Labradoodle zonder wachtlijst: een goed idee?

U bent op zoek naar een labradoodle fokker zonder wachtlijst? Bij woefkesranch hebben wij soms labradoodle pups die direct beschikbaar zijn. Je zult wel zeer snel moeten zijn of misschien al op voorhand reserveren.

Of wenst u op de hoogte gehouden worden wanneer we nieuwe foto’s op onze website zetten, schrijf u dan in op ons puppyalert.

1 van onze labradoodle fokteefjes
1 van onze labradoodle fokteefjes

Werkwijze van woefkesranch

Woefkesranch verkoop enkel puppy’s van eigen fokkerij. Zo kunnen wij u een gezonde pup aanbieden met zo weinig mogelijk bacterie druk

U kunt onze labradoodle pups bij hun moeder bezoeken. Zo ziet u de eigenschappen van de moeder en kunt u zelf oordelen.

Wij plaatsen elke puppy die wij verkopen in onze gallerij. Daar vind u twee foto’s van elke puppy met referentienummer. Dit referentienummer is een deel van de chipnummer. Er staat ook telkens de prijs en geslacht bij.

U kunt een puppy reserveren door op de reservatieknop onder de foto te klikken. Wij vragen dan een klein voorschot en uw gegevens.

Wij snappen dat het niet makkelijk is en hond online te kopen. Vandaar bent u vrijblijvend welkom op onze ranch tijdens onze openingsuren.

Als u het geluk hebt dat een puppy direct het nest mag verlaten, heeft u misschien sneller een labradoodle dan verwacht. Onze puppy’s mogen het nest verlaten vanaf de leeftijd van 8 weken.

Geen impuls aankopen

Bij woefkesranch zijn wij ervan overtuigd dat een hond voor het leven is! Wees dus voldoende voorbereid voor de aanschaf van een puppy.

Van impuls aankopen komt meestal problemen voor de hond e

U kunt zich inlezen op onze site of even googelen. Er bestaan ook goede labradoodle boeken.

Als u klaar bent voor een labradoodle puppy, kunt u verder gaan.

Labradoodle fokker bezoeken

Wij raden aan ga de fokker eens bezoeken. Bevalt die fokker je vraag dan hoe je aan een puppy kunt komen.

Of het nu een fokker met of zonder wachtlijst is, ga waar je je goed voelt. Dat bespaard een hoop problemen.

Labradoodle pups te koop