Malchi: een mix van chihuahua en maltezer

Malchi’s zijn ideale gezelsschapshonden voor oudere mensen, gezinnen met kinderen, ….

De naam mal-chi is afkomstig van de ouders van deze mix. Het is namelijk een mix tussen maltezer en chihuahua. De maltezer is een gezelschapshond met lange, witte vacht met een rustig, intelligent en speels karakter. De chihuahua is ook een gezelschapshond met een levendig, trouw en speels karakter. Een mix heeft dus een beetje van beide plus de genetische diversiteit word hierdoor verbetert.

Beschrijving van de malchi

De mal-chi is meestal bruin of wit of wit met bruine vlekken zoals u hierboven op de foto kunt zien. Hij zal kwa grootte tussen een maltezer en een chihuahua blijven. Concreet worden ze tussen 18 en 24 cm schofthoogte groot en gaan ze 2-5 kg wegen.

Karakter en temperament van een mal-chi

De malchi is een speelse hond met een zachtaardig karakter. Het is een slimme hond en is zeer open naar iedereen. Hij zal dan ook snel bevriend zijn met heel je gezin. Of je nu ervaring met honden hebt of niet, dit ras past in elk gezin thuis. Ook met andere huisdieren gaat het prima. De opvoeding is niet zo moeilijk, omdat ze zich aanpassen naar elke situatie

Beschikbare mal-chi puppies

Mails van onze Mal-Chi klanten

Hieronder vind u laatste mails van tevreden klanten die bij ons een mal-chi gekocht hebben. U kun ook alle mails over mal-chi’s lezen

 • Malchi -Bo

  Marleen, hier heb jij ons klein spruitje Bo. Eet heel goed en is zeer speels. Bedankt voor de goede verzorging als zij nog in de Woefkesranch was.Wij gaan jullie zeker aanbevelen. 🐾 Verstuurd vanaf mijn iPhone Het bericht Malchi -Bo verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Malchi : Luna

  Marleen en Wannes, We zijn zo blij met ons kleine Luna !  Ze stelt het goed.  Hartelijk dank. Vriendelijke groeten, Luna en Rita Olislaeger Het bericht Malchi : Luna verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Inid Mal-Chi

  Het bericht Inid Mal-Chi verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Indi Mal-Chi

  Het bericht Indi Mal-Chi verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

 • Malchi: Bentley 1 jaar geworden

  Beste Marleen, Onze mixed chihuahua is bijna 1 jaar bij ons in Sint-Katelijne- Waver en is kerngezond en geeft ons veel vriendschap en grappige situaties, ook met huisgenoot de Maltezer amuseert hij zich rot en deze wast Bentley dagelijks. Zijn voorkeur voor bevuild wasgoed heeft hij intussen geruild voor steentjes…Hij heeft veel haren en lange Het bericht Malchi: Bentley 1 jaar geworden verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails.

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”malchi”]

Geef onze mal-chi’s een review

[RICH_REVIEWS_FORM category=”malchi”]

Relevante rassen

Maltezer

maltezer

Chihuahua

chihuahua

Dwergkeesje

Dwergkees

Follow Us!