amerikaanse cocker spaniel pups

 

Woefkesranch = Familiefokkerij

Opgestart in 1991 door Erik Verschueren & Marleen Dyck, man en vrouw.
Ook hun twee zonen zijn bij in het bedrijf gestapt, en zijn full-time bezig met de honden.

 

Deze familiefokkerij is ook, ononderbroken, erkend door het Ministerie van Landbouw (van België). Erkenningsnummer: HK15101339. Dit betekent dat Woefkesranch regelmatig onderworpen wordt aan controles, uitgaand van dierenwelzijn. Erkende fokkers zijn ook verplicht steeds een schriftelijke garantie mee te geven, opgemaakt door het Ministerie van Landbouw.

 

Erkende fokker, geen handelaar

 

Sinds 2015 verkopen we enkel pups geboren bij ons, van Belgische afkomst. Af en toe kan er eventueel een particulier gefokte nest tussen zitten, dit wordt zowel op onze website als ter plaatse vermeld aan onze klanten. Particuliere fokkers worden steeds door ons gecontroleerd, en de pups zullen steeds langs onze bedrijfsdierenarts gaan voor een check-up.

 

Elke pup dat naar zijn nieuw gezin vertrekt, heeft minimaal 2 vaccinaties en 4 ontwormingen gehad, afhankelijk van de leeftijd. Bij verkoop zal steeds de volgende vaccinatie- en ontwormingsdatum worden meegedeeld.

 

Elke hond heeft zijn eigen karakter en de kans op (erfelijke-)problemen. Door jaren ervaring kennen we de rassen die we plaatsen/fokken door en door. We delen op voorhand de risico’s per ras mee. Daarnaast zullen we ook steeds bloedlijnen selecteren op basis van afkomst om inteelt te vermijden en de kans op erfelijke gebreken in te perken.

 

Service

 

Enerzijds heeft iedere klant tot en met 2 jaar garantie bij aankoop van een pup, maar dit krijg je uiteraard bij elke erkende fokker/handelaar.

 

Wij geven als fokker een extra service na verkoop, zo kan elke klant 24/7 naar ons bellen op onze privételefoonnummers, die worden meegedeeld tijdens de aankoop. Dan kan er meteen ingegrepen worden indien er toch iets verkeerds zou gaan.

 

Ook indien er vragen zijn i.v.m. opvoeding, helpen wij graag verder na verkoop.

 

Honden zijn onze passie.
Wil jij onze passie delen, bezoek ons!

Tot binnenkort,
Erik & Marleen,
Dries & Wannes