----- Original Message ----- 
From: jean-pierre laloyaux 
To: kweker dwergteckels woefkesranch.com 
Sent: Saturday, July 25, 2009 11:29 AM
Subject: onze schattige dwergteckel

Hallo, hier wat nieuws van onze schattige dwergteckel. Ze is het hier al goed gewend. Ze speelt met de hond (jack russel James) van ons dochter.

Ze is zeer lief met onze kleinzoon en wat ze zeggen dat de dwergteckels gevaarlijke honden zijn is wel goed mis. 

Ze is het zonnetje in huis en ik zou haar voor geen geld ter wereld meer willen missen. Het enige dat ik haar niet kan afleren is bij het binnenkomen aan onze tenen knabbelen, maar het duurt maar een paar seconden. Natuurlijk laten wij het haar niet toe.

Wat ons doet lachen is dat mijn hondje probeert te praten. Als we goeiemorgen zeggen tegen haar dan doet ze woewoewoe. Het is enorm grappig. Het is een echte knuffelbeer. Ze is ook wel wat aan de luie kant. Ze staat pas op als ik op sta. Als mijn man naar beneden gaat dan wil ze niet mee. Dan legt ze in haar in een bolleke in mijn armen. 

Bobette is ook een rustige hond naar andere hondjes toe. Als we met haar gaan wandelen dan reageert ze niet op die andere honden. We hebben haar dat nooit moeten afleren omdat ze dat gewoon niet deed. 

Ze is nu tien maanden jong. En mijn dochter haar hond is nu 11 maanden. 

In bijlage zullen we nog wat foto’s doormailen zodat jullie kunnen zien wat voor een prachtige hond ik heb. Groetjes van de familie Laloyaux

dwergteckel

dwergteckels

 
Kocht U ook uw hondje in de Woefkesranch?
Plaats hier een woordje of zijn foto

Vous venez d’acheter votre petit chien chez Woefkesranch?
Je vous invite à placer son petit mot et sa photo ici.


Have you bought your puppy as well at the Woefkesranch?
Give a little comment about him here or give us his picture.