woefkesranch.com 
January 19, 2005
Subject: Kampenhout

Hallo de woefkesranch,

Hier nog wat nieuws over de Jake (Engelse bulldog), daar het al een tijdje geleden is dat we nog een foto hebben gestuurd, kan je er nu in bijlage enkele vinden van hem. 

Ze zijn genomen rond de kerstperiode en zoals je zal kunnen zien, past de kerstmuts hem zeer goed en heeft hij het helemaal naar zijn zich als pacha van het huis, en is dolgelukkig nu met zijn tuintje.

Het gaat zeer goed met Jake (nu 2,5 j.) en het is nog steeds een zeer lieve en aanhankelijk beestje, die we voor geen geld ter wereld meer kunnen missen. We hebben ook heel veel succes met hem als we gaan wandelen want overal krijgen we te horen dat hij een prachtexemplaar is en dat men er zo als hem maar heel weinig zien. Hij weegt al geruime tijd 27 kg en volgens de dierenarts is dit uitstekend en is hij tevens in goede vorm.

Ook stuur ik jullie een foto van zijn neefjes Benji de labrador ( van mijn ouders ) en van Bingo de rothweiler (van mijn zus ) beiden zoals jullie wel weten komen ze ook van bij jullie.

Benji is ondertussen als 11,5 j. maar maakt het nog steeds uitstekend en volgens de dierenarts kan hij nog enkele jaren mee als hij zo blijft als hij nu is. Het is op die leeftijd nog steeds een vinnige, speelse hond.

En dan Bingo, die is ondertussen 6 jaar en makt het ook uitstekend en is ook een hele lieve hond.

Ik hoop dat deze foto's jullie plezier zullen doen en met deze zenden wij jullie allen vele groetjes en een dikke poot voor Margriet en Celien.

 

Corina, Marc, Jake, Benji (+ mijn ouders) en Bingo (+ mijn zus)