Lagotto Romagnolo: Birba
|

Lagotto Romagnolo: Birba

Dag Marleen en dag Wannes

 

Inmiddels is het al weer even geleden dat wij Birba ophaalden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Birba is een ongelooflijk leuke en lieve en uiterst slimme hond. Speelt erg graag met andere honden en zwemt het allerliefste. Ze is gezond en levendig. We hopen haar nog heel erg lang bij ons te mogen hebben.

Voor jullie nog de allerbeste wensen

Groet van Thom en MarionAfbeelding verwijderd door afzender.

Lagotto Romagnolo: Marcel
|

Lagotto Romagnolo: Marcel

Hallo,

Vooral eerst onze allerbeste wensen voor 2023.

In juli zijn wij onze Marcel bij jullie komen halen, een prachtige Italiaanse waterhond, onze ondeugende allerliefste schat. Soms koppig maar speels, aanhankelijk en leergierig. Zot van zijn dino en aap. Snel is hij opgenomen in ons gezin en al snel onmisbaar. Na wat aarzeling vond hij zijn draai op de hondenschool mits de nodige beloningen. Hij deed bij wijze van spreken al zijn nieuwe commando’s  tegelijkertijd voor zijn worst . Dagelijks gingen we wandelen, tijdens deze wandelingen heeft hij iets onopgemerkt gegeten, gelegd door een onmens. Hij is doodziek geworden, we hebben alles in het werk gesteld om hem beter te maken, hij is opgenomen geworden in de dierenkliniek na een plasmakuur, bloedtransfusie en medicatie mochten we hem terug mee naar huis nemen maar het heeft niet mogen baten. Onze schat is overleden. Ons gezin is gebroken, hij laat een enorme leegte achter, niks kan onze Marcel vervangen. Toch willen we jullie bedanken voor onze Marcel die we altijd gaan blijven koesteren, we hebben zo vaak complimenten gekregen over onze mooie jongen.

Vriendelijke groeten I.

Italiaanse waterhond: Roxy
|

Italiaanse waterhond: Roxy

Goedemiddag,
Bedankt voor jullie mailtje ivm. de verjaardag van onze hond die we bij jullie hebben gekocht. In bijlage kun je enkele foto’s terugvinden van haar. Het eerste jaar zijn we tamelijk streng geweest in de opvoeding en nu beginnen we hiervan enorm te genieten! Ze luistert goed, is steeds vrolijk, bijt niet naar ons en gaat zeer graag wandelen/ravotten op strand!
Bedankt,
Mvg, Stijn en An

Lagotto: Luca
|

Lagotto: Luca

Beste Marleen en medewerkers,

Bijna een jaarje is Luca bij ons

De puppytijd was heftig, maar nu is ze ons zalig maatje.

Grappig, wandelen is een feest en knuffelen zoveel je maar wilt..

Ook wij wensen jullie een gezond en flappy New Year !

Hilde , Walter en Luca

Lagotto: Balou
|

Lagotto: Balou

Hoi Marleen,

Het gaat goed met balou, en hij de 18de zijn 3de spuit gehad, nu zei dierenarts dat ik volgende maand weer 18de nog een spuit moet laten geven tegen de ratten/muizen.. dat die ziektes meebrengen als je met je hond gaat wandelen

Hij gaat goed mee wandelen, speelt graag in de tuin en krijgt heel complimenten.op de foto toont hij kleiner dan dat hij is

Wens jullie een fijn weekend toe

Grtjes petra en balou

Lagotto Romagnolo – Mellow

Lagotto Romagnolo – Mellow

Hoi woefkesranch team,

Onze 2e dag en nacht met Mellow is inmiddels alweer voorbij. Wat zijn we trots op haar. Ze doet het heel goed.

Ze eet goed, drinkt goed, plast en poept meestal op haar uitlaatplaats buiten. Soms nog een ongelukje binnen…

We zijn heel blij met haar.

Ook het verblijf in haar bench gaat iets beter. We willen haar in de nacht er in ieder geval in laten slapen. En op de dag als we allemaal weg gaan, willen we ook in haar bench laten.

Gisteren op de dag even geoefend, 10 minuutjes lukte, daarna nog een keer 10 minuutjes… Maar vannacht heeft ze van 2300-600 uur in de bench geslapen. Ed is nog wel beneden in dezelfde ruimte, maar ze gaat wel lekker slapen.

We hopen dat jullie de verslagjes kunnen waarderen. Als jullie iets opmerken of tips hebben, horen we dat graag!

Sportieve groetjes,

Familie Akerboom

Mellow – Lagotto Romagnolo

Mellow – Lagotto Romagnolo

Hallo woefkesranch team,

Wat zijn wij blij met Mellow. En wat doet ze het goed. Ook de warmte heeft ze goed doorstaan.
Ze slaapt soms door, soms moeten we er nog een keertje uit. Dan blaft ze vanuit haar bench beneden en eigenlijk moet ze dan ook altijd plassen/poepen…
Door de warmte hebben we de waterbak heel de dag neergezet. Zodat ze kan drinken wanneer ze dat nodig heeft… Daarom komt ze mogelijk dan ook soms in de nacht.
Als de warmte over is, halen we de waterbak in de loop van de avond weer weg.
Ze heeft wel de neiging veel van de straat te eten. Daar moeten we wel goed opletten. Steentjes, takjes, gras, blaadjes maar ook poep… We geven haar nu 3x per dag brokjes. We denken dat dat genoeg is. Hebben jullie enig idee waar dat eten van de straat vandaan kan komen?
Ze heeft sowieso veel bijt behoeftes. We hebben dan ook veel speelkluifjes en speeltjes die we in haar bekje doen als ze haar “dol dwaze” uurtje heeft.
Morgen mogen we haar ontwormkuur geven. Klopt het dat we dit 3 dagen achter elkaar herhalen? Dat staat in de beschrijving nl. Maar we wisten niet of dat nu ook moest. We horen graag of dit klopt.
Sportieve groetjes,
Familie A.
Uiteraard nog een paar mooie plaatjes van onze ondeugende, nieuwsgierige pup.