Ga naar inhoud

Opvoeding

Je hond opvoeden, als je op het internet zoekt zal het misschien moeilijk lijken. De ene website zegt immers dat het zo moet, de andere zegt dat het anders moet. Wees vooral kordaat en kies één methode. Hieronder vind u tips van ons over het opvoeden van uw hond

 

Beagle Training – Hoe kies je een goede metgezel Beagle!

Gepubliceerd op

Nu je eraan denkt om een ​​Beagle als metgezel te krijgen, kun je in de verleiding komen om eerst een paar puppy’s te bekijken en degene te kiezen met het gedrag dat je wilt. Maar hier is een betere tactiek … probeer een beagle te vinden die je persoonlijkheid verbetert. Zoek naar een huisdier dat op de foto staat van wat je hebt gepland en dat je kunt binden. Leeftijd is niet echt een zorg meestal. Beagles hebben typische kenmerken, maar er zijn uitzonderingen op alle regels. Deze tips kunnen u helpen bij het vinden van een goede partner Beagle.

Onderdanig of dominant?

Zoek een puppy of een volwassene met een persoonlijkheid die past bij uw eigen kenmerken en uw ervaring. Als u ervaring hebt met meer onafhankelijke Beagles, kan een meer dominante, onafhankelijke Beagle voor u werken. Als u echter niet agressief bent of niet gewend bent om met Beagles te werken, is een meer onderdanig dier misschien een betere keuze voor u. Als je naar puppy’s of kleine Beagles kijkt, houd er dan een vast en draai hem om. Een dominante beagle zal je bevechten, in een poging om meteen om te keren. Als het worstelt, probeer het dan te troosten. Als het gemakkelijk regelt, is het onderdaniger. Als het helemaal niet worstelt, maar gewoon ontspant, heb je een zeer onderdanige Beagle.

Een beagle die bij je persoonlijkheid past

Een Beagle die vrij rustig is en weinig verzorging vereist, is beter voor je als je meer legt terug en meer kalmerend zelf. Als je een actief leven hebt, zul je merken dat een meer actieve, hyper Beagle meer jouw stijl is. Als je een groot deel van de tijd weg bent en je Beagle in die tijd een kennel krijgt, wil je er een vinden die een beetje onafhankelijk is en geen last heeft van verlatingsangst.

Je wilt ook dat je gezelschapsbrak intelligent en enthousiast is plezieren. Dit zal je helpen om het te leren wat je wilt en het wil de vaardigheden leren en uitvoeren. Als je je Beagle in het openbaar meeneemt, wil je geen angstbijter of agressieve angst voor vreemden. Natuurlijk komt dit met het effectief socialiseren van de Beagle, maar de scherpere Beagle zal signalen van je oppikken bij het bepalen wie de “slechterik” is en wie een vriend is.

Ontwikkel je eigen taal

Beagles kunnen zijn uitstekende metgezellen met het juiste persoonlijkheidstype voor uw behoeften. Ook, terwijl veel mensen vinden dat alleen puppy’s kunnen worden getraind, is dit onjuist. Veel oudere Beagles worden elke dag gered uit ponden en ze worden vrij gemakkelijk getraind. De sleutel tot het verkrijgen van een goed opgevoede compagnon is er een band mee te hebben. Wanneer u verbonden bent met uw Beagle, zal het inspelen op uw behoeften. Ze zullen willen anticiperen op wat u wilt en zullen zelfs proberen nieuwe manieren te vinden om met u te communiceren. Als je onderscheidt, kunnen jij en je Beagle met je eigen taal komen, waardoor je een geweldige metgezel wordt.

BronOnze rassen, Opvoeding

Tags:

Siberische husky trainen voor gebruik van een bench

Gepubliceerd op

Siberische husky pups te koop

 

 

Laat je husky wennen aan de bench

De bench moet nooit gebruikt worden als straf zoals een kooi, gevangenis of time-out. Laat je husky in plaats daarvan op zijn gemak raken met de bench door de deur open te laten. Gebruik altijd een rustige stem en prijs hem wanneer je husky in of in de buurt van de bench is, zodat hij niet bang wordt. Vermijd het om je husky te dwingen de bench in te gaan. lees meerOpvoeding

Tags:

Hoe een Siberische Husky opvoeden?

Gepubliceerd op

Een Siberische husky opvoeden kan op verschillende manieren. Elke hond is anders en daarom kan de ene methode beter werken dan de andere. Dit is één van de methodes om een husky op te voeden. Een andere methode.

Siberische husky pups te koop

 

 

Siberische husky’s zijn een prachtig hondenras, ze zijn onafhankelijk, atletisch en intelligent. Ondanks hun relatief vriendelijke gedrag en aanhankelijke natuur zijn ze niet gemakkelijk te trainen. Omdat Siberische husky’s roedelhonden zijn, zullen ze je leiderschap uitdagen en grenzen uittesten. Als ze niet genoeg beweging krijgen, zullen ze vernielzuchtig worden. Om een onprettige ervaring met een Siberische husky te voorkomen is het belangrijk om hun karakter te begrijpen zodat je ze goed kunt trainen in alle omstandigheden en situaties.

lees meerOpvoeding

Tags: