Waar vind ik een chihuahua fokker?

U bent op zoek naar Chihuahua fokkers maar u vind door het bos de bomen niet meer? Na het lezen van dit artikel zult u weten waar een chihuahua te kopen! Je hebt verschillende soorten Chihuahua fokkers, de verschillende fokkers zullen verder nog in detail aan bod komen.

chihuahua fokker
Een chihuahua van een klant bij Woefkesranch

Professionele Chihuahua fokkers

De professionele Chihuahua fokker kweekt chihuahua’s op professionele basis. Hij krijgt ook regelmatig controles van de overheid en dierenwelzijn, waardoor ze dus ook altijd in orde moeten zijn. Bovendien zijn ze verplicht om een schriftelijke garantie mee te geven bij de verkoop van een chihuahua pup. Doordat zij professioneel bezig zijn met fokken, hebben ze meer ervaring met het fokken van puppy’s. Waardoor ze ook meer advies kunnen geven over de chihuahua.

Woefkesranch is een professionele Chihuahua fokker
Wij geven een 24/7 service mee aan al onze klanten, 
klanten kunnen ons  altijd bereiken met hun  vragen nà hun  aankoop. 
Woefkesranch is reeds bijna 30 jaar een aanspreekpunt voor uw puppy’s.

Chihuahua verkoper

Een Chihuahua verkoper koopt puppy’s aan en verkoopt deze dan terug. Meestal komen deze puppies van het buitenland.  Hier komen dus pups aan en af, wat uiteraard gevaarlijk kan zijn voor bacteriën. 
Wilt u een Belgische chihuahua, dan kun u beter rechtstreeks bij de fokker kopen.

Hobbyfokker van Chihuahua’s

Een Chihuahua hobbyfokker heeft meestal heel weinig honden waarmee hij fokt. Hij of zij heeft in de meeste gevallen ook minder ervaring in het fokken van puppy’s. Doordat hij weinig puppy’s verkoopt zal je ook weinig klachten over hem lezen. Bvb.: 1 Zieke pup op de 10 gefokte hondjes per jaar, is reeds 10% problemen.

Conclusie

Eigenlijk moet je in vertrouwen een Chihuahua kopen. Ga op genoeg plaatsen kijken hoe de honden daar zitten, gaan kijken kost niets. Zie je dingen bij de Chihuahua fokker die niet kunnen, schrap die fokker dan alvast van uw lijst