Stop uw Siberische Husky blaffen

Blaft uw Siberische Husky te veel? Blaft uw Husky zo veel je gewoon niet weet wat te doen? U weet misschien al dat er veel verschillende opties die u nemen om te helpen verminderen uw Husky blaffen. Honden zijn geboren om te blaffen, waardoor blaffen voor ze natuurlijk is. Het maakt niet uit het type ras je te maken hebt, honden zullen altijd blaffen. Maakt niet uit hoeveel je je Husky traint van niet blaffen, zullen ze altijd een drang om hun emoties en behoeften uit te drukken. Verder naar de uitsluitend ras van honden welk doet niet blaft is de Basenji. Dit artikel zal helpen met wat informatie over hoe u uw Siberische Husky de controle blaffen.

Een belangrijk concept om te weten is dat alle honden zullen blaffen en dat er verschillende soorten blaffen die je controleren. Aldus, zal ik informatie betreffende de redenen verstrekken uw Husky blaft en manieren beter het blaffen van uw Husky beheren.

De oorzaken van hond blaffen

Er zijn vele redenen dat uw Husky zal blaffen. Verschillende redenen dat ze blaft is vanwege woede, opwinding en angst. De volgende redenen vermeld zijn mogelijke redenen dat uw Husky kan blaffen:

  • Het territoriale blaffen
  • Het blaffen van het alarm
  • Aandacht op zoek door te blaffen
  • Letsel of ziekte gerelateerde blaffen
  • Dwangmatig blaffen
  • Het blaffen van de groet

Door te kijken naar de genoemde redenen uw Husky zal blaffen, kun je zien dat blaffen is een onderdeel van de aard van de Husky. U zult niet in staat zijn om volledig te elimineren uw Husky blaffen. Uw Husky zal willen op keer om verschillende gevoelens uit te drukken, maakt niet uit hoeveel moeite en geduld je in het stoppen van uw Husky uit blaffen.

Hoe te stoppen met een blaffende Siberische Husky

Wanneer uw Husky is blaffen, de eerste stap die u moet nemen is om te zien of het gedrag geschikt is. De meerderheid van de tijd het blaffen, is bovenmatig en het kan worden gecontroleerd. Nochtans, is het gerechtvaardigd het uw verantwoordelijkheid is om uw Siberische Husky behoeften te vervullen. Als u denkt dat uw Husky’s blaffen is overdreven of moet worden gecontroleerd, moet u zich afvragen de drie volgende vragen:

Wanneer blaft mijn Husky? Wat blaft mijn Husky op? Zijn er specifieke triggers om mijn Husky blaffen?

Één methode die niet werkt om uw Siberische Husky tegen te houden van het blaffen is aan hen te schreeuwen als zij blaffen omdat het zijn grondgebied beschermt of gealarmeerd is. Als je schreeuwen tegen je Husky in specifieke gevallen, kan het resulteren in bijten of in andere vormen agressie. U wilt uw Siberische Husky trainen om zich te gedragen niet misdragen. Ook wanneer u schreeuwen op je Husky ze niet begrijpen wat je zegt en hoewel het kan stoppen met het blaffen, is het niet vast de reden waarom ze blaffen. Om betere controle en zelfs stoppen met uw Siberische Husky uit blaffen, moet je begrijpen waarom ze blaffen.

Het wordt uw baan als leider te bouwen of creëren van een omgeving waar je Husky niet voelt de drang om zichzelf te verdedigen. U moet de controle van het huishouden en worden de Alfa-leider. Uw rol is om uw Husky laten zien dat u verantwoordelijk bent voor de bescherming van dat specifieke grondgebied. Specifieke dingen die je doen rond het huis is om je blinds te trekken om de postbode te verbergen, het opzetten van hekken die uw Siberische Husky voorkomen dat het zien van buiten de werf, en zorg ervoor dat de Husky te voorkomen dat open toegang tot de ramen. Stop blaffende honden met angst

Hoe doe je stoppen met je Siberische Husky blaffen als ze angst kwesties? Het is belangrijk om te begrijpen dat de blaf kan een gevolg zijn van iets veel groter. De Husky wil uw aandacht en vaak zal blaffen totdat ze de aandacht krijgen. Meerderheid van de tijd, uw Husky uitgevoerd een actie die u hebt beloond hen voor in het verleden en wil die beloning weer. Wanneer u naar huis terug naar uw blaffende Husky, krijgen ze meestal echt opgewonden. Je meestal onmiddellijk geven ze de aandacht wanneer u terug naar huis. Om te stoppen met uw Husky van associëren uw terugkeer met aandacht, die kunnen worden oorzaak van hun angst, negeer je Husky voor de ongeveer 10-15 minuten als je thuis komt.

Ten slotte, de controle van uw Husky blaffen moet je leren ze commando’s om stil te zijn en hoe te spreken. Door het creëren van deze commando’s bent u beter in staat om uw Siberische Husky gedrag te controleren. U zal zitten kundig voor zeggenschap hun blaffen wanneer is het niet noodzakelijk, slechts wanneer is het nood uw Husky zal niet zitten schrik voor waarschuwen u. Als er een indringer u wilt dat uw Husky om u te waarschuwen, maar als het een familielid of familielid kan het niet worden gewenst.

Een blaffende Siberische Husky hoeft niet te belastend voor de Gemeenschap. Als u vroeg genoeg begint u stoppen met uw Siberische Husky blaffen en te voorkomen boze buren die klagen dat je mooie en kostbare husky was blaffen de hele dag.