Hoe kies je een beagle die gemakkelijker te trainen is!

Wanneer u probeert om een huisdier beagle te vinden zal je natuurlijk op zoek naar een die een goede vriend voor u zal zijn, maar je zeker zal een die gemakkelijk kan worden opgeleid willen. Wanneer u met een beagle werkt die gehoorzaamheid vrij gemakkelijk kan zijn opgeleid, zal het uw baan veel gemakkelijker maken wanneer u huis het opleiden en het onderwijzen van het eenvoudige manieren bent. Terwijl een beagle die koppig is kan een aantal problemen opleveren in de opleiding, kunnen ze worden opgeleid door iemand die is ervaren in beagle overhandigen. Maar, als je net begonnen met beagle training, zou je beter doen om er een te vinden die snel is om te leren. Bij het wassen van lokale beagle fokkers voor dit type beagle, zijn er een paar dingen die je moet zoeken in persoonlijkheid, ras en leeftijd.

Persoonlijkheid

Een gemeenschappelijke gedachte is dat een kalmere Beagle gaat een stuk makkelijker te trainen. Hoewel het waarschijnlijk makkelijker is om dit soort beagle de aandacht te houden, een uitbundige, Hyper beagle kan ook gemakkelijk te trainen als je wat geduld. De sleutel is om naar huis te nemen een beagle die obligaties met je mee. Als je band met een beagle en dat beagle is voortdurend over je heen, omdat het van u denkt als een belangrijk lid van zijn familie, zal het enthousiast doen wat je vraagt. Een beagle die is gebonden aan de eigenaar is zeer eenvoudig te trainen, ongeacht of het is Hyper of Placid, onderdanig of dominant.

Een onderdanige beagle zal meestal vertonen minder problemen in de opleiding dan een dominante zal. Om te ontdekken of uw metgezel onderdanig is, kijk hem of haar in de ogen. Als dat puppy kijkt weg eerste, dat toont indiening. Met een Beagles puppy, houd het en draai het over, zodat de buik omhoog is. Een onderdanige beagle zal er gewoon blijven en u ze omdraaien. Een dominante beagle zal je weerstaan, proberen te omdraaien.

Leeftijd

Het oude gezegde is dat je niet leren een oude hond een nieuwe truc en veel mensen geloven dat volwassen Beagles niet kan worden opgeleid, maar dat is verre van de waarheid. Veel volwassen Beagles leren nog sneller dan puppies. Volwassen Beagles hebben vaak een beter vermogen om zich te concentreren op het leren dan puppies en ze zijn meer geregeld. Volwassen Beagles kunnen maken grote huisdieren en kan blijken te zijn zeer gemakkelijk te trainen, die is een goede zaak om reddingen te ondersteunen.

Als je op zoek naar een beagle, kijk voor een die met je klikt. Als u de Beagle die je binden met, zal het uw opleiding zo veel makkelijker.

Een beagle kiezen

Nu je eraan denkt om een ​​Beagle als metgezel te krijgen, kun je in de verleiding komen om eerst een paar puppy’s te bekijken en degene te kiezen met het gedrag dat je wilt. Maar hier is een betere tactiek … probeer een beagle te vinden die je persoonlijkheid verbetert. Zoek naar een huisdier dat op de foto staat van wat je hebt gepland en dat je kunt binden. Leeftijd is niet echt een zorg meestal. Beagles hebben typische kenmerken, maar er zijn uitzonderingen op alle regels. Deze tips kunnen u helpen bij het vinden van een goede partner Beagle.

Onderdanig of dominant?

Zoek een puppy of een volwassene met een persoonlijkheid die past bij uw eigen kenmerken en uw ervaring. Als u ervaring hebt met meer onafhankelijke Beagles, kan een meer dominante, onafhankelijke Beagle voor u werken. Als u echter niet agressief bent of niet gewend bent om met Beagles te werken, is een meer onderdanig dier misschien een betere keuze voor u. Als je naar puppy’s of kleine Beagles kijkt, houd er dan een vast en draai hem om. Een dominante beagle zal je bevechten, in een poging om meteen om te keren. Als het worstelt, probeer het dan te troosten. Als het gemakkelijk regelt, is het onderdaniger. Als het helemaal niet worstelt, maar gewoon ontspant, heb je een zeer onderdanige Beagle.

Een beagle die bij je persoonlijkheid past

Een Beagle die vrij rustig is en weinig verzorging vereist, is beter voor je als je meer legt terug en meer kalmerend zelf. Als je een actief leven hebt, zul je merken dat een meer actieve, hyper Beagle meer jouw stijl is. Als je een groot deel van de tijd weg bent en je Beagle in die tijd een kennel krijgt, wil je er een vinden die een beetje onafhankelijk is en geen last heeft van verlatingsangst.

Je wilt ook dat je gezelschapsbrak intelligent en enthousiast is plezieren. Dit zal je helpen om het te leren wat je wilt en het wil de vaardigheden leren en uitvoeren. Als je je Beagle in het openbaar meeneemt, wil je geen angstbijter of agressieve angst voor vreemden. Natuurlijk komt dit met het effectief socialiseren van de Beagle, maar de scherpere Beagle zal signalen van je oppikken bij het bepalen wie de “slechterik” is en wie een vriend is.

Ontwikkel je eigen taal

Beagles kunnen zijn uitstekende metgezellen met het juiste persoonlijkheidstype voor uw behoeften. Ook, terwijl veel mensen vinden dat alleen puppy’s kunnen worden getraind, is dit onjuist. Veel oudere Beagles worden elke dag gered uit ponden en ze worden vrij gemakkelijk getraind. De sleutel tot het verkrijgen van een goed opgevoede compagnon is er een band mee te hebben. Wanneer u verbonden bent met uw Beagle, zal het inspelen op uw behoeften. Ze zullen willen anticiperen op wat u wilt en zullen zelfs proberen nieuwe manieren te vinden om met u te communiceren. Als je onderscheidt, kunnen jij en je Beagle met je eigen taal komen, waardoor je een geweldige metgezel wordt.