Ga naar inhoud

Betrouwbare Shiba inu fokker met Belgische puppy’s

Bent u op zoek naar een Shiba Inu pup? Weet u niet goed waar u deze pup zou aanschaffen? Of heeft u nog vragen waarom net een Shiba Inu bij jullie zou passen of niet? Bij ons kan u steeds terecht met alle uw vragen! Na meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u begeleiden in de juiste keuze van een puppy. Wij zijn geen doorsnee verkopers die zullen zeggen dat een Shiba Inu pup de ideale hond is voor u indien dat niet het geval is. Eerlijkheid is een belangrijke eigenschap van een betrouwbare shiba inu fokker. Aangezien wij ook andere rassen fokken met verschillende karakters kunnen wij ook daar meer informatie over geven.

Belgische pups

Al onze Shiba Inu pups zijn geboren in onze Ranch! Dat wil zeggen dat al onze pups komen met een Belgisch paspoort omdat ze ook van Belgische origine zijn. Mocht u dus graag de moederdieren zien, dan kan u dat ook steeds bij ons! Wij werken dus NIET samen met andere fokkers en verkopen ENKEL Shiba’s van onze eigen Ranch – enkel zo kunnen wij garanderen dat onze pups van een betrouwbare fokker komen!

Door de stijgende vraag naar afkomst van puppy’s achten wij het enorm belangrijk dat onze pups steeds bij ons geboren worden. 100% Belgische pups – Dat garanderen wij!

Door het aanbieden van Belgische pups, en pups die in onze Ranch geboren zijn, kunnen wij veel meer vertellen over de pups. Zo kan de klant ook 100% zeker zijn dat alle nodige vaccins en ontwormingen reeds gedaan worden! Daarnaast zijn onze pups reeds beschikbaar vanaf 7 weken en niet pas vanaf 15 weken leeftijd (zoals bij honden met buitenlandse origine), wat de socialisatie en opvoeding van de pup ten goede komt. Hoe vroeger een opvoeding start – hoe makkelijker voor de nieuwe baasjes en pups om elkaar te leren begrijpen!

Eigen moederhuis

Doordat we zelf fokken, kunnen we ook niet anders dan onze klanten een kijkje te laten nemen in het moederhuis. Ons moederhuis is open voor publiek – weliswaar onder toezicht. Indien u dit met uw eigen ogen wil aanschouwen, nodigen we u graag uit voor een kijkje binnen in onze fokkerij – het hart van onze Ranch! Enkel door het laten zien van zuigende jongen, kan een fokker aantonen dat hij effectief een fokker is en GEEN handelaar!

Tevreden klanten?

U zal het waarschijnlijk al wel gelezen hebben op ‘het internet’, verhalen en geruchten over ‘broodfok’ waar zieke honden verkocht worden… Ook wij zijn hier niet blind voor, het enige wat wij hierop kunnen zeggen is dat we streven naar 100% klantentevredenheid. Lees zeker en vast ook onze recensies op Google, vergelijk deze met andere plaatsen en als je nog tijd over hebt, kan je nog beginnen aan onze klantenmailtjes (meer dan 1.500 sinds 2014!)

 • Shiba Inu

  Envoyé de mon iPhone Het bericht Shiba Inu verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

 • SHiba Inu – Benji

  Dear Marleen and Wannes, Here are some pictures of Benji for his birthday. Benji is doing very well and has become the best friend of everyone in the family. Best regards, André Gothot Het bericht SHiba Inu – Benji verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

 • Haru – Shiba

  Beste Marleen Zoals gevraagd wat foto’s! Onze shiba die we bij jullie gekocht hebben is net 1 haar geworden. Het gaat heel goed met haar, ze heet Haru (zonnig op zijn Japans). Het bericht Haru – Shiba verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

 • Photos de okko

  Photos de okko Het bericht Photos de okko verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

 • Shiba inu – Laura

  Verjaardag Bedankt voor de verjaardagswensen. Hierbij een fototje. Groetjes Laura Het bericht Shiba inu – Laura verscheen eerst op Woefkesranch: Tevreden Klanten mails. […]

Familiebedrijf

Als familiebedrijf, waarin ouders samen met hun twee zonen instaan voor het verzorgen van de honden, vinden wij het enorm belangrijk om dichtbij onze klanten te staan. Wij streven naar de continuïteit van Woefkesranch, ook in de toekomst! Het horen van klantenervaringen maakt dat wij nog iedere dag bijleren en zo jullie ervaringen kunnen delen met toekomstige of nieuwe hondenbaasjes! Deel ook jouw ervaring met ons!

Betrouwbare shiba inu fokker Woefkesranch

Pups te koop van betrouwbare Shiba inu fokker

Overtuigd, hieronder vind u enkele shiba pups van betrouwbare shiba inu fokker.Onze rassen

Tags:0Shares
Follow Us!