----- Original Message ----- 
From: Iris Blomme 
To: woefkesranch.com 
Sent: Saturday, December 11, 2004 9:45 PM
Subject: layla


Ik ben bijna een jaar geleden een golden retrieverke uit het asiel gaan halen. Ze was toen zelf 6maanden. Ze noemde in die tijd Laika maar heb haar omgedoopt in Layla.
Ze had in haar jonge maanden geen geweldige jeugd achter de rug. Ze werd mishandeld en was zwaar ondervoed (10kilo) door haar vorige eigenaar.

Door haar ziekenboekje heb ik kunnen achterhalen dat ze oorspronkelijk van bij jullie komt. Ik wil jullie even mee delen dat ze het geweldig doet!!

Elke dag heb ik nog werk om haar terug in de mens te laten geloven en haar dingen te leren. Ze is heel schuw maar een schat van een woefje. Ze luistert ongelofelijk goed en er zit na haar jeugd zelfs geen greinte kwaadheid in.

Ze is enorm mooi met haar speciale tekening in haar vacht. We worden regelmatig aangesproken omdat het toch zo een speciale aftekening van golden retriever is. We werden zelfs al gevraagd om mee shows te lopen maar dat hebben we vriendelijk afgeslagen. Ze houdt meer van modderbaden in de wei dan mooi geknipt op het podium.
Het is net of we een pasgeboren pupje in huis hebben. Ze beleeft haar kleine pupymaanden nu pas!

Bedankt voor zo een schatje!
Iris Blomme