Ga naar inhoud

Beagle fokkers: waar een beagle kopen?

U bent op zoek naar beagle fokkers maar u vind door het bos de bomen niet meer? Na het lezen van dit artikel zult u weten waar een beagle te kopen! Je hebt verschillende soorten beagle fokkers, de verschillende fokkers zullen verder nog in detail aan bod komen.

beagle fokkers

Enkele foto’s van Beagles

Professionele beagle fokkers

De professionele beagle fokker kweekt beagles op professionele basis, wij behoren zelf ook tot deze categorie. Hij krijgt ook regelmatig controles van de overheid en dierenwelzijn, waardoor ze dus ook altijd in orde zijn. Bovendien zijn ze verplicht om een schriftelijke garantie mee te geven bij de verkoop van een beagle pup. Doordat zij professioneel bezig zijn met fokken, hebben ze meer ervaring met het fokken van puppy’s. Waardoor ze ook meer advies kunnen geven over de beagle. Wij geven ook een 24/7 service mee aan al onze klanten, u kunt ons dus altijd bereiken met al uw vragen na uw aankoop. Woefkesranch is reeds 25 jaar een aanspreekpunt voor uw puppy’s

Beagle verkoper

Een verkoper koopt puppy’s aan en verkoopt deze dan terug. Meestal komen deze puppies van het buitenland. Wilt u een Belgische beagle, dan kun u beter rechtstreeks bij de fokker kopen. Hier komen dus pups aan en af, wat uiteraard gevaarlijk kan zijn voor bacteriën.

Hobbyfokker van beagles

Een hobbyfokker heeft meestal heel weinig honden waarmee hij fokt. Hij of zij heeft in de meeste gevallen ook minder ervaring in het fokken van puppy’s. Doordat hij weinig puppy’s verkoopt zal je ook weinig klachten over hem lezen. Wat logisch is want bij een hobbyfokker die 10 beagle puppy’s per jaar verkoopt, met een klachtenpercentage van 1%, dan iemand die 100 puppies verkoopt. Bovendien zijn er veel gevallen bij hobbyfokkers waarvan de puppies zelf niet gechipt zijn.

Conclusie

Eigenlijk moet je in vertrouwen een beagle kopen. Ga op genoeg plaatsen kijken hij de honden daar zitten, gaan kijken kost niets. Zie je dingen bij de beagle fokker die niet kunnen, schrap die fokker dan almaar van uw lijstOnze rassen

Tags:0Shares
Follow Us!