Wanneer u probeert om een huisdier beagle te vinden zal je natuurlijk op zoek naar een die een goede vriend voor u zal zijn, maar je zeker zal een die gemakkelijk kan worden opgeleid willen. Wanneer u met een beagle werkt die gehoorzaamheid vrij gemakkelijk kan zijn opgeleid, zal het uw baan veel gemakkelijker maken wanneer u huis het opleiden en het onderwijzen van het eenvoudige manieren bent. Terwijl een beagle die koppig is kan een aantal problemen opleveren in de opleiding, kunnen ze worden opgeleid door iemand die is ervaren in beagle overhandigen. Maar, als je net begonnen met beagle training, zou je beter doen om er een te vinden die snel is om te leren. Bij het wassen van lokale beagle fokkers voor dit type beagle, zijn er een paar dingen die je moet zoeken in persoonlijkheid, ras en leeftijd.

Persoonlijkheid

Een gemeenschappelijke gedachte is dat een kalmere Beagle gaat een stuk makkelijker te trainen. Hoewel het waarschijnlijk makkelijker is om dit soort beagle de aandacht te houden, een uitbundige, Hyper beagle kan ook gemakkelijk te trainen als je wat geduld. De sleutel is om naar huis te nemen een beagle die obligaties met je mee. Als je band met een beagle en dat beagle is voortdurend over je heen, omdat het van u denkt als een belangrijk lid van zijn familie, zal het enthousiast doen wat je vraagt. Een beagle die is gebonden aan de eigenaar is zeer eenvoudig te trainen, ongeacht of het is Hyper of Placid, onderdanig of dominant.

Een onderdanige beagle zal meestal vertonen minder problemen in de opleiding dan een dominante zal. Om te ontdekken of uw metgezel onderdanig is, kijk hem of haar in de ogen. Als dat puppy kijkt weg eerste, dat toont indiening. Met een Beagles puppy, houd het en draai het over, zodat de buik omhoog is. Een onderdanige beagle zal er gewoon blijven en u ze omdraaien. Een dominante beagle zal je weerstaan, proberen te omdraaien.

Leeftijd

Het oude gezegde is dat je niet leren een oude hond een nieuwe truc en veel mensen geloven dat volwassen Beagles niet kan worden opgeleid, maar dat is verre van de waarheid. Veel volwassen Beagles leren nog sneller dan puppies. Volwassen Beagles hebben vaak een beter vermogen om zich te concentreren op het leren dan puppies en ze zijn meer geregeld. Volwassen Beagles kunnen maken grote huisdieren en kan blijken te zijn zeer gemakkelijk te trainen, die is een goede zaak om reddingen te ondersteunen.

Als je op zoek naar een beagle, kijk voor een die met je klikt. Als u de Beagle die je binden met, zal het uw opleiding zo veel makkelijker.

Bron: !&id=4959112

Follow Us!