Nu je eraan denkt om een ​​Beagle als metgezel te krijgen, kun je in de verleiding komen om eerst een paar puppy’s te bekijken en degene te kiezen met het gedrag dat je wilt. Maar hier is een betere tactiek … probeer een beagle te vinden die je persoonlijkheid verbetert. Zoek naar een huisdier dat op de foto staat van wat je hebt gepland en dat je kunt binden. Leeftijd is niet echt een zorg meestal. Beagles hebben typische kenmerken, maar er zijn uitzonderingen op alle regels. Deze tips kunnen u helpen bij het vinden van een goede partner Beagle.

Onderdanig of dominant?

Zoek een puppy of een volwassene met een persoonlijkheid die past bij uw eigen kenmerken en uw ervaring. Als u ervaring hebt met meer onafhankelijke Beagles, kan een meer dominante, onafhankelijke Beagle voor u werken. Als u echter niet agressief bent of niet gewend bent om met Beagles te werken, is een meer onderdanig dier misschien een betere keuze voor u. Als je naar puppy’s of kleine Beagles kijkt, houd er dan een vast en draai hem om. Een dominante beagle zal je bevechten, in een poging om meteen om te keren. Als het worstelt, probeer het dan te troosten. Als het gemakkelijk regelt, is het onderdaniger. Als het helemaal niet worstelt, maar gewoon ontspant, heb je een zeer onderdanige Beagle.

Een beagle die bij je persoonlijkheid past

Een Beagle die vrij rustig is en weinig verzorging vereist, is beter voor je als je meer legt terug en meer kalmerend zelf. Als je een actief leven hebt, zul je merken dat een meer actieve, hyper Beagle meer jouw stijl is. Als je een groot deel van de tijd weg bent en je Beagle in die tijd een kennel krijgt, wil je er een vinden die een beetje onafhankelijk is en geen last heeft van verlatingsangst.

Je wilt ook dat je gezelschapsbrak intelligent en enthousiast is plezieren. Dit zal je helpen om het te leren wat je wilt en het wil de vaardigheden leren en uitvoeren. Als je je Beagle in het openbaar meeneemt, wil je geen angstbijter of agressieve angst voor vreemden. Natuurlijk komt dit met het effectief socialiseren van de Beagle, maar de scherpere Beagle zal signalen van je oppikken bij het bepalen wie de “slechterik” is en wie een vriend is.

Ontwikkel je eigen taal

Beagles kunnen zijn uitstekende metgezellen met het juiste persoonlijkheidstype voor uw behoeften. Ook, terwijl veel mensen vinden dat alleen puppy’s kunnen worden getraind, is dit onjuist. Veel oudere Beagles worden elke dag gered uit ponden en ze worden vrij gemakkelijk getraind. De sleutel tot het verkrijgen van een goed opgevoede compagnon is er een band mee te hebben. Wanneer u verbonden bent met uw Beagle, zal het inspelen op uw behoeften. Ze zullen willen anticiperen op wat u wilt en zullen zelfs proberen nieuwe manieren te vinden om met u te communiceren. Als je onderscheidt, kunnen jij en je Beagle met je eigen taal komen, waardoor je een geweldige metgezel wordt.

Bron: !&id=4959209

Follow Us!