Labradoodle zonder wachtlijst: Tips voor het vinden van een geweldige pup

U bent op zoek naar een labradoodle zonder wachtlijst van bij een fokker? Bij Woefkesranch hebben wij soms labradoodle pups die direct beschikbaar zijn. Je zult wel zeer snel moeten zijn of misschien al vooraf reserveren.

Woefkesranch heeft soms labradoodles zonder wachtlijst, maar dat is niet altijd. Bekijk onze galerij met beschikbare pups als we geen puppy’s beschikbaar hebben, moet je rekenen op een wachttijd van 6-12 weken. Met de puppy alert kun je een mail krijgen wanneer we terug pups hebben.

Of wenst u op de hoogte gehouden te worden wanneer we nieuwe foto’s op onze website zetten, schrijf u dan GRATIS in op ons puppy alert.

Labradoodle zonder wachtlijst
1 van onze labradoodle fokteefjes

Werkwijze van Woefkesranch

Woefkesranch verkoopt enkel Labradoodle puppy’s van eigen fokkerij. Zo kunnen wij u een gezonde pup aanbieden met zo weinig mogelijk bacterie druk.

U kunt onze labradoodle pups bij hun moeder bezoeken. Zo ziet u de eigenschappen van de moeder en kunt u zelf oordelen.

Wij plaatsen elke puppy die wij verkopen in onze galerij. Daar vindt u twee foto’s van elke puppy met referentienummer. Dit referentienummer is een deel van het chipnummer: zo herkennen we elk hondje. Er staat ook telkens de prijs en geslacht bij.

U kunt een puppy reserveren door op de reservatieknop onder de foto te klikken. Wij vragen dan een klein voorschot en uw gegevens.

Wij snappen dat het niet makkelijk is een hond online te kopen. Daarom bent u vrijblijvend welkom op onze ranch tijdens onze openingsuren en kan u de hondjes komen bezichtigen.

Als u het geluk hebt dat een puppy direct het nest mag verlaten, heeft u misschien sneller een Labradoodle dan verwacht. Onze puppy’s mogen het nest verlaten vanaf de leeftijd van 8 weken.

Een labradoodle zonder wachtlijst, maak er geen impuls aankoop van

Bij Woefkesranch zijn wij ervan overtuigd dat een hond voor het leven is! Wees dus voldoende voorbereid voor de aanschaf van een puppy.

Impuls-aankopen veroorzaken soms later problemen.

U kunt zich inlezen op onze site of even googelen. Er bestaan ook goede labradoodle boeken.

Als u klaar bent voor een Labradoodle puppy, kunt u verder gaan.

Labradoodle fokker bezoeken

Wij raden aan om de fokker eens te bezoeken. Bevalt die fokker je, vraag dan hoe je aan een puppy kunt komen.

Of het nu een fokker met of zonder wachtlijst is, ga waar je je goed voelt. Dat bespaart een hoop problemen.

Natuurlijk kun je bij een fokker met een labradoodle zonder wachtlijst sneller een puppy hebben.

Labradoodle pups te koop

U kunt onze Labradoodle pups vinden bij de beschikbare Labradoodles. U kunt gratis op de hoogte gehouden worden wanneer wij nieuwe Labradoodle pups op onze website zetten via onze puppy alert. Voor zeker te zijn dat u op de reservatie wachtlijst komt, kunt u ook een puppy reserveren.

Soms valt het voor dat wij labradoodles zonder wachtlijst hebben, soms moet je eventjes wachten. In ieder geval is dit maximum enkele maanden. Neem contact met ons op voor de actuele wachtperiode te weten.

Hier vindt u meer over het Labradoodle boek!

Hier kan u reviews lezen van onze klanten met een labradoodle.