hondenrassen
 

Betaling - Reservatie
 

Bezoek ons!
Visitez nous!
Come visit us!
Besuchen sie uns!
 
 
       

 

 << Terug 
----- Original Message -----
From: Sandra
Sent: Friday, July 16, 2010 9:47 AM
Subject: Vraagje..

Hallo Marleen en Erik,

Wij zijn Sandra en Kris uit Rillaar, en hebben sinds 2006 onze herplaatser Lowie bij ons.

Het is zijn 4de en laatste halte , bij ons kan hij genieten van zijn oude dag J

Na lang zoeken, hebben we de allereerste eigenaars teruggevonden, en deze zijn dan ook Lowie nog komen bezoeken, vorig jaar in de zomer ergens, en zij hadden zelfs zijn origineel inentingsboekje nog! En daar vond ik de info, waar ik al zolang naar zocht…. Waar hij vandaan kwam!

Blijkt dus van bij jullie!! J 

Nu zijn wij ondertussen goed bevriend geraakt met Corina van Jake, ook een afstammeling van bij jullie J   en het kwam ter sprake hoe fel die 2 van karakter op elkaar leken!

2 sloefen hebben er niet aan! Haha!  En toen zei Corina, dat het wel eens kon zijn dat Lowie en Jake nog familie zijn van elkaar! Omdat Jake ook al 8 is – de leeftijd ligt niet ver uit elkaar!

Ze raadde mij dan ook aan om eens contact met je op te nemen, omdat ik écht wel benieuwd ben naar zijn mama en papa!

Misschien kan jij ons daar bij helpen, met een klein beetje geluk heb je die gegevens nog? 

Lowie ( oorpronkelijk Lou ) is geboren op 01/12/2002 en is dus nu ondertussen een flinke kerel van 7,5 ! Buiten wat stijfheid en een gevoelig maagske, gaat hij nog prima mee! Maar dat zal de ouderdom wezen! Hij is het mooiste wat ons ooit is overkomen!

De dierenarts toen was Dirk Louis uit Mechelen en de eerste eigenaar(es) was Chantal Engelen  en toen woonachtig in Balen. 

Ik hoop dat jij ons nog enige ouder/grootouder gegevens kan verschaffen met eventueel ( vooral ) fotootjes J daar zijn wij erg benieuwd naar !
Hoeveel broertjes en zusjes had/heeft hij? Of je misschien weet of die momenteel ook nog van zo een mooie oude dag mogen genieten? Als dat enigszins beschikbaar is, én je mag/wil die gegevens vrijgeven  zou dat ook heel fijn zijn!  

Ik ga er nog een paar fotootjes bij doen van onze ( en ook een klein beetje jullie)  knappe beer! J

Alvast bedankt voor de moeite!

Wij kijken er naar uit!

Groetjes,
Sandra en Kris & Lowieke