Lagotto Romagnolo – Beaufays, Belgique

Le lagotto se porte à merveille, un peu excitée et un sacré caractère mais tout va bien. En pièce jointe, quelques photos 🙂 Elle grandit vite!

Ce lagotto est né le 9/10/2022

Ube x Norra

Beaufays – Belgique

Lagotto Romagnolo: Birba

Dag Marleen en dag Wannes

 

Inmiddels is het al weer even geleden dat wij Birba ophaalden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Birba is een ongelooflijk leuke en lieve en uiterst slimme hond. Speelt erg graag met andere honden en zwemt het allerliefste. Ze is gezond en levendig. We hopen haar nog heel erg lang bij ons te mogen hebben.

Voor jullie nog de allerbeste wensen

Groet van Thom en MarionAfbeelding verwijderd door afzender.

Lagotto Romagnolo: Marcel

Hallo,

Vooral eerst onze allerbeste wensen voor 2023.

In juli zijn wij onze Marcel bij jullie komen halen, een prachtige Italiaanse waterhond, onze ondeugende allerliefste schat. Soms koppig maar speels, aanhankelijk en leergierig. Zot van zijn dino en aap. Snel is hij opgenomen in ons gezin en al snel onmisbaar. Na wat aarzeling vond hij zijn draai op de hondenschool mits de nodige beloningen. Hij deed bij wijze van spreken al zijn nieuwe commando’s  tegelijkertijd voor zijn worst . Dagelijks gingen we wandelen, tijdens deze wandelingen heeft hij iets onopgemerkt gegeten, gelegd door een onmens. Hij is doodziek geworden, we hebben alles in het werk gesteld om hem beter te maken, hij is opgenomen geworden in de dierenkliniek na een plasmakuur, bloedtransfusie en medicatie mochten we hem terug mee naar huis nemen maar het heeft niet mogen baten. Onze schat is overleden. Ons gezin is gebroken, hij laat een enorme leegte achter, niks kan onze Marcel vervangen. Toch willen we jullie bedanken voor onze Marcel die we altijd gaan blijven koesteren, we hebben zo vaak complimenten gekregen over onze mooie jongen.

Vriendelijke groeten I.

Italiaanse Waterhond: Balou

Ik wens jullie een gelukkig, succesvol en gezond 2023 toe

Lieve grtjes

petra en balou

Italiaanse waterhond: Roxy

Goedemiddag,
Bedankt voor jullie mailtje ivm. de verjaardag van onze hond die we bij jullie hebben gekocht. In bijlage kun je enkele foto’s terugvinden van haar. Het eerste jaar zijn we tamelijk streng geweest in de opvoeding en nu beginnen we hiervan enorm te genieten! Ze luistert goed, is steeds vrolijk, bijt niet naar ons en gaat zeer graag wandelen/ravotten op strand!
Bedankt,
Mvg, Stijn en An

Lagotto: Luca

Beste Marleen en medewerkers,

Bijna een jaarje is Luca bij ons

De puppytijd was heftig, maar nu is ze ons zalig maatje.

Grappig, wandelen is een feest en knuffelen zoveel je maar wilt..

Ook wij wensen jullie een gezond en flappy New Year !

Hilde , Walter en Luca

Lagotto – Laika

Dank jullie wel. Laika doet het goed, nogal eigenwijs en erg druk maar wel lief,

Met vriendelijke groet

Hans en Rianne 

Lagotto: Balou

Hoi Marleen,

Het gaat goed met balou, en hij de 18de zijn 3de spuit gehad, nu zei dierenarts dat ik volgende maand weer 18de nog een spuit moet laten geven tegen de ratten/muizen.. dat die ziektes meebrengen als je met je hond gaat wandelen

Hij gaat goed mee wandelen, speelt graag in de tuin en krijgt heel complimenten.op de foto toont hij kleiner dan dat hij is

Wens jullie een fijn weekend toe

Grtjes petra en balou

Lagotto Romagnolo : Carlos 1 jaar

 

 

Zalig een vriend en kameraad voor t leven