----- Original Message ----- 
From: Hans Jacobs 
To: info@woefkesranch.com 
Sent: Wednesday, April 13, 2005 3:53 PM
Subject: onze amstaff


Beste woefkesranch,

U vroeg ons om u op de hoogte te houden over ons Faschka een amstaff teefje,ze is ondertussen al een grote meid geworden van 1j.en2maand.Hierbij zijn ook enkele foto's gevoegd.
Op de 1ste is ze druk bezig haar kerstcadeau uit te pakken
Op de 2de ben ik samen met mijn papa aan't poseren voor mama
Op de 3de ben ik aan't luieren in mijn zetel(een hondenmand vind ik niet zo tof!)
Op de 4de lig ik al bij mama en papa in het grote bed te wachten tot we gaan slapen!
we zijn enorm tevreden met haar en willen haar voor geen geld ter wereld meer kwijt,ze doet iedereen in onze omgeving smelten,door haar knuffels en kusjes die ze geeft.
Graven in de tuin is haar favo bezigheid om nadien gezellig met haar zwarte poten bij ons in de stoel te liggen en vervolgens het huis rond te crossen,zalig vindt ze dat,maar kwaad kun je op haar niet zijn met haar zielige oogjes!
als we wandelen,kan ze het niet laten van in de plassen te springen!Een heel karwei om haar daarna weer wat proper te krijgen!
Ze slaapt ook nog steeds bij ons in bed lekker tussen mama en papa en is niet graag alleen,dus laten we vanaf nu steeds de tv opstaan,je kunt haar echter gerust in de living achterlaten,ze bijt niks stuk ( alleen reclamefolders,die moeten in duizenden stukjes),endan altijd de boekjes van mama,want de tuningboekjes van papa laat ze gerust!Verleden week had ze echter een blauwe stift gevonden,resultaat:we hadden een wit-bruin-blauwe amstaff zelfs haar oren zagen blauw!Maar ja mensen durven hun haar ook verven,waarom een hond dan niet,hé.
Voor de rest is ze echt een zalige hond die zeer waakzaam is,bij het minste geluid staat ze buiten te waken en ze beschermt ook haar mama en papa enorm goed,als ze ons niet direct vind,zoekt ze het hele huis af naar ons en krijst ze zoals een baby,vertrek dan maar eens!?Gevolg,haar meenenemen in de auto,dat vindt ze zo leuk,dat we haar er daarna bijna niet meer uitkrijgen.
Zo kunnen we uren doorgaan,we vormen met ons 3tjes een echt gezinnetje,want zo beschouwen we haar eigenlijk als ons kindje! 
Met vriendelijke groeten hans jacobs-annuska indekeu en faschkaamstaff

amstaff

amstaff

amstaff