>

From: Els Govaerts To: info@woefkesranch.com

Sent: Wednesday, March 24, 2004 10:11 PM
Subject: Zie hier ons schrijven

 
Ik heb in december 2002 een westie bij jullie gekocht, Angel is zijn naam. Na lang overwegen en enkele kennels te hebben afgeschuimd ben ik tot dit ras gekomen. Na vele informatie te hebben nagevraagd, bleek dat dit ras het beste bij mijn karakter past. Zo baas zo hond zeggen ze altijd. Mijn westie is een echte clown, hij haalt regelmatig grappen en grollen uit, wat er voor zorgt dat ik hem niet langer meer zie als een dier, maar meer als mijn beste vriend. Ik woon op een appartement en had daarvoor eigenlijk bang dat ik hem te veel zou moeten alleen laten als ik zou gaan werken. Maar mijn vriend heeft de eerste maanden met hem kunnen doorbrengen terwijl ik werken was. Nu volstaat het om 3x per dag een stevige wandeling te maken. Hij is ook naar de hondeschool geweest een daar bleek zijn guitig karakter nog meer naar boven te komen. ik zeg altijd dat hij grootheidswaanzin heeft :-). Hij laat zich helemaal niet doen door vele grotere honden. Er was toen een boxer die hem altijd letterlijk wou vertrappelen, hij liet toen even zijn tanden zien en zo moest de boxer al snel buigen. Als ik 's avonds laat ga wandelen en er passeert mij iemand dan gromt hij al van op afstand zo van "opgepast want ik bescherm mijn bazinneke"! Hij is echt een lieverdje, ik wil hem nooit meer kwijt. De dierenarts zei onlangs dat hij goed gespierd is en dat hij mooie witte tandjes heeft... Hij is dus in topvorm. let wel hij heeft niet het traditionele kapsel, omdat hij soms mee naar mijn vader gaat om daar in de aarde te graven, wat hij heel graag doet. daarom heb ik geopteerd voor een kort coupeke.
zeg nu zelf, ziet ie er niet schattig uit?
Ik heb ook de aflevering van 'recht van antwoord' gezien, ik vind dat u 100% gelijk heeft. Om een bedrag van 400 uit te geven, denkt men wel even na. U heeft mij goed te woord gestaan betreft de uitleg over de rassen waar ik toen tussen twijfelde. Heb nog een paar keer een mailtje gestuurd naar jullie om te laten weten hoe het met hem was, en ik kreeg altijd een antwoord. Daaraan zie ik dat jullie niet enkel op winstbejag uitzijn.
Nog veel succes met de woefkesranch en ik heb al overwogen om nog es langs te komen gewoon eens om naar die schattige puppiekes te kijken...
 
Groetjes van Els Govaerts uit Tienen en een High five van Angel
ps fotokes in bijlage