huisdier koel houden tijdens de warmere maanden. Zorg er ten slotte voor dat het materiaal dat u voor het hondenhok gebruikt sterk genoeg is om bestand te zijn tegen slijtage door zowel het weer als uw hond!

Maar ik wil niet voor altijd een bench / puppyren

Als je een beagle pup adopteert, is het goed om ze van jongs af aan te leren wennen aan de bench. Zo ben je niet voor altijd afhankelijk van een puppyren of bench. Beagles zijn een van de meest intelligente rassen en kunnen snel leren als ze goed getraind worden. U kunt altijd zonder bench als uw hond goed opgevoed is en gewend is aan de bench. Dit kan met consequente training en positieve bekrachtiging. Overweeg als alternatief te investeren in een comfortabele bench voor uw pup om zich overdag op te ontspannen. Dat geeft hem meer ruimte dan een traditionele bench en biedt hem een comfortabele plek om te slapen en te rusten.

Waar zet je de bench en ren neer

De beste plaats voor een hondenkennel en ren is een vlakke, open plek. Het moet beschut zijn tegen de elementen en toegang hebben tot veel natuurlijk licht. De kennel moet op de grond staan, terwijl de ren aan de kennel of aan de zijkant kan worden bevestigd. Als er ruimte is, kunt u ook een bankje in de ren maken, waarop uw pup zich kan ontspannen. Deze bank moet stevig genoeg zijn om het gewicht van uw hond te dragen, dus zorg ervoor dat hij stevig staat als hij geïnstalleerd is. Zorg ervoor dat u de bank stevig in de grond vastzet, zodat hij niet kan verschuiven als uw pup in zijn nieuwe ruimte rondrent!

Beagle reu 3538 1
Bench voor een beagle

Zorgen dat de bench leuk is voor de pup

Ervoor zorgen dat de bench van de pup leuk voor hem is, is een belangrijk onderdeel van benchtraining. Om uw pup te vermaken, kunt u verschillende speeltjes, kluiven en andere gadgets in de bench leggen. Deze items moeten regelmatig worden afgewisseld om te voorkomen dat uw pup zich gaat vervelen. U kunt er ook voor zorgen dat de pup voldoende toegang heeft tot traktaties en andere beloningen om goed gedrag in de bench aan te moedigen.

Zorg er ook voor dat de bench comfortabel is; hij moet een zacht bed of deken hebben om op te liggen en zorg ervoor dat er geen scherpe randen of hoeken zijn die hem kunnen verwonden als hij zich eraan stoot. Met wat planning en creativiteit kunt u ervoor zorgen dat de bench van uw pup zowel comfortabel als aangenaam is voor de tijd die hij erin doorbrengt.

Puppy plast / poept in de bench

Wanneer een puppy in de bench plast of poept, kan dat zeer frustrerend zijn voor de eigenaar. Het doel van krattraining is de puppy zindelijk en zindelijk te maken. Veel populaire hondenrassen zoals Yorkshire terriërs, golden retrievers, labs, Duitse herders en zelfs dwergpoedels kunnen moeite hebben met bench training. Als uw puppy een paar dagen zonder ongelukjes in de bench gaat, is dat geweldig!

Maar als uw hond ongelukjes heeft in de bench, kunt u de tijd die hij daarin doorbrengt verminderen. Franse buldoggen zijn bijzonder uitdagend als het gaat om zindelijkheidstraining en kunnen extra aandacht nodig hebben terwijl ze leren hoe ze buiten in plaats van in hun bench naar het toilet moeten. Met geduld en doorzettingsvermogen van uw kant krijgt u uw pup uiteindelijk zindelijk en uit zijn bench.

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Beagle.

Oscar – Beagle

Beste

In bijlage een paar foto’s van Oscar. Wordt ondertussen een grote meneer ;)

GroetjesR5r8b41ynn6s3zkh2fjbjw23f71w1s3tnyw1sqggm1w kdhw1gdnym3lcdf0w3bpb

Cooper – Beagle

Hallokes   

Onze Cooper ondertussen zijn vaccin gehad hier nog fotootjes van Cooper. 

 R5r8b41ynn6s3zkh2fjpqw1q5mxg3lfbbww1q48bm1xp16nw1gdpbw1wzjrdw24wbcg25fmr9w1 hvy

Lila – Beagle

 Bonjour,

Notre petite Lila se porte très bien. Les gens l’admire et les enfants en raffolent.

Bon dimanche

Beagle – Nala

We now also have a 5 month old baby who Nala absolutely adores ♥️

R5r8b41ynn6s3zkh2fdg w1srtcg1spn9hw3jjpvl1xnxrtw1gc r 3dh b1w1q44k 1xnclkw22wfc01 yr87n1s4kbj4w1

Beagle : Bella Happy Birthday 1 year old-

🎂🎉🎊

Sent from Yahoo Mail on Android

R5r8b41ynn6s3zkh2fdlpw1zmvzg3k22lfw1v2skp1w vtqw1gd36q3bkmg w3yn3bc3h3bghw25cyy81 yr87n1s4kbj4w1

Samba – Beagle

Bonjour;

Voici notre petite samba qui a bien grandit.

Elle est heureuse parmi nous.😍

Bon dimanche 

R5r8b41ynn6s3zkh2fc yw3h39gs3lj5wqw3lhh z1x0

Jules – Beagle

Zoals je ziet ben ik al flink gegroeid en zit ik vol fratsen xxx

Beagle – millie

Hierbij ter info een paar foto’s van Millie. De pup die nu bijna 2 weken bij ons is. Ze doet het heel goed. Ze is een flinke, ondeugende, speelse en lieve hond. Groeten vanwege de familie Caes uit Aarschot

Barry – Beagle

Ben al  groot aan worden 🐾

Grtjs Jean en Gerda 

 

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Beagle

Lees meer over de op onze blog.