Beschikbare beagles pups

Mails van onze klanten met onze beagles

Foto’s en video’s van onze vorige nestjes

 

Misschien denk je aan het kopen van een Beagle puppy of misschien heb je gewoon en je vraagt ​​zich af of je over of onder betaald bent. In dit gedeelte wordt gepraat over de elementen die in het spel komen over hoe veel een Beagle kost. Beagle kopen is immers een grote verantwoordelijkheid.

Hoewel de initiële kosten natuurlijk een beslissende factor zijn in het feit of u zich niet kunt veroorloven om een ​​nieuwe hond in uw huis te brengen, moet ook de kosten van lopende zorg in rekening worden gebracht.

Er zijn geen wetten die prijsbepaling vereisen; Maar het element van “vraag en aanbod” komt in spel, evenals de bedrijfskosten.

Puppies verkocht door kleine thuisfokkers, kunnen hoger geprijsd worden, aangezien de levering niet bij de vraag kan volgen. Kleine huisfokkers geven geen garantie.
En natuurlijk mag men nooit aan de verleiding geven om te kopen bij een dierenwinkel, omdat een groot aantal van hen door puppymolens wordt geleverd.

Woefkesranch is een Belgische Beagle fokker.
U kunt de Ranch bezoeken en de mama ontmoeten.
De puppies worden 2 keer gevaccineerd en 4 keer ontwormd.
Woefkesranch is een familie-fokkerij, meer dan 25 jaar ervaring.
Als de nieuwe puppie-eigenaar vragen heeft, kunnen ze altijd contact opnemen met de fokker voor hulp.

Enkele foto’s en video’s

Seizoensgebonden elementen
In gebieden die seizoensgebonden weersomstandigheden ervaren (koude winter, warme lente, hete zomer) brengen de meeste mensen nieuwe puppies in hun huis in de maanden juni en juli. Ze beginnen in april en mei te kijken, om de perfecte puppy te vinden, uit het nest te kiezen, een storting in te stellen en voor te bereiden op hun nieuwe familielid voor het huisdier om naar het huishouden te gaan.

Dit is wanneer kinderen thuis zijn van school, volwassenen nemen vaak vakantietijd om thuis te zijn om de pup te verzorgen en de overgang te vergemakkelijken en het mooie weer zorgt voor een makkelijker huisbraak.
In de maanden november tot en met maart, voor velen betekent dit sneeuwval, ijsstorms en dalende temperaturen … zeker niet de beste omstandigheden om een ​​nieuwe Beagle puppy thuis te brengen. Daarom nemen veel fokkers een pauze in de winter, wanneer de verwachte verkoop laag is. Op gebieden zoals dit zorgt de lagere vraag voor lagere prijzen.

Als u de gelegenheid hebt om een ​​Beagle te kopen tijdens het ‘off season’, houd er rekening mee dat training, lichaamsbeweging en andere zorgelementen moeilijker kunnen zijn als u sneeuwstormen en ander onaangenaam weer heeft.

Hoe leeftijd invloed heeft op de prijsbepaling
Timing is cruciaal ten aanzien van de prijs van een Beagle puppy. Er is een zeer klein raam van tijd waarin de prijzen top dollar kunnen zijn. Hoogst gerenommeerde fokkers kunnen deposito’s nemen op nestjes die nog niet geboren zijn, maar zodra de pups de leeftijd van acht weken oud hebben, neemt de prijs meestal een dramatische daling.

Er is die gedachte dat een Beagle puppy (of enig ander ras voor die zaak) “2 maanden oud” moet zijn bij aankoop. Daarom, een onverkochte pup die ouder is dan 4 maanden
Zal waarschijnlijk voor veel minder geld dan zijn jongere tegenhanger worden verkocht. Als een persoon een ethische kweker van kwaliteitspups lokaliseert en het niet erg vindt dat een pup een beetje ouder is dan gepland, kan dit de prijs verlagen met honderden euros.

Beschikbare beagles

Wenst u een beagle kopen, bekijk dan onze beschikbare beagle puppy’s.

Als alternatief is een andere route te denken over het inbrengen van een gepensioneerde Beagle. Om gezondheidsredenen moet de vrouw in het algemeen op 7-jarige leeftijd worden uitgetrokken bij fokprogramma’s, en veel worden zelfs jonger getrokken voor verschillende factoren. Soms worden ze nu in nieuwe woningen geplaatst. Als een persoon open staat voor het idee van een oudere hond, kan de prijs in de helft worden gesneden. Dit is een goede keuze voor degenen die de huisbraakfase willen omzeilen en in veel gevallen een Beagle hebben die al zijn bevelen kennen.