Woefkesranch

Betrouwbare Shiba inu fokker met 100% Belgische puppy’s

Bent u op zoek naar een betrouwbare Shiba Inu fokker? Weet u niet goed waar u deze pup zou aanschaffen? Of heeft u nog vragen waarom net een Shiba Inu bij jullie zou passen of niet? Bij ons kunt u steeds terecht met alle uw vragen! Na meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u begeleiden in de juiste keuze van een puppy. Wij zijn geen doorsnee verkopers die zullen zeggen dat een Shiba Inu pup de ideale hond is voor u indien dat niet het geval is. Eerlijkheid is een belangrijke eigenschap van een betrouwbare Shiba Inu fokker. Aangezien wij ook andere rassen fokken met verschillende karakters kunnen wij ook daar meer informatie over geven.

Belgische pups

Al onze Shiba Inu pups zijn geboren in onze Ranch! Dat wil zeggen dat al onze pups met een Belgisch paspoort komen omdat ze ook van Belgische origine zijn. Mocht u dus graag de moederdieren zien, dan kunt u dat ook steeds bij ons! Wij werken dus NIET samen met andere fokkers en verkopen ENKEL Shiba’s van onze eigen Ranch – enkel zo kunnen wij garanderen dat onze pups van een betrouwbare fokker komen!

Door de stijgende vraag naar afkomst van puppy’s achten wij het enorm belangrijk dat onze pups steeds bij ons geboren worden. 100% Belgische pups – Dat garanderen wij!

Door het aanbieden van Belgische pups, en pups die in onze Ranch geboren zijn, kunnen wij veel meer vertellen over de pups. Zo kan de klant ook 100% zeker zijn dat alle nodige vaccins en ontwormingen reeds gedaan worden! Daarnaast zijn onze pups reeds beschikbaar vanaf 8 weken en niet pas vanaf 15 weken (zoals bij honden met buitenlandse origine), wat de socialisatie en opvoeding van de pup ten goede komt. Hoe vroeger een opvoeding start – hoe makkelijker voor de nieuwe baasjes en pups om elkaar te leren begrijpen!

Eigen moederhuis

Doordat we zelf fokken, kunnen we ook niet anders dan onze klanten een kijkje te laten nemen in het moederhuis. Ons moederhuis is open voor publiek – weliswaar onder toezicht. Indien u dit met uw eigen ogen wil aanschouwen, nodigen we u graag uit voor een kijkje binnen in onze fokkerij – het hart van onze Ranch! Enkel door het laten zien van zuigende jongen, kan een fokker aantonen dat hij effectief een fokker is en GEEN handelaar!

Tevreden klanten?

U zult het waarschijnlijk al wel gelezen hebben op ‘het internet’, verhalen en geruchten over ‘broodfok’ waar zieke honden verkocht worden … Ook wij zijn hier niet blind voor, het enige wat wij hierop kunnen zeggen is dat we streven naar 100% klantentevredenheid. Lees zeker en vast ook onze recensies op Google, vergelijk deze met andere plaatsen en als je nog tijd over hebt, kunt u nog beginnen aan onze klantenmailtjes (meer dan 1500 sinds 2014!)

U kunt alle mails van onze klanten of alleen shiba inu mails lezen. Daar leest u wat echte klanten van ons ervaren en niet wat mensen die tegen hondenfokkers zijn, en die denken dat je alleen honden in het asiel mag halen. Voor dat soort mensen zijn wij broodfokkers, gelukkig denken de echte klanten helemaal anders over ons.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf, waarin ouders samen met hun twee zonen instaan voor het verzorgen van de honden, vinden wij het enorm belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Wij streven naar de continuïteit van Woefkesranch, ook in de toekomst! Het horen van klantenervaringen maakt dat wij nog iedere dag bijleren en zo jullie ervaringen kunnen delen met toekomstige of nieuwe hondenbaasjes! Deel ook uw ervaring met ons!

Betrouwbare shiba inu fokker Woefkesranch
Shiba Inu fokker

Pups te koop van betrouwbare Shiba inu fokker

Overtuigd, hieronder vindt u enkele shiba pups van betrouwbare shiba inu fokker.

Woefkesranch
Woefkesranch: Shiba Inu fokker
Hatchi, Shiba Inu
Shiba Inu fokker
ShIba Inu mannetje
Shiba Inu fokker

Reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Shiba Inu.

Shiba Inu - Suki

Onderwerp: 1ier anniversaire de Suki

Envoyé de mon iPhone

Shiba Inu - jupke

Alvast bedankt voor de verjaardagswensen.

Groetjes Tania.Tobyen Jupke

Shiba INu - Roxie

Merciii,nous ne l'avions pas oubliée,nous l'avons bien gâtée 😊Voici donc notre petite Roxie🤩

Roxie est Née le 8 Mai 2022

Jules x Jessie

Shiba INu - Suki

Suki se plaît déjà beaucoup. Tout se passe à merveille et déjà 3 pipis au jardin!

[Marleen - Woefkesranch] 

Suki a quité sa maman ce matin 😊

Un Shiba est super vite propre à la maison 

Gulli x Ying   -   ° 4 Mars 2023
Shiba Inu - Thumeries, France

Geboren op 13/06/2010

Shiba - Thumeries, Frankrijk
Shiba Inu - Suki - Evere, België
Souvenir Suki 2019��
Suki is geboren op 1/10/2015
Shiba Inu - Anderlecht, België
Shiba Inu - Indy - Landgraaf, Nederland
Laad meer

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Shiba Inu