Yorkshire terriër

Wij kweken en verkopen geen Yorkshire terriërs meer.

/ / / Waar vind ik een Yorkshire terrier fokker?

Waar vind ik een Yorkshire terrier fokker?

U bent op zoek naar Yorkshire terrier fokkers maar u vind door het bos de bomen niet meer? Na het lezen van dit artikel zult u weten waar een Yorkshire terrier te kopen! Je hebt verschillende soorten york fokkers, de verschillende fokkers zullen verder nog in detail aan bod komen.

yorkshire terrier fokker

Professionele Yorkshire terrier fokkers

De professionele Yorkshire terrier fokker kweekt Yorkshire terriers op professionele basis. Hij krijgt ook regelmatig controles van de overheid en dierenwelzijn, waardoor ze dus ook altijd in orde moeten zijn. Bovendien zijn ze verplicht om een schriftelijke garantie mee te geven bij de verkoop van een Beagle pup. Doordat zij professioneel bezig zijn met fokken, hebben ze meer ervaring met het fokken van puppy’s. Waardoor ze ook meer advies kunnen geven over de Yorkshire terrier.

Woefkesranch is een professionele Yorkshire terrier fokker. 
Wij geven een 24/7 service mee aan al onze klanten, 
klanten kunnen ons  altijd bereiken met hun  vragen nà hun  aankoop. 
Woefkesranch is reeds bijna 30 jaar een aanspreekpunt voor uw puppy’s.

Yorkshire terrier verkoper

Een verkoper koopt puppy’s aan en verkoopt deze dan terug. Meestal komen deze puppies van het buitenland.  Hier komen dus pups aan en af, wat uiteraard gevaarlijk kan zijn voor bacteriën. 
Wilt u een Belgische yorkshire terrier, dan kun u beter rechtstreeks bij de fokker kopen.

Hobbyfokker van Yorkshire terrier

Een hobbyfokker heeft meestal heel weinig honden waarmee hij fokt. Hij of zij heeft in de meeste gevallen ook minder ervaring in het fokken van puppy’s. Doordat hij weinig puppy’s verkoopt zal je ook weinig klachten over hem lezen.Bvb: 1 Zieke pup op de 10 gefokte hondjes per jaar, is reeds 10% problemen.

Conclusie

Eigenlijk moet je in vertrouwen een Yorkshire terrier kopen. Ga op genoeg plaatsen kijken hoe de honden daar zitten, gaan kijken kost niets. Zie je dingen bij de Yorkshire terrier fokker die niet kunnen, schrap die fokker dan alvast van uw lijst