Betrouwbare Shiba inu fokker met 100% Belgische puppy’s

Inhoudsopgave

Bent u op zoek naar een betrouwbare Shiba Inu fokker? Weet u niet goed waar u deze pup zou aanschaffen? Of heeft u nog vragen waarom net een Shiba Inu bij jullie zou passen of niet? Bij ons kunt u steeds terecht met alle uw vragen! Na meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u begeleiden in de juiste keuze van een puppy. Wij zijn geen doorsnee verkopers die zullen zeggen dat een Shiba Inu pup de ideale hond is voor u indien dat niet het geval is. Eerlijkheid is een belangrijke eigenschap van een betrouwbare Shiba Inu fokker. Aangezien wij ook andere rassen fokken met verschillende karakters kunnen wij ook daar meer informatie over geven.

Belgische pups

Al onze Shiba Inu pups zijn geboren in onze Ranch! Dat wil zeggen dat al onze pups met een Belgisch paspoort komen omdat ze ook van Belgische origine zijn. Mocht u dus graag de moederdieren zien, dan kunt u dat ook steeds bij ons! Wij werken dus NIET samen met andere fokkers en verkopen ENKEL Shiba’s van onze eigen Ranch – enkel zo kunnen wij garanderen dat onze pups van een betrouwbare fokker komen!

Door de stijgende vraag naar afkomst van puppy’s achten wij het enorm belangrijk dat onze pups steeds bij ons geboren worden. 100% Belgische pups – Dat garanderen wij!

Door het aanbieden van Belgische pups, en pups die in onze Ranch geboren zijn, kunnen wij veel meer vertellen over de pups. Zo kan de klant ook 100% zeker zijn dat alle nodige vaccins en ontwormingen reeds gedaan worden! Daarnaast zijn onze pups reeds beschikbaar vanaf 8 weken en niet pas vanaf 15 weken (zoals bij honden met buitenlandse origine), wat de socialisatie en opvoeding van de pup ten goede komt. Hoe vroeger een opvoeding start – hoe makkelijker voor de nieuwe baasjes en pups om elkaar te leren begrijpen!

Eigen moederhuis

Doordat we zelf fokken, kunnen we ook niet anders dan onze klanten een kijkje te laten nemen in het moederhuis. Ons moederhuis is open voor publiek – weliswaar onder toezicht. Indien u dit met uw eigen ogen wil aanschouwen, nodigen we u graag uit voor een kijkje binnen in onze fokkerij – het hart van onze Ranch! Enkel door het laten zien van zuigende jongen, kan een fokker aantonen dat hij effectief een fokker is en GEEN handelaar!

Tevreden klanten?

U zult het waarschijnlijk al wel gelezen hebben op ‘het internet’, verhalen en geruchten over ‘broodfok’ waar zieke honden verkocht worden … Ook wij zijn hier niet blind voor, het enige wat wij hierop kunnen zeggen is dat we streven naar 100% klantentevredenheid. Lees zeker en vast ook onze recensies op Google, vergelijk deze met andere plaatsen en als je nog tijd over hebt, kunt u nog beginnen aan onze klantenmailtjes (meer dan 1500 sinds 2014!)

U kunt alle mails van onze klanten of alleen shiba inu mails lezen. Daar leest u wat echte klanten van ons ervaren en niet wat mensen die tegen hondenfokkers zijn, en die denken dat je alleen honden in het asiel mag halen. Voor dat soort mensen zijn wij broodfokkers, gelukkig denken de echte klanten helemaal anders over ons.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf, waarin ouders samen met hun twee zonen instaan voor het verzorgen van de honden, vinden wij het enorm belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Wij streven naar de continuïteit van Woefkesranch, ook in de toekomst! Het horen van klantenervaringen maakt dat wij nog iedere dag bijleren en zo jullie ervaringen kunnen delen met toekomstige of nieuwe hondenbaasjes! Deel ook uw ervaring met ons!

Belgische shiba inu fokker
Shiba inu fokker

Pups te koop van betrouwbare Shiba inu fokker

Overtuigd, hieronder vindt u enkele shiba pups van betrouwbare shiba inu fokker inclusief alle info zoals Shiba inu prijs, geslacht en beschikbaarheid.

Shiba inu pups te koop

Contacteer ons voor de beschikbaarheid op schrijf u in op onze puppy alert

Shiba inu fokker belgië
Woefkesranch: shiba inu fokker
Shiba inu pups te koop
Shiba inu fokker
Shiba inu mannetje
Shiba inu fokker

Reviews

Onze Trustpilot reviews

Hieronder de mails van onze klanten met hun Shiba Inu.

Shiba Inu – Blitz – Herselt

Shiba Inu
Jules x Akira
°3/2/2024

Shiba Inu – Yoko – Stekene

Koekoek alles prima met mij, ben gisteren naar zee geweest 🐶🐶👋👋👋

°31/1/2024

Shiba Inu – Yuki

Beste Marleen,

Facebook hebben we niet dus via deze weg een aantal kiekjes.  

Groetjes familie Van Schagen

Shiba inu – Yuki

Yuki continue de grandir … 😇

Hatchi – Shiba Inu

Bonjour!

Hatchi,notre chien 🐕 viens de chez vous!!

Il est magnifique. Il n’ai pas encore castré,car nous avons mal au cœur. Vous n’êtes pas intéressé par lui avant de le stérilisé ?

Bonne journée…

  

R5r8b41ynn6s3zkh2fjcpw3dl35k3z9xcvw3c6qlt1xp1j4w1gdpzs1 wj 9w1q3ftr1vnkpbw1

Shiba Inu

Notre shiba est le plus beau et tout ce passe bien. On est très content de l’avoir. Merci pour la demande. Voici quelques photos.

 

 

bonne année et meilleures salutions.

Schäfer Jessica & Mozina Patrick

°25/12/2022

Jules x Lola

R5r8b41ynn6s3zkh2fdg5w1zlf481sq9ggw3k2vqh1x0zmdw1gy2c224qzwfw1 wg23gjbw0w1 q0x1 yr87n1s4kbj4w1

Shiba Inu – Yuki

Frohe Weihnachten! Es ist schon das 3. mit Yuki zusammen! Vielen Dank für diesen großartigen kleinen Kerl ❤️ liebe Grüße aus Stollberg Zweifall! Von Marina Krings und Familie

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Shiba inu -Mochi

Bonjour est-ce que vous souvenez de Mochi? il a 11mois déjà, le temps passe vite 😋il est plus en plus mignon, merci à sa maman de nous faire un super bébé chéri comme ça 😋

Shiba Inu – Suki

Met Suki gaat t heel goed,net ontwormd . Kei leuke hond en is al zinnelijk 👌bedankt voor de goede informatie

Marc

Delen?

Vond je het artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer info over de Shiba Inu

Lees meer over de op onze blog.