/ / Labradoodle zonder wachtlijst: een goed idee?

Labradoodle zonder wachtlijst: een goed idee?

U bent op zoek naar een labradoodle fokker zonder wachtlijst? Bij Woefkesranch hebben wij soms labradoodle pups die direct beschikbaar zijn. Je zult wel zeer snel moeten zijn of misschien al op voorhand reserveren.

Of wenst u op de hoogte gehouden worden wanneer we nieuwe foto’s op onze website zetten, schrijf u dan GRATIS in op ons puppyalert.

1 van onze labradoodle fokteefjes
1 van onze labradoodle fokteefjes

Werkwijze van woefkesranch

Woefkesranch verkoopt enkel Labradoodle puppy’s van eigen fokkerij. Zo kunnen wij u een gezonde pup aanbieden met zo weinig mogelijk bacterie druk

U kunt onze labradoodle pups bij hun moeder bezoeken. Zo ziet u de eigenschappen van de moeder en kunt u zelf oordelen.

Wij plaatsen elke puppy die wij verkopen in onze gallerij. Daar vindt u twee foto’s van elke puppy met referentienummer. Dit referentienummer is een deel van de chipnummer: zo herkennen we elk hondje. Er staat ook telkens de prijs en geslacht bij.

U kunt een puppy reserveren door op de reservatieknop onder de foto te klikken. Wij vragen dan een klein voorschot en uw gegevens.

Wij snappen dat het niet makkelijk is een hond online te kopen. Vandaar bent u vrijblijvend welkom op onze ranch tijdens onze openingsuren.

Als u het geluk hebt dat een puppy direct het nest mag verlaten, heeft u misschien sneller een Labradoodle dan verwacht. Onze puppy’s mogen het nest verlaten vanaf de leeftijd van 8 weken.

Geen impuls aankopen

Bij Woefkesranch zijn wij ervan overtuigd dat een hond voor het leven is! Wees dus voldoende voorbereid voor de aanschaf van een puppy.

Impuls-aankopen veroorzaken soms later problemen.

U kunt zich inlezen op onze site of even googelen. Er bestaan ook goede labradoodle boeken.

Als u klaar bent voor een Labradoodle puppy, kunt u verder gaan.

Labradoodle fokker bezoeken

Wij raden aan ga de fokker eens bezoeken. Bevalt die fokker je, vraag dan hoe je aan een puppy kunt komen.

Of het nu een fokker met of zonder wachtlijst is, ga waar je je goed voelt. Dat bespaart een hoop problemen.

Labradoodle pups te koop

U kunt onze Labradoodle pups vinden bij de beschikbare Labradoodles. U kunt gratis op de hoogte gehouden worden wanneer wij nieuwe Labradoodle pups op onze website zetten via onze puppy alert. Voor zeker te zijn dat u op de reservatie wachtlijst komt kunt u ook een puppy reserveren.

Hier vindt u meer over het Labradoodle boek!