/ Hoe onze Shiba inu pups volgen op Social media

Hoe onze Shiba inu pups volgen op Social media

Volg onze Shiba’s op Twitter, Instagram, Facebook 

Heeft u een Shiba  van Woefkesranch,
én heeft u een Instagram waar u foto’s plaatst? 
gebruik Hashtag #Woefkesranch
zo vinden we snel onze vriendjes terug.
én, misschien vindt u de broertjes en zusjes op deze manier ook snel terug 🙂

onze puppies te koop

onze puppies op FACEBOOK

onze puppies op INSTAGRAM

onze puppies op TWITTER

Leuke  Hashtags voor #shibas  :

 #shiba #shibainu #shibaken #shibadog #dog #dogstagram  #instadog #shibamania #whiteshiba #creamshiba #japanesedog #shibas #doglover #dogsofinstagram #doggy  #dogoftheday #shibainus #shibastagram #shibainusofinstagram #shibasofinstagram #puppies #shibainulove #myforeverloves #petsofinstagram #dogigers #shibasifig #puppygram #puppylove #puppylife #shibainuofinstagram #shibainupuppies #instashiba #instapuppy #woefkesranch #elkedageenhond #everydayadog

shiba
shiba pups
shiba pups shiba inu pups

Shiba Inu’s : Leiders en blaakt van zelfvertrouwen. Zacht van aard en kan speels zijn. Erg nieuwsgierig en trouw aan zijn baasje. Een erg fier ras.

Een Shiba is een zeer intelligente hond, geef hem een consequente opvoeding, 
ja is ja, neen is neen. Het resultaat is een aangename hond. Een droomhond zoals Hachi. 

Positieve leermethoden gaan uit van het aanleren en belonen van, voor ons, gewenst gedrag. Ongewenst gedrag leer je af door een alternatief aan te leren, niet zo zeer door correcties. Het is eigenlijk best simpel: bedenk hoe jij wil dat jouw hond zich gedraagt en train en motiveer je hond om dat gedrag ook te vertonen. Mag je hond op de bank? Geen probleem, als jij dat lekker gezellig vindt. Heeft je hond op 17.00 u razende honger, maar jij nog niet? Geef hem dan eten. Een hond opvoeden, is geen strijd, maar een samenwerking die heel belonend kan zijn, zowel voor de hond als voor de baas. Geniet van de succeservaringen en laat je niet kisten als het even niet zo vlot loopt. Denk maar aan Hachi, de wereldberoemde Akita, die bracht zijn balletje ook maar 1 keer terug, maar dat was meer dan voldoende, toch?