Amerikaanse Cocker Spaniël

 

Informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniël

Hier vindt u alle informatie over de Amerikaanse Cocker spaniël zoals zijn karakter, uiterlijk, verzorging, ...

 

Beschikbare Amerikaanse Cocker Spaniël pups

Hier vindt u alle foto's van de beschikbare Amerikaanse Cocker spaniël pups. De referentie nummers verwijzen naar het chipnummer van de pups.

 

Een beschikbaar Amerikaans Cocker Spaniël pupje reserveren

Hebt u uw pupje gekozen? Aarzel dan niet en reserveer hier. Zoekt u een pup voor een latere periode? Dat kan, reserveer nu en u hebt eerste nestkeuze.

 

 

Archief van de Amerikaanse Cocker Spaniëls

Hier vindt u foto's en filmpjes uit de oude doos. Let op deze pupjes hebben reeds een tof baasje gevonden en zijn dus niet meer te koop.

 

Voor meer informatie contacteer ons

Hebt u nog een vraag, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefoon 015/75.59.42

 

Referenties van onze Amerikaanse Cockers

Lees hier de e-mails die we dagelijks van onze klanten krijgen die hier een pupje gekocht hebben. Hier vindt u foto's van pups en volwassen honden, verhalen over de nieuwe thuis van de pups en ervaringen van de nieuwe baasjes. Hebt u zelf een pupje in onze kennel gekocht, dan horen wij graag iets van u!

 

Puppypakket voor onze Amerikaanse Cockertjes

Dit puppypakket is speciaal samengesteld voor al de Amerikaanse Cocker pupjes, hier zit alles in wat je puppy verlangt...

 

Bon 10% korting op het materiaal

Print deze bon af en krijgt 10% korting op het materiaal. Kijk ook even naar onze webshop, zo krijgt u een idee van wat er allemaal in onze winkel ligt.

 

Volg ons ook op Facebook

Klik hier en kom direct op de fanpagina van de Woefkesranch - Amerikaanse Cocker spaniël, hier vindt u naast informatie ook klantentevredenheid en foto's + video's van de beschikbare pups. Indien u "fan" wordt, ontvang je steeds als eerste de nieuwste foto's en video's van onze Amerikaanse Cocker spaniël pups.