Ga naar inhoud

Beagle pups Oost-Vlaanderen te koop

Gepubliceerd op

U op zoek naar een beagle pups Oost-Vlaanderen, overweeg dan zeker om eens een stapje verder te gaan en bezoek onze Belgische Beagle puppy’s. Al onze beagle puppy’s zijn bij ons geboren. Dit kunt u bekijken via het Europees paspoort, het paspoort nummer begint met BE. Wij zijn reeds 25 jaar erkend fokker. Onze twee zonen zitten mee in het bedrijf, een echte familie fokkerij dus!

beagle pups oost-vlaanderen

U kunt ons vinden tussen Antwerpen en Brussel. U vraagt zich af waarom wij een artikel schrijven over beagle pups Oost-Vlaanderen terwijl wij eigenlijk in Putte (omgeving Mechelen) wonen. Een hond is voor het leven, dus kiest u beter maar direct een goede gezonde hond. Veel honden winkels importeren veel honden vanuit oost-Europa en u kent de verhalen wel, al dan niet waar. Wij fokken al onze Beagles zelf, dus minder problemen! Dus op zich loont het zeker de moeite om deze afstand te rijden, wij zitten ongeveer 80 kilometer van Gent.

Beschikbare Beagle pups Oost-Vlaanderen

 

 

Tientallen baasjes tevreden over hun beagle pups Oost-Vlaanderen

Wij hebben tien- tot honderdtallen tevreden beagle klanten. U kunt ze allemaal nalezen via onze klantentevredenheid pagina. Of hieronder vind u een selectie van enkele klanten.

  • Beagle – Bolly

    Beste Wannes en Marleen   Bedankt voor de verjaardagswensen. Ondertussen is Bolly de Beagle een jaar bij ons, hij stelt het zeer goed. Hij is een brave en energievolle hond waar we van houden. Zie bijlage voor een foto.   Van Mouffaert / Vercammen Het bericht Beagle – Bolly verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

  • Beagle – George

    Beste, Georges, onze Beagle, is ondertussen gegroeid tot een flinke hond.  Zowel de kinderen, m’n vrouw en ikzelf zijn er ondertussen erg aan gebonden. Mits de nodige scholing zijn we er zelfs in geslaagd dat het een Beagle is geworden die (redelijk) gehoorzaam is J In bijlage een paar foto’s.  Hij lijkt wel geboren te […] Het bericht Beagle – George verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

  • Louna – Beagle

    Het bericht Louna – Beagle verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]Onze rassen

Tags: