Manden en kussens voor een Pomeriaan

Spitz Nain Pomeranien

Dit artikel onderzoekt de kwaliteiten van de beste hondenbedden voor een Pomeriaan en waar u op moet letten bij het kopen van een Pommeren bed.

Voor de meeste eigenaren van gezelschapsdieren is het delen van je bed met je Pommeren een tweede natuur, je hebt geen problemen en jullie houden er allebei van.

Er zijn echter redenen waarom uw Pom een ​​bed zou moeten hebben waarin hij kan slapen. Uw Pom-hond verdient het om te slapen in het meest comfortabele Pommerse hondenbed voor zijn kleine lichaam.

Als je Pom altijd in je bed slaapt, is de kans groter dat hij hindernissen krijgt als hij de hele dag alleen wordt gelaten. Omdat hij niet gewend zal zijn om dutjes te doen en / of uit te rusten in dat nieuwe bed, zijn eigen bed, zal hij het overdag vaak moeilijk vinden om zich in zijn box of omheinde ruimte te vestigen. Dit kan gevoelens van verlatingsangst veroorzaken.

Als een kleine hond ras, kan Poms hebben wc ongevallen en / of kunnen van je bed vallen of dat u misschien zelfs rollen op de top van hem tijdens de slaap. Hoe meer toegang uw Pom tot uw bed heeft, hoe groter het risico is dat hij het bed nat maakt, door de matras heen.

Eigenschappen van het beste Pomeriaan bed

  1. Het moet de juiste ondersteuning hebben. Een topprioriteit bij het kiezen van een bed voor je Pom is de noodzaak van goede ondersteuning. Omdat hij klein is, weten veel eigenaren misschien niet hoe belangrijk het werkelijk is. Stress op een lichaam is gerelateerd aan zijn grootte.

Wanneer uw hond rust, moet zijn matras buigen om de juiste ondersteuning voor zijn lichaam te bieden en eventuele gewrichtsdruk te verminderen. Uw matras is verre van ideaal in dikte, waardoor het de juiste ondersteuning biedt voor het lichaam van uw huisdier, omdat het zo’n klein ras is.

Je pom moet ook goede demping hebben voor zijn ellebogen, anders kunnen ze verstijven en pijnlijk aanvoelen, en kan de vacht op zijn ellebogen dunner worden. Als u een oudere Pommeren heeft, is het van vitaal belang dat zijn orthopedische bed is gemaakt van traagschuim.

  1. De juiste maat om zekerheid te bieden. Pomeranians hebben over het algemeen een bijna overweldigend verlangen om zich veilig en veilig te voelen. Ze vinden het heerlijk om tegen je aan te nestelen om zich beschermd te voelen en dit is wat de meeste Pom-huisdieren helpt om volledig ontspannen te worden. Het Pommerse bed dat u voor uw hond koopt, moet de juiste maat voor hem hebben.

Pomeranians verschillen in wat ze het liefst in hun bed hebben. Sommigen houden van een plat oppervlak, anderen geven er de voorkeur aan dat het hoger ligt. Uw geliefde huisdier houdt misschien van stootkussens voor zijn hoofd.

Ongeacht de voorkeur, je Pom heeft zijn bed nodig als een rustig toevluchtsoord, zodat hij rustig naar binnen kan glippen, zonder gedoe of anderen de tijd geeft om hem te helpen. In zijn ruimte kan hij rusten en slapen weg van lawaai en andere dieren, comfortabel rusten en slaap van goede kwaliteit krijgen.

  1. Hoogwaardig materiaal om contactwrijving te stoppen. Veel dingen kunnen de vacht van uw huisdier aantasten, zoals: dorre winterlucht, de hete zomerzon, het soort borstelharen op de borstel dat u gebruikt en ingrediënten in zijn verzameling was- en schoonmaakproducten.

Contactwrijving treedt op wanneer de vacht van uw Pom tegen verschillende oppervlakken wrijft. Oppervlakken kunnen alleen zacht of ruw zijn en de intensiteit zal variëren, soms een beetje en soms veel. Als het een ruwe textuur is en het contact langdurig is, kan de vacht ernstig worden aangetast, met statische, gespleten haarpunten, een kroezige textuur en andere problemen tot gevolg.

  1. Wasbaar . Het is een verstandig idee om een ​​bed van goede kwaliteit te kopen met een wasbare hoes (en een extra hoes) die gemakkelijk te wassen is als dat nodig is. Er zijn een aantal dingen die de hoes kunnen vervuilen, zoals:

Een niet- gesteriliseerde vrouwelijke Pommeren, terwijl in een loopsheid, gewoonlijk “vloeit” gedurende minimaal twee weken. Hoewel Poms misschien slechts een lichte, nauwelijks merkbare stroom produceert, is het nog steeds iets om op te letten en vervolgens schoon te maken wanneer dat nodig is. Als het beddengoed niet wordt schoongemaakt met warm water en zeep, is dat erg onhygiënisch.

Het lichaam van uw hond creëert 24/7/365 natuurlijke oliën in zijn lichaam. Om de paar weken moet het beddengoed worden gewassen vanwege de opeenhoping van olie. Uw hond moet elke 3 – 4 weken worden gewassen om te voorkomen dat vuil en olie zich ophopen. Dit is ook het ideale moment om zijn beddengoed te wassen. 

Terwijl je Pom slaapt, zinken minuscule hoeveelheden van deze oliën in het beddengoed. Uiteindelijk zal het gaan ruiken, ofwel een muffe geur of een rare zoetzure geur. Voedseldeeltjes, stof, vuil en puin zullen zijn beddengoed aantasten en moet worden gewassen zodat het beddengoed weer hygiënisch wordt.

Beste hondenbedden voor Pommeren

Aanbevolen Pommeren hondenbed van goede kwaliteit

Veel Pommerse volwassenen en puppy’s voelen zich veilig, comfortabel en geborgen in een bed met verhoogde zijkanten. De matrassen van bedden zijn buitengewoon ondersteunend.

Aanbevolen traagschuim orthopedisch Pommeren hondenbed

Als uw Pom van welke leeftijd dan ook problemen heeft met heupen en / of knieën, kies dan een bed in orthopedische stijl, omdat het gewrichtsondersteuning biedt, de druk verlicht en uw hond helpt een betere slaapkwaliteit te krijgen.

Deze bedden zijn ideaal voor elke leeftijd van Poms, omdat u uw hond niet teveel kunt verwennen als het om comfort en gezondheid gaat. U kunt een bed met lage of hoge stootranden hebben en zelfs een platte matras als uw huisdier graag slaapt en ontspant op uw vloer.

Er zijn momenten waarop een hond het meest geschikt is voor een atypisch bed. Sommigen geven er de voorkeur aan om van de vloer te worden opgetild, ideaal in de zomer als er lucht onder hen stroomt. Een verhoogd bed is een geweldige manier om uw Pom in te laten ontspannen terwijl u van het buitenleven geniet.

Je Pom geeft er misschien de voorkeur aan om verhoogd te worden, zodat hij gelijk staat met je bed. Als dat zo is, is een verhoogd binnenhuis voor huisdieren waarschijnlijk het antwoord.

Hellingen en trappen voor menselijke bedden

Als uw huisdier zonder problemen in uw mensenbed slaapt, is dat prima. U moet echter op uw hoede zijn voor hoe uw Pom op uw bed en weer naar beneden gaat. Koop trappen voor kleine hondenrassen of een oprit als uw hond een senior is, en u zult uw Pom helpen zich veilig te voelen wanneer hij naar u toe of op de grond probeert te komen.

Meer over de Dwergkees